Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 2

QUOTE(Vaidaaa @ 2007 02 27, 14:42)
Ir kiek kainuoja toks darbas?

Apie 200
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 27, 14:30)
As vis zadu zadu piesti ant sienos lektuva. Bet va problema tokia. Suradau vienus kas piesia tais grafitinias dazais, nu ten gaunasi kad jie purskiami, bet galvoju kaip kazin vaikui? ar nekenks? Nors reikes stipriai isvedinti ir isvezti vaika 2paroms is namu. O kita moteris piestu paprastais. Tai ne nezinau ka cia daryti dabar. ax.gif  g.gif

Aš tai rinkčiaus paprastais dažais... ax.gif
Atsakyti
Kokias planuojat daryti grindis vaiku kambari? Ta prasme, kilimine danga, laminatas ir t.t g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 02 27, 23:16)
Kokias planuojat daryti grindis vaiku kambari? Ta prasme, kilimine danga, laminatas ir t.t  g.gif

Pas mus bus trisluoksnės parketlentės, kaip ir visam bute, o žaidimų vietoje - kilimas.
Atsakyti
Pas mus kambariuose dvidluoksnis parketas, plius sildomas, aisku ta siluma grindu nera didele, sakyciau atitinka sanitarinius reikalavimus, bet kojoms, tikrai nesalta, o ir kambarius sildo iki vidutiniskai 22 laipsniu. Na kai lauke vesiau, tai grindis esame kelia iki 33 laipsniu tempos, tai didziauisa, kol kas paduota i grindis temperatura.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 27, 14:30)
As vis zadu zadu piesti ant sienos lektuva. Bet va problema tokia. Suradau vienus kas piesia tais grafitinias dazais, nu ten gaunasi kad jie purskiami, bet galvoju kaip kazin vaikui? ar nekenks? Nors reikes stipriai isvedinti ir isvezti vaika 2paroms is namu. O kita moteris piestu paprastais. Tai ne nezinau ka cia daryti dabar. ax.gif  g.gif

thumbup.gif jei grafiti prof atliktas ... man ju seseliavimai suteikia tokio svelnumo

QUOTE(Jurg@ @ 2007 02 27, 22:16)
Kokias planuojat daryti grindis vaiku kambari? Ta prasme, kilimine danga, laminatas ir t.t  g.gif

kamstine danga ir kilimas zaidimu vietoje (vaikiskas)
Atsakyti
O as labai laukiu Siestos atsiliepimu apie "Puikio" baldeliu komplektuka ax.gif
Susigundziau jais ir as...o dar vyras planuoja i Kauna kita savaite vaziuot ax.gif
Siesta, auuu, ar jau gavot bigsmile.gif Nuotraukyciu, prasom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratikas @ 2007 02 28, 20:08)
O as labai laukiu Siestos atsiliepimu apie "Puikio" baldeliu komplektuka  ax.gif
Susigundziau jais ir as...o dar vyras planuoja i Kauna kita savaite vaziuot  ax.gif
Siesta, auuu, ar jau gavot  bigsmile.gif Nuotraukyciu, prasom  bigsmile.gif

O mes atvežimą iki kito savaitgalio nukėlėm, nes šį niekaip neišeina verysad.gif

Be to Puikio asortimentas labai stipriai išsiplėtė, per klaidą gavau vieną jų pasiūlymą blush2.gif, tai dabar visokiausių spintų, lovyčių galima išsirinkti, galėjau ir aš kokiu mėnesiuku anksčiau užsakyti, turėčiau didesnį pasirinkimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siesta: 28 vasario 2007 - 21:46
Labux, aš irgi susimąsčiau apie grafiti meistrų piešinius ant sienos, šiandien paprašiau brolio rast kontaktus berniuko kuris piešia neapsakomai, mačiau jo darbus ant namų. Tik man irgi sakė,kad labai kvapas blogas, kažin gal kas smulkiau gali parašyt privalumus ir trūkumus tų dažų kenksmingumą ir t.t.
Atsakyti
O dėl savarankiško sienų dailinimo piešiniais, tai net nebūtina piešti, radau nete tokių dalykėlių lyg lipdukai ant sienų lipdomi, žmonės patys juos gamina ir parduoda mačiau Ebay pirkti. O šiaip nuostabių paveikslų ant sienų yrahttp://www.muralsyourway.com
Pasaka pažiūrėkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 02 27, 22:16)

pas mus parketas ir kilimas, kur zaidzia mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na su tais grafiti dazais kaip issiaiskinau, tai reikia kad isgaruotu kvapas ir tada nekenkia, tai del to ir reikes isvaziuoti parai ar dviems su vaiku.
Atsakyti