Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 2

QUOTE(akvilyte @ 2007 03 02, 21:42)
ai nežinojau kur dėt tai dedu čia blush2.gif
gal kuri poati sugalvosit papaišyt  bigsmile.gif

Oho kaip fainai,koks gyvas kambarys atrodo.
Atsakyti

o kodėl fototapetų nededat??? mes buvom radę nerealius, bet reikėjo du mėn laukt, o nestuke.gif jau į pabaigą buvo, norėjosi susitvarkyt tai ri nelaukėm sad.gif
[/quote]

Mane taip pat domina fototapetai rolleyes.gif , bet vaikišku kažkaip neteko matyti. Gal gali parašyti kur radot.
O gal kas kokį tinklapį žinot ax.gif ?
Atsakyti
Fototapetų mačiau Ebay, taippat wallpaper murrals vadinasi. Bet irgi brangūs.

Nežinau nei ką daryt, taip norisi gražiai pasidaryt ir ,kad vaikui paaugus patiktų, man nesunku bus ir perdaryt. Paimsiu ir užklijuosiu tapetais, kai pabos. Vyrui parodžiau paveikslėlius, jis ir sako nu mamyt turi tiek erdvės pasireikšk...Tipo davai pati piešti...Nežinau nežinau dar mąstau.
Atsakyti
Siesta, gal jau gali baldu nuotraukas parodyti.? ax.gif lygtai tau jau turejo atvezti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2007 03 06, 12:02)
Siesta, gal jau gali baldu nuotraukas parodyti.? ax.gif  lygtai tau jau turejo atvezti  tongue.gif

Turėjo atvežti praeitą savaitgalį, bet niekaip neišėjo, atidėjom šiam savaitgaliui, tai jau labai labai laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siesta: 06 kovo 2007 - 12:09
QUOTE(Siesta @ 2007 03 06, 12:07)
Turėjo atvežti praeitą savaitgalį, bet niekaip neišėjo, atidėjom šiam savaitgaliui, tai jau labai labai laukiam biggrin.gif

mes irgi laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2007 03 06, 12:53)
mes irgi laukiam  mirksiukas.gif

Nepamiršau biggrin.gif
Būtinai parašysiu, kai tik gausiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 03 02, 23:11)
Ir šiaip aš moteris jau sena, man sovietinį daržą tokia tapyba primena hihihi.gif

Ir man primena. Kai lankiau daržą, grupėje buvo pripiešta siena. Nu bet labai gražiai pripiešta wub.gif Reiks nuotrauką susirast ir prašyt kad merginai kas nors papaišytų taip pat ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 03 07, 16:45)

As cia ne i tema biski hihihi.gif
Mes toki masiniuka turim - superinis thumbup.gif
Atsakyti
įdedu kelias foto
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 03 07, 17:04)