Nes kazkada pries tai kitus daviau paciam sukabinti, tai kaip sukabino
As savo vaikui nupirkau tokius grazius paveikslelius ir sukabinau kaip jis buvo darzelyje pagal save. Tai ka, jis gryzo kaip pradejo verkti, kad netaip jie sukabinti, kad ne ten
uzlipo ant lovos, pradejo lesti nuo sienos
Na bet ant pacio galo nusprendem pasisnekeje kad ten jie tinka
QUOTE(Meda_a @ 2007 04 19, 22:53)
Aciu uz gera ideja 
O gal zinai kur butent galeciau pasiziureti tokiu lovu?
Nebeprisimenu, seniai mačiau
Papildyta:
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 20, 00:14)
As savo vaikui nupirkau tokius grazius paveikslelius ir sukabinau kaip jis buvo darzelyje pagal save. Tai ka, jis gryzo kaip pradejo verkti, kad netaip jie sukabinti, kad ne ten
uzlipo ant lovos, pradejo lesti nuo sienos
Na bet ant pacio galo nusprendem pasisnekeje kad ten jie tinka
QUOTE(Agotukas. @ 2007 04 20, 08:18)
Gražūs kambariai, kur paskutinius įdėjot
Pas mus jau ir lova atkeliavo, dabar pradėsiu dizaineriaut. Gal kas žinot, kur rasti tų medžiaginių baldakimų virš lovų klabint? Ir kaži kiek kaštuoja
Pas mus jau ir lova atkeliavo, dabar pradėsiu dizaineriaut. Gal kas žinot, kur rasti tų medžiaginių baldakimų virš lovų klabint? Ir kaži kiek kaštuoja
maciau Jyske kazkada
QUOTE(Meda_a @ 2007 04 19, 21:53)
aš tikrai tokią mačiau Nemuno baldų salone. man rodos, Minijos baldų gamybos
Pratęsiant apie dviaukštes lovas: turim tokią, tik antram aukšte dar niekas nemiegojęs. O ir laipioti nelabai leidžiu, nesvarbu, kad moka užlipti, ir nulipti. Bet juk gali persisverti, ar šiaip siekti ko nors nuo šalia stovinčios lentynos. Dviaukštę gaminom grynai dėl vietos stokos.
Dabar išsikraustom ir vaikams gaminsim atskiras lovas. Ir jiems bus saugiau, ir man nereiks kas minutę galvot, ar kuris neužsilipo, ar nekrenta ir pan.
Dabar išsikraustom ir vaikams gaminsim atskiras lovas. Ir jiems bus saugiau, ir man nereiks kas minutę galvot, ar kuris neužsilipo, ar nekrenta ir pan.
QUOTE(Saja @ 2007 04 19, 23:40)
Dar būna tokios pat, tik ne kampu susistato, o pilnai išvažiuoja, ir gali kur nori pastatyti.
mano darugė vaikams tokias lovas kur viena iš kitos išvažiuoja ant ratukų turėjo.Jyske buvo pirkusi prieš maždaug 3 m. Prieš pora mėn.atsikratė tų lovų-nepraktiška dėl patalynės, nes nėra kur sudėti ir grindis vaikai bestumdydami tas lovas apibraižė .
Aišku jeigu retkarčiais naudoti tokią lovą tai gal ir nieko
Papildyta:
ir dar...mano vaikai (tėtis irgi man rodos