Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 2

QUOTE(lile @ 2007 04 24, 08:53)
Jus mna paaiskinkite, kaip tose lovelese be vienos puses gali miegoti jose telpantys vaikuciai. Maniskes tokios bludinancios, kad istisai ant zemes miegotu, na nebent ten tik sedejimui. Siaip labai fainu ideju pazere AG@TA

ne cia ne lova, cia tipo reikia ant jos sedeti, nezinau kaip lietuviskai tiksliai ja pavadinti..... bet cia kaip lovyte atrodo, joje gali ilsetis mamyte, su vaiku sedeti zaisti, vaikui lovyte gi parodyta, krepselis tas, o yra tokios pat lovytes, kur sedeti galima o poto prie ju dar prisukamas sonas, ir vaikas kai jau toj liulkoj netelpa, eina miegoti i ta didesne vaikiska lovyte tongue.gif manau supratot doh.gif lotuliukas.gif gal blogai paaiskinau.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu kiek grožybių čia galima rast wub.gif
Ir aš parodysiu kokį kambariuką turi mano mažius. Tiesa naktimis jis dalinasi jį su manimi ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
labaj jaukus ir fajnas................... wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Septyniuke spalvinga ir gražu bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Septiniuke grazus pupuliukas guli lovytej, 4u.gif ir kambarys jaukus,zaismingas. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kolkas fainiausias iš čia rodytų kambariukų wub.gif labai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2007 04 24, 14:57)

Ir aš parodysiu kokį kambariuką turi mano mažius. Tiesa naktimis jis dalinasi jį su manimi  ax.gif

sveikos,ir as noriu pagirti,tiek daug meiles ideta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2007 04 23, 21:00)
Oj čia man galvos skausmelis.. doh.gif Pereinamas tik vienas kambarys,ten planuoju svetainę,tada mums miegamasis,ir vaikams vienas.Ta svetainė tai jaučiu bus visų susibūrimo vieta,o kai reiks vienatvės išsiskirstysim ....Dar kolkas tegu bus bendras vaikų kambarys,o pagyvensim ,paaugsim ir bus matyt. unsure.gif

Na pas mane irgi metų skirtumas tarp vaikų tik jie abu berniukai .Dabar labai norėčiau , kad turėtų po atskirą kambarį, nes erzina mažas dičkį juodai, trukdo mokytis,susikaupti, o ir temperamentu skiriasi... doh.gif Šiuo metu neturim sąlygų skirti 2 iš 3 kambarių vaikams,nes miegamojo neatsisakysiu nei už ką yess.gif
Gal pabandyki viename kambaryje įkurti atskiras respublikas , kad mazoji turetų kur piešti ir netrukdytų broliui, o miegoti gal mergaitę galite salione migdyti..
Atsakyti
Sveikos  4u.gif
Nu kiek grožybių čia galima rast  wub.gif 
Ir aš parodysiu kokį kambariuką turi mano mažius. Tiesa naktimis jis dalinasi jį su manimi  ax.gif

Garzus kambarys, o graziausias "interjero elementas" tai tas maziukas lovytele wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

SUNAUS KAMBARYS.

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
NA NUSHISAUK, NESIGAUNA IKELTI ax.gif
Reikia praktikuotis, sorry kad kryzeliu pridejau....

Taip norisi kambariuku pasipuikuoti
Atsakyti
Sveikos  4u.gif
Nu kiek grožybių čia galima rast  wub.gif 

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

labai grazus nuotrauku remeliai..gal gali pasakyti kur pirkai tas grozybes? g.gif mirksiukas.gif saunus kambarys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simomama @ 2007 04 25, 12:56)
NA NUSHISAUK, NESIGAUNA  IKELTI ax.gif
Reikia praktikuotis, sorry kad kryzeliu pridejau....

prašau mirksiukas.gif man asmeniškai per strilus blush2.gif bet gal dėl to gad dar turbūt šviežias g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti