Sveikutės,
Gal kas žinote tikrai gera burėja Vilniuje. Norime su vyru pasivaražinti. Būčiau labai dėkinga.
Gal kas žinote tikrai gera burėja Vilniuje. Norime su vyru pasivaražinti. Būčiau labai dėkinga.
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 21, 08:51)
Na va nr.861705042,Margarita,sakykit jus per Tania..
O dabar svarstau kokia cia dar kazkas minejo Margarita,dar pamenu rasiau kad nr.tikrai ne tos kuria as zinau,ten lyg kodas buvo 8680,o cia 8617
Gal čia ta pati
QUOTE(BlackDee @ 2007 03 21, 18:07)
Gal čia ta pati
Atvirai pasakysiu, kad tą telefono numerį gavau prieš metus ir tada jis veikė, bet gal pasikeitė... Nes sutampa tai, kad Margarita iš Pilaitės, kalbanti rusiškai...
O tai iskur tu ja pazysti,kas tau ir ka pasakojo apie ja?
gal galit patarti pas ka nueiti Kaune arba aplink ji
perskaiciau visa tema,bet neapsisprendziu
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 03 22, 10:43)
gal galit patarti pas ka nueiti Kaune arba aplink ji
perskaiciau visa tema,bet neapsisprendziu
noreciau nueit pas gera bureja,bet po kolkas tik geros psichologes pasitaikydavo QUOTE(Aislanda @ 2007 03 22, 09:49)
noreciau nueit pas gera bureja,bet po kolkas tik geros psichologes pasitaikydavo
o apie kurias tu bent galvoji?
svetlana gal arba ten kazkokia Jonavoj yra
Man visai nieko Kaune pas Dalią buvo. Yra ir psichologijos, aišku. Bet ji iš tų, kur sako ką mato, o ne ką nori girdėt. Žmogui skiria labai daug laiko, kol atsako į visus klausimus.
mamytes, noriu pasidometi, kurios buvote gelezinio vilko, ar patiko? ar pildosi jos pranasystes? man taip, noriu jusu nuomones ,jauciu vel leksiu pas ja
QUOTE(niekada @ 2007 03 22, 10:24)
Man visai nieko Kaune pas Dalią buvo. Yra ir psichologijos, aišku. Bet ji iš tų, kur sako ką mato, o ne ką nori girdėt. Žmogui skiria labai daug laiko, kol atsako į visus klausimus.
o galima koordinate jos ?
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 21, 14:07)
Na,ar nieks dar nepaskambinot?o kiek ji ima nezinau anksciau buvo 30,paskui lig ir pakele iki 50,na cia jau patys paklausyt,brangoka sakyciau,o dar jei ir nepatiks
Kortom anyta sake ji nemegsta,bet moka,ji tiksliau viska pasakys tau ka pamatys,nei kaip korta iskris,tipo taip man sake anyta 
paskambinau, uzsirasiau kitai savaitei
Dalios tel. 8676 84706