Na kadangi tai pirmas mūsų vaikelis- tai labai jaudinausi: ar aš suprasiu kad jau laikas važiuoti į ligoninę. Terminas buvo nustatytas rugpjučio 13d, tačiau dukrytė nusprendė nebelaukti ilgiau, ir pasirode anksčiau- liepos 31d
Liepos 30d rytas. Kažko nugara skauda, vėliau ir pilvo apačia lyg pradėjo mausti, bet ne galvoju- čia tikrai ne sarėmei- šiaip blogai išsimiegojau ir tiek nusprendžiau apsitvarkyti- galvojau gal prasijundinsiu ir praeis tie skausmai
nepraėjo.Guliu..nepraeina.Atsigulu ant žemes-nepraeina, nueinu i virtuvę ant žemės atsigulti- nepraeina

Dar vyras pasakė- kad jeigu iki rytojaus nepraeis gausiu eit pas daktarą-gal vaikui kas negerai

Skausmas vis didėjo, baimės jausmas taip pat, vaikas nebesispardo, nebelaukėm ir 19.30h jau ligoninėj buvom- dėl viso pikto ir gimdymui daiktus pasiėmėm priimamajame šilta srovele pro kojas prabėgo- pagalvojau,kad iš tos baimės sisiuko padariau

Bet kastau-gimdau!!!

Kaklelis jau 3 cm buvo prasivėręs- tačiau daugiau nebesivėrė, taigi teko skatinamuosius lašinti.Norėjau epidurinę nejautrą darytis- tačiau nedarė, nes temp sukilo o skausmai neapsakomi- vyras nugarą masažuoja, nors šiokia tokia paguoda. Labai pavargau. Vyrui visą laiką kartojau:-kai pagimdysiu miegosiu ir miegosiu..

3val užlipau ant kėdės- stumiu-bet neina.Daktaras visą laiką šaukia-nepasiruošusi gimdyti, nemoki gimdyti ir t.t...

4val.vis dar bandau išstumti-tegirdžiu tik vyro balsą...galvytė jau matosi!!O aš jau nebeturiu jėgu stumti...taigi prakirpo-taip palengvėjo-tik vaiko verksmo negirdėjau, uždėjo angeliuką ant manęs kol virkštelę nukirpo-ir greit į renimaciją nunešė-vyras iš paskos.Aš verkiu- o daktaras priėjęs ir sako man- pati kalta-nemokėjai gimdyti (lyg 10 vaiką būčiau gimdžiusi

Pakolkas dukrytei viskas gerai- vaikas gimė pridusęs,ant galvytės buvo didelis guzas ir didelė kraujosrūva-taip pat galvytes viduje jų buvo- bet daktarai sako kad jos baigia išsivaikstinėti. Ačiū Dievui-viskas gerai!!! Neisivaizduoju,kaip reikėtų gyventi be jos.

Jau praėjo beveik 6mėn.Jau gimdymo skausmą pamiršau.Tad su vyru jau galvojam ir apie antra.