Įkraunama...
Įkraunama...

Dukrelės atėjimas...

Papasakosiu ir aš apie savo princesės atėjimą į šy pasaulį. ax.gif
Na kadangi tai pirmas mūsų vaikelis- tai labai jaudinausi: ar aš suprasiu kad jau laikas važiuoti į ligoninę. Terminas buvo nustatytas rugpjučio 13d, tačiau dukrytė nusprendė nebelaukti ilgiau, ir pasirode anksčiau- liepos 31d
Liepos 30d rytas. Kažko nugara skauda, vėliau ir pilvo apačia lyg pradėjo mausti, bet ne galvoju- čia tikrai ne sarėmei- šiaip blogai išsimiegojau ir tiek nusprendžiau apsitvarkyti- galvojau gal prasijundinsiu ir praeis tie skausmai
nepraėjo.Guliu..nepraeina.Atsigulu ant žemes-nepraeina, nueinu i virtuvę ant žemės atsigulti- nepraeina doh.gif Vyras nugara masažuoja- nepraeina- o kad čia sarėmei- net nepagalvojau ir taip iki 19h. smile.gif
Dar vyras pasakė- kad jeigu iki rytojaus nepraeis gausiu eit pas daktarą-gal vaikui kas negerai lotuliukas.gif , bet aš jam sakau:- kad jeigu iki 21h nepraeis, tai į ligoninę važiuojam- kad paskui vaikiukui, kas blogai nebūtų.
Skausmas vis didėjo, baimės jausmas taip pat, vaikas nebesispardo, nebelaukėm ir 19.30h jau ligoninėj buvom- dėl viso pikto ir gimdymui daiktus pasiėmėm priimamajame šilta srovele pro kojas prabėgo- pagalvojau,kad iš tos baimės sisiuko padariau blush2.gif
Bet kastau-gimdau!!! blink.gif
Kaklelis jau 3 cm buvo prasivėręs- tačiau daugiau nebesivėrė, taigi teko skatinamuosius lašinti.Norėjau epidurinę nejautrą darytis- tačiau nedarė, nes temp sukilo o skausmai neapsakomi- vyras nugarą masažuoja, nors šiokia tokia paguoda. Labai pavargau. Vyrui visą laiką kartojau:-kai pagimdysiu miegosiu ir miegosiu.. unsure.gif
3val užlipau ant kėdės- stumiu-bet neina.Daktaras visą laiką šaukia-nepasiruošusi gimdyti, nemoki gimdyti ir t.t... bash.gif:
4val.vis dar bandau išstumti-tegirdžiu tik vyro balsą...galvytė jau matosi!!O aš jau nebeturiu jėgu stumti...taigi prakirpo-taip palengvėjo-tik vaiko verksmo negirdėjau, uždėjo angeliuką ant manęs kol virkštelę nukirpo-ir greit į renimaciją nunešė-vyras iš paskos.Aš verkiu- o daktaras priėjęs ir sako man- pati kalta-nemokėjai gimdyti (lyg 10 vaiką būčiau gimdžiusi gun_bandana.gif: ) nebeturėjau jėgų- jam ką ir bepasakyti, galvoje buvo tik mano dukrelė - bet po kiek laiko išgirdau savo vaiko balselį- kaip gera pasidarė - net dabar ašaros akyse kaupiasi prisiminus- viskas gerai. tai 4.20h-Andrėja išvydo pasaulį. Dar vėliau daktaras pareiškė- kad galėjom ir cezario pjūvį daryti- mat galvutė nesistatė į dubenį gun_bandana.gif:
Pakolkas dukrytei viskas gerai- vaikas gimė pridusęs,ant galvytės buvo didelis guzas ir didelė kraujosrūva-taip pat galvytes viduje jų buvo- bet daktarai sako kad jos baigia išsivaikstinėti. Ačiū Dievui-viskas gerai!!! Neisivaizduoju,kaip reikėtų gyventi be jos. wub.gif
Jau praėjo beveik 6mėn.Jau gimdymo skausmą pamiršau.Tad su vyru jau galvojam ir apie antra. ax.gif
Atsakyti
ale ir greiti Jūs su mintimis apie antrą thumbup.gif Šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Šaunuole, kad tiek optimizmo turi thumbup.gif
Kokia teise gydytojas turi šaukti, idomu ar pats mokėtų jei reiktų jam gimdyti g.gif ,
Atsakyti
4u.gif Tegu mažutė auga sveika ir laiminga.... wub.gif
Atsakyti
niu as irgi nepazinau saremiu, tik taip ilgai nebuciau laukusi lotuliukas.gif bet sveikinu ir linkiu aukti sveikuciams 4u.gif
Atsakyti
*****, iš tokių gydytojų reikia atiminėti licenzijas mad.gif gun_bandana.gif

Šaunuolė, kad viską ištvėrei 4u.gif
Atsakyti
Bet koks gydytojas - is pradziu saukia, kad gimdyt nemoki, o tik po visko pripazista, kad siuo atveju reikejo cezario...Tikrai, tokius gydytojus teist reikia...
Bet svarbiausia, kad viskas gerai baigesi thumbup.gif Linkiu tavo dukrytei augti sveikai ir didelei 4u.gif
Atsakyti
ačiū labai už palaikymą ir linkėjimus smile.gif . Na kai šalia yra graži ir sveika dukrytė- visi nemalonumai greitai pasimiršta 4u.gif
Atsakyti
Nugi ir aš noriu išdėt į šuns dienas tokį daktarą gun_bandana.gif . Ačiū Dievui man geresnės pasitaikė, nesakė, kad gimdyt nemoku, o pasiūlė pakabėt vyrui ant kaklo, kad mažė geriau lįstų.
Mes kaip ir jūs apie antrą jau pakalbam, sakom, kad brolio Rusnei reikia, bet palauksim kol lovelę išaugs, nes kitaip nebus kur brolio guldyti biggrin.gif
Vienu žodžiu, Šaunuoliai esat, paauginkit mažėlę ir "pirkit" antrą dar mažesnį wub.gif Kai antrą gimdysi neduok Dieve tas daktariūkštis pasakys, kad nemoki gimdyt, spirk jam į tarpuakį lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu bet ir daktarai blink.gif Būčiau pasiuntus po velnių mirksiukas.gif
Atsakyti
Del to daktaro ir as apakusi blink.gif
Linkiu jums laimes ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija@ @ 2007 01 24, 15:44)
Papasakosiu ir aš apie savo princesės atėjimą į šy pasaulį. ax.gif 
Na kadangi tai pirmas mūsų vaikelis- tai labai jaudinausi: ar aš suprasiu kad jau laikas važiuoti į ligoninę. Terminas buvo nustatytas rugpjučio 13d, tačiau dukrytė nusprendė nebelaukti ilgiau, ir pasirode anksčiau- liepos 31d
Liepos 30d rytas. Kažko nugara skauda, vėliau ir pilvo apačia lyg pradėjo mausti, bet ne galvoju- čia tikrai ne sarėmei- šiaip blogai išsimiegojau ir tiek  nusprendžiau apsitvarkyti- galvojau gal prasijundinsiu ir praeis tie skausmai 
nepraėjo.Guliu..nepraeina.Atsigulu ant žemes-nepraeina,  nueinu i virtuvę ant žemės atsigulti- nepraeina  doh.gif  Vyras nugara masažuoja- nepraeina- o kad čia sarėmei- net nepagalvojau ir taip iki 19h.  smile.gif
Dar vyras pasakė- kad jeigu iki rytojaus nepraeis gausiu eit pas daktarą-gal vaikui kas negerai  lotuliukas.gif , bet aš jam sakau:- kad jeigu iki 21h nepraeis, tai į ligoninę važiuojam- kad paskui vaikiukui, kas blogai nebūtų.
Skausmas vis didėjo, baimės jausmas taip pat, vaikas nebesispardo, nebelaukėm ir 19.30h jau ligoninėj buvom- dėl viso pikto ir gimdymui daiktus pasiėmėm  priimamajame šilta srovele pro kojas prabėgo- pagalvojau,kad iš tos baimės sisiuko padariau  blush2.gif
Bet kastau-gimdau!!!  blink.gif
Kaklelis jau 3 cm buvo prasivėręs- tačiau daugiau nebesivėrė, taigi teko skatinamuosius lašinti.Norėjau epidurinę nejautrą darytis- tačiau nedarė, nes temp sukilo  o skausmai neapsakomi- vyras nugarą masažuoja, nors šiokia tokia paguoda. Labai pavargau. Vyrui visą laiką kartojau:-kai pagimdysiu miegosiu ir miegosiu..  unsure.gif
3val užlipau ant kėdės- stumiu-bet neina.Daktaras visą laiką šaukia-nepasiruošusi gimdyti, nemoki gimdyti ir t.t... bash.gif:
4val.vis dar bandau išstumti-tegirdžiu tik vyro balsą...galvytė jau matosi!!O aš jau nebeturiu jėgu stumti...taigi prakirpo-taip palengvėjo-tik vaiko verksmo negirdėjau, uždėjo angeliuką ant manęs kol virkštelę nukirpo-ir greit į renimaciją nunešė-vyras iš paskos.Aš verkiu- o daktaras priėjęs ir sako man- pati kalta-nemokėjai gimdyti (lyg 10 vaiką būčiau gimdžiusi  gun_bandana.gif: ) nebeturėjau jėgų- jam ką ir bepasakyti, galvoje buvo tik mano dukrelė - bet po kiek laiko išgirdau savo vaiko balselį- kaip gera pasidarė - net dabar ašaros akyse kaupiasi prisiminus- viskas gerai. tai 4.20h-Andrėja išvydo pasaulį. Dar vėliau daktaras pareiškė- kad galėjom ir cezario pjūvį daryti- mat galvutė nesistatė į dubenį  gun_bandana.gif:
Pakolkas dukrytei viskas gerai- vaikas gimė pridusęs,ant galvytės buvo didelis guzas ir didelė kraujosrūva-taip pat galvytes viduje jų buvo- bet daktarai sako kad jos baigia išsivaikstinėti. Ačiū Dievui-viskas gerai!!!  Neisivaizduoju,kaip reikėtų gyventi be jos.  wub.gif
Jau praėjo beveik 6mėn.Jau gimdymo skausmą pamiršau.Tad su vyru jau galvojam ir apie antra.  ax.gif

svarbiausia, kad viskas gerai baigesi thumbup.gif va tik as jau lb pradejau bijoti, o jei as nepajusiu saremiu kai ateis laikas... unsure.gif
Atsakyti