Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(Murauskė @ 2007 02 26, 10:52)
Ar paparastai į raumenis leistis,ar kažkaip į poodį g.gif

Reikia leistis į raumenis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 26, 10:54)

Na nepulsiu aklai ginčytis, bet Ovitrelis leidžiamas į poodį. Kol nemokėjau pati leistis, man leido sesutė į ranką dilbio srityje, o aš pati leidžiuosi į pilvą, nes ten nemažai lašinukų lotuliukas.gif ir daktaras sakė, kad gerai darau ax.gif
Anksčiau leidausi Pregnilį, tai jį reikėjo į raumenis leisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 26, 10:54)

Tu matai, o Sąlygienė užsiminė,kad į poodį g.gif Gal pati susimaišė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 02 26, 11:06)
Tu matai, o Sąlygienė užsiminė,kad į poodį g.gif Gal pati susimaišė g.gif

Man sesutė iš VK ovitrelle visada leisdavo į užpakalio raumenis.
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 26, 11:06)
Na nepulsiu aklai ginčytis, bet Ovitrelis leidžiamas į poodį. Kol nemokėjau pati leistis, man leido sesutė į ranką dilbio srityje, o aš pati leidžiuosi į pilvą, nes ten nemažai lašinukų lotuliukas.gif  ir daktaras sakė, kad gerai darau ax.gif
Anksčiau leidausi Pregnilį, tai jį reikėjo į raumenis leisti ax.gif

Na, o iš tikrųjų kaip g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 02 26, 11:08)
Na, o iš tikrųjų kaip g.gif  blink.gif

Kiek pamenu, tai Ovitrelle instrukcijoj rašo, kad reikia leistis į pilvą, turbūt į paodį.Aš manau, kaip susileisi:ar į paodį ar į raumenis, taip ir bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 02 26, 11:08)
Na, o iš tikrųjų kaip g.gif  blink.gif

O is tikruju i paodi, t.y, i pilva po bamba, arba i slauni, bet ne staciu kampi, o 45", taip netgi instrukcijoje raso 4u.gif
Atsakyti
Na, o dabar pranešiu rezultatus apie savo reikaliukus ax.gif
Nu nežinau, ar vienas poilsio mėnesiukas man į gerą išėjo g.gif
6 c.d. abiejose kiaušidėse yra po 1 folikulą 9mm, bet jie neįsitempę ir ko gero sunyks, pasak ginio, nebent atsiras kitų dominuojančių folikulų. Tai viena bloga žinia verysad.gif
O kita bloga žinia, kad gleivinė vos 2mm verysad.gif . Gal sakau, kai numečiau tiek svorio, tai ir TEN suplonėjo doh.gif lotuliukas.gif Oi, juokas pro ašaras...
Šį penktadienį dar einu.
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 26, 11:14)
6 c.d. abiejose kiaušidėse yra po 1 folikulą 9mm, bet jie neįsitempę ir ko gero sunyks, pasak ginio, nebent atsiras kitų dominuojančių folikulų. Tai viena bloga žinia verysad.gif
O kita bloga žinia, kad gleivinė vos 2mm verysad.gif . Gal sakau, kai numečiau tiek svorio, tai ir TEN suplonėjo doh.gif  lotuliukas.gif Oi, juokas pro ašaras...
Šį penktadienį dar einu.

Nu tu baik, dar tik 6cd, gleivine Estrofemu paauginti galima, o folikulai dar gali paaugti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 02 26, 11:22)
Nu tu baik, dar tik 6cd, gleivine Estrofemu paauginti galima, o folikulai dar gali paaugti 4u.gif

Nu neskyrė man to Estofemo g.gif , gal su folikulais prastai, nes penktadienį spręs dėl kito ciklo stimuliacijos. Kam auginti gleivinę, jei neaišku, ar folikulų bus, o laiko mažai liko. Tiesiog pastebės, ar gleivinė atsigauna, o jei ne, tai kitą ciklą šalia clost., tikriausiai ir Estrofemo gausiu, o gal gonalio išrašys g.gif laukiam penktadienio. Bet vakar taip pilvo apačią maudė, ką tai galėtų reikšti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 02 26, 09:49)
Na, manau, g.gif kad TIK vaistinėse biggrin.gif

as kazkaip ieskojau vaistinese pagal vaistu pavadinimus ir neradau blink.gif todel ir klausiu, sakau, gal isvis tik pas gines ju galima gaur blush2.gif

QUOTE(Veronika @ 2007 02 26, 09:50)
Žinoma, kad tik vaistinėse, o kur dar galima pirkti vaistus? g.gif

Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 26, 09:14)
O kita bloga žinia, kad gleivinė vos 2mm verysad.gif . Gal sakau, kai numečiau tiek svorio, tai ir TEN suplonėjo doh.gif  lotuliukas.gif Oi, juokas pro ašaras...
Šį penktadienį dar einu.

Agnesse,nepergyvenkit console.gif ne si men tai kita,as gi irgi ilsiuosi,ir ilsesiuosi iki lietuvos,tada paziuresim ka ten pasakys,ir net neimu i galva!!!!!Nebenoriu stresuoti!!!!O vat tik del svorio,brac jis man laikosi vietoje,nebegaliu kaip nervina!!! blink.gif Ir bereikalo neasarokit,dar bus tu asaru...
Laikykites agnesse,viskas savo laiku... thumbup.gif wub.gif

user posted image

Atsakyti