Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnės-kelnytės

Norejau paklausti mamu, kurios augina berniukus, pradejusi naudoti pampersus-triusikelius kilo mintis, gal greiciau klausimas, kada vaikas su pampersu, tai jo varpute nuleista, o kai apmauni triusikeliu ji yra pakelta, kaip istikruju turetu buti g.gif
Atsakyti
Ikiši ranką ir pataisai kad būtų nuleista. Žinoma jei nenori, kad apvarytų rūbus. Nes tos gumytės nesulaiko gero spaudimo tongue.gif . Man kartais net pro šoną prasisiodavo.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 08 19, 14:21)
Ikiši ranką ir pataisai kad būtų nuleista. Žinoma jei nenori, kad apvarytų rūbus. Nes tos gumytės nesulaiko gero spaudimo tongue.gif . Man kartais net pro šoną prasisiodavo.

aciu, vat pirmas nepatogumas jau yra mirksiukas.gif ,kas sekantis rolleyes.gif

beje ar LT jus naudojat Easy up ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga24: 19 rugpjūčio 2005 - 16:14
Mes irgi naudojam triusikelius Libero, bet kad kaina ju Lietuvoj blink.gif kaip pamaciau tai man akys issprogo blink.gif man tai jie labai patinka, nes pipiras jau nemazas ir gulet nelabai nori kol permauni, o triusikeliai - pats tas thumbup.gif thumbup.gif As irgi, kai jauciu, kad uzmoviau negerai, tai ikisu ranka ir sutvarkau ta peliuka, nes kai pavaro kartais .... blink.gif biggrin.gif tai ir akys pilnos buna biggrin.gif biggrin.gif
beje, manieji UP & GO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirduze: 19 rugpjūčio 2005 - 22:04
Mes naudojame Pampers Lets Go thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif i paprastus pampersus neuzka nekeisciau schmoll.gif
Kaip ir minejo, peliuka taip pat pataisau jei reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga24 @ 2005 08 19, 16:13)
aciu, vat pirmas nepatogumas jau yra mirksiukas.gif ,kas sekantis rolleyes.gif

beje ar LT jus naudojat Easy up ax.gif

Sekantis nepatogumas tas, kad norint pakeist kelnaites reikia visiškai numauti pėdkelnias ar kelnias. Ko su pampersais nereikia, užtenka numaut iki kelių ir gali keist.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 08 22, 14:44)
Sekantis nepatogumas tas, kad norint pakeist kelnaites reikia visiškai numauti pėdkelnias ar kelnias. Ko su pampersais nereikia, užtenka numaut iki kelių ir gali keist.

nemanau, kad tai nepatogumas schmoll.gif maniskis, pvz., jei tik iki keliu numauciau kelnes, jis vistiek issispardytu, taip kad bent jau man tai skirtumo jokio, tik nereikia vaiko gulincio laikyt, kol keiti, triusikelius ir staciam uzmauni, o uzsegamus, tai tik vaiko kankinimas blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirduze @ 2005 08 24, 12:07)
nemanau, kad tai nepatogumas  schmoll.gif  maniskis, pvz., jei tik iki keliu numauciau kelnes, jis vistiek issispardytu, taip kad bent jau man tai skirtumo jokio, tik nereikia vaiko gulincio laikyt, kol keiti, triusikelius ir staciam uzmauni, o uzsegamus, tai tik vaiko kankinimas  blink.gif  mirksiukas.gif

Na matai čia gal kiekvienam skirtingai. Man asmeniškai tai vienas iš trūkumų, nes aš tingiu išrenginėt visą vaiką blush2.gif . Tuo labiau jei esam ne namuose ir dar su pėdkelnėm ir kelnėm. Norisi kuo greičiau atlikt tą keitimo procedūrą ax.gif . O jis pas mane taip labai nesispardo smile.gif . Nors kartais tai gulinčiam keist ir sunku, bet mes susitariam biggrin.gif .
Atsakyti
jo tie triusikeliai geras dalykiukas thumbup.gif o ypac mum kaip mes juodai nenorim keistis pampersu doh.gif kaip bandau uzdet paprasta pampersa tai sitaip raitos kauke cry.gif nezinau toks vaizdas kad jam juodai skauda blink.gif mes ir naudojam LIBERO man jie labiausei patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojom Pampers firmos pampersus-kelnytes. Labai geras dalykas, kai mokoma draugauti su puoduku... thumbup.gif

Pampersus tai nepatogu nuimineti, o kelnytes numovei, pasedejo ant puoduko, ir vel uzmovei. Mums tame procese labai pagelbejo... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai kad patogu kai su puoduku mokama draugauti smile.gif
Atsakyti
beje nesupratau,kazkas rase kad trukumas juk triusikelius kad pakeist,reikia numaut viska,taigi juos irgi kaip ir pampersai sonuose plysami doh.gif nejau kai vaikas prikakojo tempsi per visas kojytes doh.gif
Atsakyti