Ikiši ranką ir pataisai kad būtų nuleista. Žinoma jei nenori, kad apvarytų rūbus. Nes tos gumytės nesulaiko gero spaudimo
. Man kartais net pro šoną prasisiodavo.

QUOTE(tusiukas8 @ 2005 08 19, 14:21)
Ikiši ranką ir pataisai kad būtų nuleista. Žinoma jei nenori, kad apvarytų rūbus. Nes tos gumytės nesulaiko gero spaudimo
. Man kartais net pro šoną prasisiodavo.

aciu, vat pirmas nepatogumas jau yra

beje ar LT jus naudojat Easy up

Mes irgi naudojam triusikelius Libero, bet kad kaina ju Lietuvoj
kaip pamaciau tai man akys issprogo
man tai jie labai patinka, nes pipiras jau nemazas ir gulet nelabai nori kol permauni, o triusikeliai - pats tas
As irgi, kai jauciu, kad uzmoviau negerai, tai ikisu ranka ir sutvarkau ta peliuka, nes kai pavaro kartais ....
tai ir akys pilnos buna

beje, manieji UP & GO

beje, manieji UP & GO
Mes naudojame Pampers Lets Go
i paprastus pampersus neuzka nekeisciau
Kaip ir minejo, peliuka taip pat pataisau jei reikia

Kaip ir minejo, peliuka taip pat pataisau jei reikia

QUOTE(jurga24 @ 2005 08 19, 16:13)
aciu, vat pirmas nepatogumas jau yra
,kas sekantis

Sekantis nepatogumas tas, kad norint pakeist kelnaites reikia visiškai numauti pėdkelnias ar kelnias. Ko su pampersais nereikia, užtenka numaut iki kelių ir gali keist.
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 08 22, 14:44)
Sekantis nepatogumas tas, kad norint pakeist kelnaites reikia visiškai numauti pėdkelnias ar kelnias. Ko su pampersais nereikia, užtenka numaut iki kelių ir gali keist.
nemanau, kad tai nepatogumas

QUOTE(sirduze @ 2005 08 24, 12:07)
nemanau, kad tai nepatogumas
maniskis, pvz., jei tik iki keliu numauciau kelnes, jis vistiek issispardytu, taip kad bent jau man tai skirtumo jokio, tik nereikia vaiko gulincio laikyt, kol keiti, triusikelius ir staciam uzmauni, o uzsegamus, tai tik vaiko kankinimas

Na matai čia gal kiekvienam skirtingai. Man asmeniškai tai vienas iš trūkumų, nes aš tingiu išrenginėt visą vaiką

jo tie triusikeliai geras dalykiukas
o ypac mum kaip mes juodai nenorim keistis pampersu
kaip bandau uzdet paprasta pampersa tai sitaip raitos kauke
nezinau toks vaizdas kad jam juodai skauda
mes ir naudojam LIBERO man jie labiausei patiko

Mes naudojom Pampers firmos pampersus-kelnytes. Labai geras dalykas, kai mokoma draugauti su puoduku...
Pampersus tai nepatogu nuimineti, o kelnytes numovei, pasedejo ant puoduko, ir vel uzmovei. Mums tame procese labai pagelbejo...

Pampersus tai nepatogu nuimineti, o kelnytes numovei, pasedejo ant puoduko, ir vel uzmovei. Mums tame procese labai pagelbejo...