Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnės-kelnytės

QUOTE(matuko mamyte @ 2006 01 08, 16:10)
as ne vienam prekybos cantre nemaciau hugies pull-ups,iskyrus nuke.kokiam PC ju buna? gal tik panevezyje pas mus nera... ax.gif

Pabangyk rimi pasiziuret, as tik ten ir temaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 08, 17:16)
Pabangyk rimi pasiziuret, as tik ten ir temaciau smile.gif

reiks kada nuvaziuot pasiziuret rimi.as rimi tik libero kelnaites perku.mums jos labai patinka.o hugies pull - ups patinka, kad plonos ,bet mazai sugeria.vis tas lietuviskas taupumas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(matuko mamyte @ 2006 01 08, 16:10)
as ne vienam prekybos cantre nemaciau hugies pull-ups,iskyrus nuke.kokiam PC ju buna? gal tik panevezyje pas mus nera... ax.gif

Nu laba diena doh.gif , gi kątik rašiau, kad tik ten ir pirkdavau rolleyes.gif . O paskutinįkart pirkau Norfoj. Prekybos centrai - ne vien tik Maxima, yra ir kitų bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 01 08, 17:14)
Nu laba diena doh.gif , gi kątik rašiau, kad tik ten ir pirkdavau rolleyes.gif . O paskutinįkart pirkau Norfoj. Prekybos centrai - ne vien tik Maxima, yra ir kitų bigsmile.gif .

g.gif ir as nemaciau nei maximoj, nei norfoj lens.gif na reiks dar karta geriau paziuret mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniuke: 08 sausio 2006 - 17:34
Norfoj nemaciau niekada schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 08, 18:46)
Norfoj nemaciau niekada schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Aš kaip ir apie Panevėžį kalbėjau unsure.gif . O Maximoj tikrai niekad nemačiau schmoll.gif . Rimi buvau nupirkus, bet ten tos senesnės unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 01 08, 18:14)

Rimi kaip pc man visai nepatinka.vaziuoju ten tik libero kelnaiciu.siandien buvau berniukams tikrai nera.o mergaitems tikrai yra gal pora senu.o norfoj"Babilone"tikrai nera tokiu!tad netikiu,kad mazesnese norfose bus!tad pasitikslink brangioji tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(matuko mamyte @ 2006 01 09, 11:31)
Rimi kaip pc man visai nepatinka.vaziuoju ten tik libero kelnaiciu.siandien buvau berniukams tikrai nera.o mergaitems tikrai yra gal pora senu.o norfoj"Babilone"tikrai nera tokiu!tad netikiu,kad mazesnese norfose bus!tad pasitikslink brangioji tongue.gif

Jeigu konkrečiai, tai Norfoj Nemuno g. pirkau tongue.gif . Prieš metus bigsmile.gif .

Bet dėl manęs, tai pirkit nuke bigsmile.gif , mano mergytė jau didelė ir tokių dalykų mums nebereikia bigsmile.gif tongue.gif .
Atsakyti
per metus turbut asortimentas pasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 06, 17:38)
O mums geriausi hugies pull-ups, taip pat brangoki, bet  thumbup.gif  Tiesa perkam nuke, bandem pirk prekybos centruose - kazkie netokie  schmoll.gif

Mes pries tai naudojome pampers kelnaites, bet dabar jau perkame hugies pull-ups biggrin.gif Perku RIMI, man jie geri biggrin.gif

QUOTE(gulia2004 @ 2006 01 08, 02:13)
Ar tikrai geri? g.gif

Man jie patinka todel, kad plonesni nei pampers kelnaites smile.gif

QUOTE(matuko mamyte @ 2006 01 08, 17:10)

Vilniuje kiek ziurejau, tai tik RIMI maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 09, 16:58)
Mes pries tai naudojome pampers kelnaites, bet dabar jau perkame hugies pull-ups biggrin.gif  Perku RIMI, man jie geri biggrin.gif
Man jie patinka todel, kad plonesni nei pampers kelnaites smile.gif
Vilniuje kiek ziurejau, tai tik RIMI maciau smile.gif

Pabandyk nuke nusipirkt ten dar geresnes, plonesnes, visai naujos mirksiukas.gif
Atsakyti
apšvieskit mane doh.gif

tai tų triusikėlių būna atskirai ir berniukams ir mergaitėms?

Galvojau, kad visi unisex
Atsakyti