Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnės-kelnytės

kai mūsų merginai dar reikėjo sauskelnių, paskutines naudojom pampers kelnytes - mums super buvo smile.gif bandėm ir huggies dėti, bet kraštukas kažkaip užsilenkdavo ir lipdukas nutrindavo kojytę sad.gif
Atsakyti
Buvau nupirkus Pampers sauskelniu-kelnyciu, na bent kol kas tai man jos nelabai patogu, ypac kai reikia nuimt su ,,didesniu" reikalu, tai jau reikia sonus kirpt. Veliau gal ir nieko bus, bet cia buvo tik pabandymui ir vel prie senuju grizau 4u.gif Be to jie taip nemazai kainuoja, berods 36vnt 42Lt
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 11 28, 00:56)
Buvau nupirkus Pampers sauskelniu-kelnyciu, na bent kol kas tai man jos nelabai patogu, ypac kai reikia nuimt su ,,didesniu" reikalu, tai jau reikia sonus kirpt. Veliau gal ir nieko bus, bet cia buvo tik pabandymui ir vel prie senuju grizau 4u.gif Be to jie taip nemazai kainuoja, berods 36vnt 42Lt

pampers kelnytės šonukuose persiplėšia, kai reikia wink.gif o man labai patiko ir mums šiuo metu (pratinantis prie puoduko) jos labai patogios thumbup.gif
Atsakyti
mes i slibero naudojome kelnytes,labai aptiko
Atsakyti
Pasktiniu metu naudojam Huggies Pull-Ups. Labai patinka, ploniasnes uz Pampers su puikiais piesineliais thumbup.gif
Atsakyti
Mums tokios kelnytės:
1 vietoje Pampers.
2 vietoje Libero.
3 Huggies.
Atsakyti
Naudojau Pampers kelnytes ir Mazylis Premium. Pastoviai prasysiodavo pro sonus. doh.gif Nusivyliau abiem. Dabar naudojam paprastus. Gal reikes dar huggies isbandyt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iri: 06 rugpjūčio 2008 - 13:09
mums labai patogu tokios kelnytes pasiimt i kelione ar i papludimi, nes keiciant nereikia paguldyti vaiko, staciam galima pakeist thumbup.gif
bet mano nuomone jos sugeria maziau nei paprastos sauskelnes su lipukais g.gif
Atsakyti
As irgi uz sauskelnes-kelnytes. Patogu, kai vaikas pratinasi ant puoduko thumbup.gif Pampers kelnytes nelabai patiko, nes vaikas kelis kartus po miego atsikele suslapes (pratekejo). Labiausiai patinka Huggies thumbup.gif Ir plonesnes, ir grazesnes ir nei karto nepratekejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iri @ 2008 08 06, 15:08)
Naudojau Pampers kelnytes ir Mazylis Premium. Pastoviai prasysiodavo pro sonus.  doh.gif  Nusivyliau abiem. Dabar naudojam paprastus. Gal reikes dar huggies isbandyt.  g.gif

ir mes nakti suslapom su pampers kelnytem verysad.gif bet uzmaut judriam vaikuciui kelnytes daug patogiau ax.gif
Atsakyti
tik Pampers sauskelnes-kelnytes diena lakstanciam vaikiui smile.gif paguldyti negaliu, todel tenka gaudyti ir prasyti, kad iliptu i kelnaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlis @ 2007 11 28, 02:04)
pampers kelnytės šonukuose persiplėšia, kai reikia wink.gif o man labai patiko ir mums šiuo metu (pratinantis prie puoduko) jos labai patogios thumbup.gif

Aišku, aš vis susilaikau, pagalvoju kaip numati reikės su dideliu reikalu. biggrin.gif
Atsakyti