Jau išsiaiškinom, kad dauguma neabejingos nuogam vyro kunui. O kur pirmiausia sminga jūsų žvilgsnis sutikus vyrą paplūdimyje? Arba kas seksualiausia jūsų mylimojo kūne?
QUOTE(SIMPL @ 2007 01 24, 21:28)
Jau išsiaiškinom, kad dauguma neabejingos nuogam vyro kunui. O kur pirmiausia sminga jūsų žvilgsnis sutikus vyrą paplūdimyje? Arba kas seksualiausia jūsų mylimojo kūne?
Man mano vyras visas seksualus,nieko neisskiriu.mmmmmmmmmmm...........kaip as ji myliu

Rinkdamasi sau vyra, nevertinu tik isvaizdos.. bet kadangi cia klausimas bendras, o ne apie jusu vyra ar suzadetini, t.y. ka pirmiausia pastebi nepazistame vyre papludimyje (hmm cia kai kurios pasirodo tik i savo vyrus ziuri akiu nepakeldamos
), tai mano zvilgsni patraukia uzpakaliukas

QUOTE(SIMPL @ 2007 01 24, 22:28)
Vyro rankos...Plaštakos....man labai sexsualu.....

Apskritai bendraujant pirmiausia pastebiu šypseną
niekada tiksliai nenusakyčiau, kokie buvo pirmą kartą pamatyto vaikino plaukai, akių spalva, rūbai.. Bet va šypseną atsiminsiu visą laiką.

i veida, akis, sypsena.. tada rankos. o tada jau visa kita

pirmiasia zvilgsnis krypsta i visuma - stota, eisena, gymi. Kudenos, gunkteleje ilgsiai tai jau
grazu placiu peciu, na ir tokiu nieko uzpakaliuku

Jei pliaže, tai akimirksniu nuskenuoju, apdirbu gautą informaciją ir jei bendras vaizdas patinka pradebu tirti objektą smulkiau:
1. pilvas
2 užpakaliukas
3 pečiai
4 rankos
veidas, šypsena, plaukai, akys ir t.t. jau nebeįdomu nes paprastai šalia guli pats pačiausias
o be to ir tiriamas objektas jau būna nuėjęs.
1. pilvas
2 užpakaliukas
3 pečiai
4 rankos
veidas, šypsena, plaukai, akys ir t.t. jau nebeįdomu nes paprastai šalia guli pats pačiausias

uzpakaliukas pirmiausia patraukia aki
, zvilgsnis uzburia
,o svelnios rankos pavergia