Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

Jau išsiaiškinom, kad dauguma neabejingos nuogam vyro kunui. O kur pirmiausia sminga jūsų žvilgsnis sutikus vyrą paplūdimyje? Arba kas seksualiausia jūsų mylimojo kūne?
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 01 24, 21:28)
Jau išsiaiškinom, kad dauguma neabejingos nuogam vyro kunui. O kur pirmiausia sminga jūsų žvilgsnis sutikus vyrą paplūdimyje? Arba kas seksualiausia jūsų mylimojo kūne?

Man mano vyras visas seksualus,nieko neisskiriu.mmmmmmmmmmm...........kaip as ji myliu wub.gif
Atsakyti
Užpakaliukas wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ax.gif niekada nevertinau vaikinu pagal isvaizda, gal todel gavau tokia uogyte, kad vos ji pamacius blush2.gif visas kunas nuleipsta (vis dar) cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Rinkdamasi sau vyra, nevertinu tik isvaizdos.. bet kadangi cia klausimas bendras, o ne apie jusu vyra ar suzadetini, t.y. ka pirmiausia pastebi nepazistame vyre papludimyje (hmm cia kai kurios pasirodo tik i savo vyrus ziuri akiu nepakeldamos biggrin.gif ), tai mano zvilgsni patraukia uzpakaliukas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 01 24, 22:28)

Vyro rankos...Plaštakos....man labai sexsualu.....
Atsakyti
g.gif nu jei zmogus patraukia tai visas kazkaip..o siaip vasara pajury atkreipiu demesi i tvirtas kojas..rankas,krutine blush2.gif

Atsakyti
Apskritai bendraujant pirmiausia pastebiu šypseną bigsmile.gif bigsmile.gif niekada tiksliai nenusakyčiau, kokie buvo pirmą kartą pamatyto vaikino plaukai, akių spalva, rūbai.. Bet va šypseną atsiminsiu visą laiką. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
i veida, akis, sypsena.. tada rankos. o tada jau visa kita biggrin.gif
Atsakyti
pirmiasia zvilgsnis krypsta i visuma - stota, eisena, gymi. Kudenos, gunkteleje ilgsiai tai jau schmoll.gif grazu placiu peciu, na ir tokiu nieko uzpakaliuku ax.gif
Atsakyti
Jei pliaže, tai akimirksniu nuskenuoju, apdirbu gautą informaciją ir jei bendras vaizdas patinka pradebu tirti objektą smulkiau:
1. pilvas
2 užpakaliukas
3 pečiai
4 rankos
veidas, šypsena, plaukai, akys ir t.t. jau nebeįdomu nes paprastai šalia guli pats pačiausias wub.gif wub.gif o be to ir tiriamas objektas jau būna nuėjęs.
Atsakyti
uzpakaliukas pirmiausia patraukia aki blush2.gif , zvilgsnis uzburia wub.gif ,o svelnios rankos pavergia wub.gif blush2.gif
Atsakyti