Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

QUOTE(Medinis @ 2007 01 26, 12:00)
Dar nežinau. Įdomu, o implantai į užpakalį - tai saugu?

Nesaugu. Bet koks mums skirtumas?
O pradžiai pabandyk nueiti į soliariumą ir nusidepiliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 26, 11:15)
Ne negras? Nes rasės pakeitimo tai turbūt nesutikčiau daryt...

Radau nuotrauką, bet čia įkelt neleidžia unsure.gif Ir biškutį prisifantazavau, kad jis ant smėlio doh.gif O ten lova buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 26 sausio 2007 - 11:25
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 26, 11:20)
O pradžiai pabandyk nueiti į soliariumą ir nusidepiliuoti.

Užpakalį? bliamba, kokie pas jūsų brangiausius užpakaliai??? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2007 01 26, 11:23)
Ir biškutį prisifantazavau, kad jis ant smėlio  doh.gif O ten lova buvo  blush2.gif

Iš serijos koks skirtumas, svarbu užpakalis smile.gif Gal į tą temą link'ą galėtumėte?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 26, 12:33)
Užpakalį? bliamba, kokie pas jūsų brangiausius užpakaliai??? blink.gif

Apie užpakalio depiliaciją vyrams ''Miegamajame'' gausu informacijos. Pirmas nebusi.
O prie ko čia brangiausieji? Man asmeniškai depiliuoti vyrai nepatinka, aš tave bandau bendrąjam skoniui pritaikyti
dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 26, 11:37)
Apie užpakalio depiliaciją vyrams ''Miegamajame'' gausu informacijos. Pirmas nebusi.

Ne, tai "Miegamojo" prasme pas mane viskas tvarkoj. Aš maniau, kad šiaip visą sėdimąją reikia sodininko žirklėmis tvarkyti...
Atsakyti
Aš matyt nenormali biggrin.gif Bet man seksualiausia tai ... žvilgsnis, akys... Kai akys gražios, tada jau ir kitur pasižiūriu, bet jei žvilgsnis kvailas, apsiblausęs, nenatūralus ir t.t., tai joks užpakaliukas ar pečiai man to vyro seksualiu nepadarys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 26, 11:33)
Iš serijos koks skirtumas, svarbu užpakalis smile.gif Gal į tą temą link'ą galėtumėte?

http://www.supermama...?...0377&st=324

Man įdomu kaip aš pafantazavau apie smėlį blush2.gif lotuliukas.gif O, kad užpakalis geras tai faktas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 26, 12:42)
Aš maniau, kad šiaip visą sėdimąją reikia sodininko žirklėmis tvarkyti...

Jeigu mąstai apie operaciją- depiliuoti vis tiek reikės. Arba tave nudepiliuos įgudusi sanitaro ranka biggrin.gif Taip kad geriau pats, arba į saloną nail.gif

QUOTE(Medinis @ 2007 01 26, 12:42)
Ne, tai "Miegamojo" prasme pas mane viskas tvarkoj.

Iš kur mes galim žinoti, jeigu tu ten nepasisakai, a?
Papildyta:
QUOTE(Ievius @ 2007 01 26, 12:43)
Aš matyt nenormali  biggrin.gif

Normali, normali. Man labai patinka vyrai su akiniais. Aišku, jeigu akiniai stilingi ir brangūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 26, 11:45)
Iš kur mes galim žinoti, jeigu tu ten nepasisakai, a?

Aš nepasisakau ten todėl, kad tai vienintelė forumo vieta, kur žmonės kalba asmeniškai apie save, ką jie patyrė, moka ar nori išmokti. Kartais yra prie ko prikibti, bet jei žmogus parašo - man patinka taip. O kitas parašo - o man patinka šitaip. Ir abu laimingi, nes nesako - tai, kas tau patinka yra nesamonė ir patikti NORMALIAM žmogui negali biggrin.gif
O depiliuoti aš sau moku, nors jei sanitarė gražutė...
PS. Aš su akiniais.. tik stilius toks... bet vis tiek stilius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 26 sausio 2007 - 11:50
QUOTE(Medinis @ 2007 01 26, 12:49)
Aš nepasisakau ten todėl, kad tai vienintelė forumo vieta, kur žmonės kalba asmeniškai apie save, ką jie patyrė, moka ar nori išmokti. Kartais yra prie ko prikibti, bet jei žmogus parašo - man patinka taip. O kitas parašo - o man patinka šitaip. Ir abu laimingi, nes nesako - tai, kas tau patinka yra nesamonė ir patikti NORMALIAM žmogui negali biggrin.gif

A jo, pamiršau kad tavo misija forume- skatinti nesantaiką ir kibti prie vargšių moteriškių smile.gif
Atsakyti
Man tai pas vyrą seksualiausia - eisena.
Jei man patinka eisena, tada pradedu toliau žiūrėti..kad ir kaip keista būtų, bet , kai pradėjau nagrinėti kuo sužavėjo pradžioj mane gyvenime sutikti vyrai, tai būtent eisena ir laikysena.
Paskui žiūriu veido išraišką, balsą ir apie ką kalba....paskui jau kojos, rankos, plaukų spalva
Atsakyti
1. peciai
2. rankos
Atsakyti