Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

Akys, sypsena, balsas, poto visos kuno dalys biggrin.gif , bet svarbiausia jo vidus , o ne isore ax.gif
Atsakyti
Man patinka vyro vieta- bambos srityje, kai is abieju sonu buna tokie raumenukai atsikise smile.gif dar patinka kai vyrai nusiskuta, bet vis tiek tokie taskai juodi matosi...labai vyriska smile.gif
Atsakyti
Rankos, akys... tiksliau žvilgsnis, laikysena... o po to jau sudomina ir vidinės savybės biggrin.gif
Atsakyti
Pirmiausia akys krypsta į rankas kažkodėl, atkreipiu dėmesį į balsą, poto visumą. smile.gif
Atsakyti
Mano zvilgsnis krypsta i rankas, ar ne juodos panages. Kazkodel man taip bjauru. Paskui jau seka visos kitos kuno dalys smile.gif
Atsakyti
ax.gif na prie juros dazniausiai daug vyru... biggrin.gif , bet dazniausiai visu pirma mano zvilgsnis nukreiptas i veida, akis, sypsena, na paskui platus peciai, o paskui visa kita mirksiukas.gif
Atsakyti
Seksualus vyras tas, kuris labai švariai apsiskutęs ir nesibado kaip ežys biggrin.gif O šiaip rankos, veidas ir balsas labiausiai mano akcentuojami dalykai ax.gif
Atsakyti
laba ;]

man tai laaabai grazu yra sportiski wub.gif kaip maniskis, tokie laaabai raumeninigi wub.gif o labiausiai man grazu yra nugara tokios formos V tokia pasportuota lotuliukas.gif tada rankos, su biciuku, tricepsiuku, mmm niam niam wub.gif ...iki siol vis kai i saviski ziuriu apstu smile.gif LEEDAS mirksiukas.gif
Atsakyti
O man bet kuriuo atveju, nesvarbu pliaže ne pliaže - rankos, o tiksliau plaštakos - gražiais ilgais pirštais, švariom panagėm, gali būti tamsiais plaukais apaugusios wub.gif po to, plaukų spalva - kuo tamsesnė tuo geriau (įskaitant antakius ir blakstienas), ir turi būti aukštas - jeigu žemas, kad ir koks pasportavęs bebūtų schmoll.gif o pliaže dar krypsta dėmesys į pilvą, jeigu ten grotelės wub.gif
Atsakyti
as kazkaip ziuriu i bendra isvaizda blush2.gif o maniskio tai man viskas labai patinka, sudetas kaip is pasakos biggrin.gif ciupineciau ir ciupineciau uzpakaliuka lotuliukas.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
as visad ziuriu i akis ax.gif po to jau i visa kita visuma ax.gif
cia kaip kazuri raset kad ziurit i rankas ir panages o as galiu pasakyt kad baltarankiai ir darbe baltarankiai ax.gif nes mano vyras dirba toki darba kur tikrai nevisad tos panages atsiplauna tai man si vieta maziausiai rupi nes zinau nuo ko taip buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 10 23, 19:59)
as visad ziuriu i akis  ax.gif  po to jau i visa kita visuma ax.gif
cia kaip kazuri raset kad ziurit i rankas ir panages o as galiu pasakyt kad baltarankiai ir darbe baltarankiai ax.gif  nes mano vyras dirba toki darba kur tikrai nevisad tos panages atsiplauna tai man si vieta maziausiai rupi nes zinau nuo ko taip buna mirksiukas.gif

taip, tikrai yra tokiu darbu smile.gif pavyzdziui jei krapstosi kur prie automobiliu, tai jau ten tikrai sunkiai isbalinsi rankas ir panages lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti