Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

man vyre seksualiausia....jumoro jausmas. į jį ir sminga mano žvilgsnis biggrin.gif
Atsakyti
lūpos, akys, žvilgsnis ir viskas tuo būna pasakyta...
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 05, 00:30)
lotuliukas.gif Kenčia nuo žvilgsnių  lotuliukas.gif

Labai tinkamas zodis - kencia biggrin.gif bent jau as tai jauciu, kai mane nuziurineja biggrin.gif Dabar suprantu vyrus, jie visai kaip as siuo metu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 05, 16:39)
Labai tinkamas zodis - kencia biggrin.gif bent jau as tai jauciu, kai mane nuziurineja biggrin.gif Dabar suprantu vyrus, jie visai kaip as siuo metu lotuliukas.gif

Hm. Idomu, idomu. Kazkaip demesio neatkreipiau i sitokias kancias. g.gif Papasakok placiau.
Atsakyti
pilvas, uzpakalis ir tarpukojis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 05, 20:39)
pilvas, uzpakalis ir tarpukojis mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 08 07, 11:09)

Vaizdas, ar kvapas?
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 07, 22:05)
Vaizdas, ar kvapas?

Na cia kaip kam lotuliukas.gif Kiekvienas pagal save sprendzia lotuliukas.gif Normaliam, tvarkingam ir svariam zmogui tokie klausimai nekyla, ne kaip kam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 08 07, 23:31)
Na cia kaip kam lotuliukas.gif Kiekvienas pagal save sprendzia  lotuliukas.gif  Normaliam, tvarkingam ir svariam zmogui tokie klausimai nekyla, ne kaip kam  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Smarkiai klystat. Tokie klausimai nekyla tik gyvūnai, nosis jų dar nesusidūrė su chemine apgavyste.
Atsakyti
Mano žvilgsnis sminga tik į tarpukojį. smile.gif O į ką daugiau žiūrėt? thumbup.gif
Atsakyti
Paplūdimyje tikriausiai man svarbi visuma, bet šiaip labai atkreipiu dėmesį į vyro rankas. Ši kūno dalis irgi labai jaudina blush2.gif
Atsakyti
man tai uzpakaliukas,na toks graziai raumeningas,ir raumeningas kunas showoff.gif nail.gif
Atsakyti