Įkraunama...
Įkraunama...

Kas seksualiausia?

Man toks klausimas iškilo ax.gif Jeigu vyro figūra ideali, bet jo veidas visiškai jums nepatrauklus, tai tas vyras vistiek jums bus patrauklus?
Man tai gali būti kokios tik nori idealios figūros, bet jei veidas ne prie širdies, tai ir visas vyras ne rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai pirmoje vietoje lupos wub.gif Ir pas savo vyra pirmiausiai atkreipiau demesi i lupas... lygias, pilnas, grazios formos wub.gif wub.gif wub.gif O anta, i ka atkreipiu demesi, tai rankos. Tiksliau plastakos ir pirstai. Vat ax.gif
Atsakyti
as tai pirma i akis, paskiau i sudejima
Atsakyti
As kaip ir dauguma manau pirmiausiai ziuriu i sudejima, jei is tolo matau smile.gif tuomet i veido bruozus ax.gif O seip man labai svarbu rankos...jos turi buti dailios, na sakyciau tokios moteriskos blush2.gif wub.gif
Atsakyti
pirma sudėjimas, bendras vaizdas, paskui veidas - akys, lūpos ir labai svarbu dantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2007 04 27, 20:33)
Man toks klausimas iškilo ax.gif Jeigu vyro figūra ideali, bet jo veidas visiškai jums nepatrauklus, tai tas vyras vistiek jums bus patrauklus?
Man tai gali būti kokios tik nori idealios figūros, bet jei veidas ne prie širdies, tai ir visas vyras ne rolleyes.gif

Nelabai kreipiu demesi i sudejima,nes man svarbiau veido sudejimas ir israiska g.gif paskui jau tada pasiziuriu i kuno sudejima ax.gif

QUOTE(CherryLips @ 2007 04 28, 09:30)
Man tai pirmoje vietoje lupos  wub.gif  Ir pas savo vyra pirmiausiai atkreipiau demesi i lupas... lygias, pilnas, grazios formos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif mano vyro irgi tokios lupos,pilnos,idealios formos ir baltuciai dantys wub.gif i ta iskart ir atkreipiau demesi rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmiausiai įvertinu veidą, paskui žvilgsnis nuslysta ir žemyn hihihi.gif
Atsakyti
Į ūgį labai dėmesį kreipiu, sudėjimą..
Atsakyti
Veidas,kaip veidas,visada buvau tokios nuomonės,kad jeigu gražuolis -tai ne tavo vienos...bet jaiu jeigu kūdas ir rankytės kaip mergaitės-tai galėjo būti paskutinis vyras žemėje.Aišku dabar savo turiu,į svetimus nesidairau schmoll.gif
Atsakyti
visuma ax.gif
man mano vyro ypatingai seksualios rankosi, tvirtos, vyriskos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2007 04 28, 11:30)
Man tai pirmoje vietoje lupos  wub.gif  Ir pas savo vyra pirmiausiai atkreipiau demesi i lupas... lygias, pilnas, grazios formos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  O anta, i ka atkreipiu demesi, tai rankos. Tiksliau plastakos ir pirstai. Vat  ax.gif

heh, ash irgi pirmiausia atkreipiu demesi i lupas, o paskui i rankas, o kartais pirmiausia rankas pastebiu zmoniu apskritai, ne tik vyru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2007 01 26, 12:47)
Normali, normali. Man labai patinka vyrai su akiniais. Aišku, jeigu akiniai stilingi ir brangūs  biggrin.gif

Geras, man irgi vyrai su akiniais labai thumbup.gif wub.gif

O šiaip, bendra išvaizda, laikysena, plaukai.

A, piniginė dar labai seksualu cool.gif rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 31 gegužės 2007 - 22:29