Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeninukų ir žieminukų kraitelis...

QUOTE(Nerytė @ 2006 11 21, 17:46)
Mamytes su patirtim patarkit nuo keliu menesiu mazyliui jau galima deti pedkelnes? ax.gif

Mano dukra jau pirmąjį mėnesiadienį atšventė su pėdkelnėmis ir suknute. Ir visai nesudėtinga jas apauti, juk jos tamposi. Ir dabar kai yra lauke vėsiau ir po kelnėmis aunu pėdkelnes - nematau jokio sunkumo ar nepatogumo keičiant sauskelnes. thumbup.gif Man tikrai labai gražu

QUOTE(Aviva @ 2006 12 27, 22:50)
Mergaites,patarkit,kiek reikia tureti tu smelinuku naujagymiui? Ir siaip kuo frengti maziuka gimsianti kovo pradzioje? As galvoju smelinukas,sliauztukai,poto dar ka nors silto aisku kepuryte su siulytem isvirksciom,po to siltesne ir koks nors vokelis ar kaldryte.Gal nesusals??

Čia mamytės rašė kad 10vnt - sakyčiau tikrai per daug. Pro sauskelnių kraštą neprakakos, jei sauskelnės nugarinėje pusėje turės tamprų juosmenėlį (hugies thumbup.gif ). Man didesnė problema buvo atpylimas, todėl viršutinių rūbelių reikėjo daugiau.
Vaiką rengčiau panašiai kaip aprašei, tik nedėčiau plonos kepurės, geriau vilnonę ir švelnių siūlų - juk sunku bus du raištelius surišt tongue.gif Ir būtinai vilnones griaužiančias kojines (iš naminės vilnos) ant nuogų kojyčių. Ir priklausomai nuo oro - šliaužtinukas storesnis ar su pašiltinimu.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
na musiske ir huggies sugeba ir prasysinti ir jei gerai pasistengia prakakinti, o pedkelnytes mes nuo 2 sav. nesiojam, tikrai labai patogu ir man net patogiau jas nei sliaustikukus uzdeti smile.gif
Atsakyti
na dar savo kraitelyje neturiu pedkelniu, bet manau, kad kai maziukas truputuka paaugs ziuresiu pagal situacija ir reikes isigyti pedkelnes. Galvoju, kad nebus dideliu problemu keiciant pampersa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 01 06, 17:50)
na dar savo kraitelyje neturiu pedkelniu, bet manau, kad kai maziukas truputuka paaugs ziuresiu pagal situacija ir reikes isigyti pedkelnes. Galvoju, kad nebus dideliu problemu keiciant pampersa  ax.gif

patikek tikrai lengviau prasegti bodziuka ir nuimti pedkelnes, nei uzmauti is naujo sliauztukus-isbandyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tequila @ 2007 01 06, 20:25)
patikek tikrai lengviau prasegti bodziuka ir nuimti pedkelnes, nei uzmauti is naujo sliauztukus-isbandyta thumbup.gif

na paziuresim ar ir man pasitvirtins tokia technika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tequila @ 2007 01 06, 19:25)

O amn pėdutės buvo labai nepatogu schmoll.gif Man labiau patiko šlaiužtukai susegami per klyniuką thumbup.gif Bet čia kiekviena renkasi kas jai patogiau bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai turiu nusipirkusi plonytį kombinzoniuką, o mes turim pasirodyti rugsėjo viduryje. Turiu vilnonių kojinyčių, megztuką ir šiltą švarkelį. Aišku ir šilti šliauštai.

Galvoju jei ko trūktų juk ne karo metas nusipirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar kada nors esate užmačiusios kombinezonų arba vokelių secondhandose? Nes aš galvoju, kad pirma pro juos prasinešiu biggrin.gif Mano draugės leliukui jau 4 mėn, bet ji kol laukėsi, tai tooookių fainų rūbelių iš ten prisipirkusi buvo!!!! Parduotuvėse dar tokiu nemačiau, kokybė ta pati ar net geresnė, bet kainos nepalyginsi 4u.gif

Beje, ar gimusiam sausį leliukui reikalingos šiltos pirštinytės iš ligoninės grįžti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 08 19, 14:06)
O ar kada nors esate užmačiusios kombinezonų arba vokelių secondhandose? Nes aš galvoju, kad pirma pro juos prasinešiu biggrin.gif Mano draugės leliukui jau 4 mėn, bet ji kol laukėsi, tai tooookių fainų rūbelių iš ten prisipirkusi buvo!!!! Parduotuvėse dar tokiu nemačiau, kokybė ta pati ar net geresnė, bet kainos nepalyginsi  4u.gif 

Beje, ar gimusiam sausį leliukui reikalingos šiltos pirštinytės iš ligoninės grįžti?  unsure.gif

jei prie kombinzoniuko yra prisegtos pirstinytes tai nereikia, bet mums buvo labai nepatogios jas uzdeti, tai as dedavau tokias mamos megztas kumstines pisrstinytes.
Atsakyti
sveikos, gal kuri is patirties gali patarti :
-kurioje parduotuveje ir koki vokeli ar/ir kombinezona verta isigyti, kad atitarnautu ziemos sezona lapkricio gale gimsianciam vaikuciui;
-kur klaipedoje yra vertos demesio vaikisku prekiu parduotuves. persikeliau gyventi is vilniaus ir visai kol kas nesiorientuoju.Apziurejau akropoli, deja labai nusivyliau kudikiams siltu pirmu rubeliu beveik is vis nera o kainos manau kad kandziojasi
-gal zinot kur galima isigyti "baltarusisku" rubeliu (esu tik girdejus apie tokius)
-kokia nuomone apie "Korlejos" drabuzelius ir vokelius.Vasara nesiltu drabuzeliu maciau didziuosiuose prekybos centruose , o va su vokeliais tai prastai doh.gif juos maciau tik ju puslapyje (www.korleja.lt) Ar zinot ar jie silti ar ne?
-gal zinot kur klaipedoje yra didziausias "Korlejos" asortimentas?
Paziurejau kad rudeniop Litexpo vyks vaiku prekiu paroda, bet abejoju ar turesiu kantrybes iki jos laukti.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2007 08 23, 10:35)
sveikos, gal kuri is patirties gali patarti :
-kurioje parduotuveje ir koki  vokeli ar/ir kombinezona verta isigyti, kad atitarnautu ziemos sezona lapkricio gale gimsianciam vaikuciui;
-kur klaipedoje yra vertos demesio vaikisku prekiu parduotuves. persikeliau gyventi is vilniaus ir visai kol kas nesiorientuoju.Apziurejau akropoli, deja labai nusivyliau kudikiams siltu pirmu rubeliu beveik is vis nera o kainos manau kad kandziojasi
-gal zinot kur galima isigyti "baltarusisku" rubeliu (esu tik girdejus apie tokius)
-kokia nuomone apie "Korlejos" drabuzelius ir vokelius.Vasara nesiltu  drabuzeliu maciau didziuosiuose prekybos centruose , o va su vokeliais tai prastai  doh.gif juos  maciau tik ju puslapyje (www.korleja.lt) Ar zinot ar jie silti ar ne?
-gal zinot kur klaipedoje yra didziausias "Korlejos" asortimentas?
Paziurejau kad rudeniop Litexpo vyks vaiku prekiu paroda, bet abejoju ar turesiu kantrybes iki jos laukti.
Aciu

bent jau as apie korleja tik gerus atsiliepimus girdejau, ta prasme apie vokelius ir kombinezonus.
mano lelius lapkricio viduryje gimes, tai as is patirties pirkciau ne kombinezona, o vokeli, nes kol ta klecka imauni i ta kombi tai devyni prakaitai ispila smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tequila: 23 rugpjūčio 2007 - 10:50
QUOTE(tequila @ 2007 08 23, 11:50)
bent jau as apie korleja tik gerus atsiliepimus girdejau, ta prasme apie vokelius ir kombinezonus.
mano lelius lapkricio viduryje gimes, tai as is patirties pirkciau ne kombinezona, o vokeli, nes kol ta klecka imauni i ta kombi tai devyni prakaitai ispila  smile.gif

dekiui
o gal tiksliai gali patarti koki vokeli pirkti.Kokios firmos ir kur.Kiek mazdaug tai kainuoja.Koks uzpildas ir kokio dydzio, kad visa ziema iki pavasario tarnautu smile.gif
Atsakyti