Musu lelyte gime lapkriti , apvilkom kombinzoniuku ir susukom i vokeli. Bet paskui vyras nupirko silta kombinzona su naturalia vilna viduje, kiek rengem, visa laika istraukdavom vaika kiaurai slapia, o kepuryte tai nors grezk budavo.. Ir taip visa ziema..
QUOTE(blndz @ 2009 11 14, 19:27)
sakykit, o kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės? į kėdutę reikia segti? nesuprantu kaip čia daryt geriau. jeigu prirengti su striukyte ir įsupti į kokią šiltą paklodę, tai nunešus į mašiną tada teks jį išvynioti, kad pasodint į kėdutę? kiek apskritai laiko galėtų naujagimis išbūti lauke pirmą kartą gyvenime? och kiek klausimų 

Veztis su vezimo lopsiu

QUOTE(Genute22 @ 2010 04 29, 14:27)
Jeigu vežimo lopšys su diržais
Sveikos,
laukiam leliuko rudenuko....
Galvoju, ar verta ir ar dar dedami ką tik gimusiems leliukams siaustinukai (ypač, jei vaikelis gimęs šaltuoju metų laiku)...? Man kažkaip atrodo patogiau - bodukas, kur pilnai atsisagsto, o tada per šoniuką ir per klyniuką užsisagsto... ir aprengti patogu, ir nesusgarankščiuoja po šliaužtukais, ir šilčiau nugarytei... ? kaip Jūs manote?
laukiam leliuko rudenuko....

Man ir rupimas klausimas,kaip reikes vaikuti aprengti spalio men
Ar jau reikes kokio plonesnio kombinzono ar dar ne,ir bodziukai jau turbut reikalingi ilgom rankovemis.Nu klausimu tai daug,gal galite parasyti ka rengete jus,aisku tai priklauso koks ruduo dar bus

Bodžiukas patogiau, nei siaustinukai, bet būna, kad ligoninėj seselės prašo siaustinukų-dėl bambytės.
Bodžiukai gali būt ir trumpom rankovėm, bet tada reikės šiltesnių marškinių ar kažko kito. Na bet kadangi po to bus žiema, tai gal reiktų pirkt ilgom rankovėm.
O kombinzoniuko reikės. Tai va neaišku koks tas ruduo. Gal reiks iš kart šilto-žieminio, o gali dar reikėt ir plonesnio (jei gims spalio pradžioj, tarkim)
Bodžiukai gali būt ir trumpom rankovėm, bet tada reikės šiltesnių marškinių ar kažko kito. Na bet kadangi po to bus žiema, tai gal reiktų pirkt ilgom rankovėm.
O kombinzoniuko reikės. Tai va neaišku koks tas ruduo. Gal reiks iš kart šilto-žieminio, o gali dar reikėt ir plonesnio (jei gims spalio pradžioj, tarkim)
QUOTE(Pookelis @ 2010 07 01, 12:22)
Bodžiukas patogiau, nei siaustinukai, bet būna, kad ligoninėj seselės prašo siaustinukų-dėl bambytės.
O kuo netinka bambytei bodžiukai ?

Man tai jau baime ima pagalvojus ka pirktis, ypac kokio dydzio, net nenusimanau, reikia jauciu konsultuotis su kokia drauge, kuri neseniai gimde
o siaip tai as nieko pries devetus drabuzelius, kartais buna tokiu liuks ir uz labai tinkama kaina, nes parduotuvese tai labai brangu jei dar pajamos nedideles. Tik aisku reikia gerai apdoroti tuos rubelius ir viskas ok
p.s. dekui mamytems, kurios pasidalino savo patirtimi ir pirkimais, db nors orientuosiuos ka pirkti beibiui gruodzio menesiui

Vat ,as ir galvoju kad kol bambyte uzgis reiketu siaustinuku.Gal bodziukas ja dirginti gali
,net neisivaizduoju.O kazin yra pirkti tokiu kelnyciu kaip sliauztinuku,tik kad butu kelnytes,o ne vientisas.Nes man labai patiko su pirmagimiu uzmauni bodikuti,paskui kelnytes tokias paprastas,aisku tada buvo vasara.O dabar galvoju gerai kad tokiu butu tik su pedutemis,nes daug paprasciau pakeisti pamperi,nes su sliauztais nelabai man patiko draugauti
Nors bus spalio vidurys tai namie ytariu reikes siltesniu rubu,nes neaisku ar sildymas bus ijungtas.Nu ir turim uzduoti
,kaip susipirkti kraiteli protingai ir kad viskas butu naudojama.

Daugelyje užsienio šalių tokių dalykų kaip siaustinukai net nežino, iš karto rengia bodikiukais
Aš savo mažę irgi bodikiukais rengiau dar GN, nieks niekur nesidirgino
(tiesa, maniškė gruodžio vidury gimus).
PUPA13, tokių kelnyčių su pėdutėm tikrai būna

PUPA13, tokių kelnyčių su pėdutėm tikrai būna

QUOTE(HappyAngel @ 2010 07 02, 18:17)
Daugelyje užsienio šalių tokių dalykų kaip siaustinukai net nežino, iš karto rengia bodikiukais
Aš savo mažę irgi bodikiukais rengiau dar GN, nieks niekur nesidirgino
(tiesa, maniškė gruodžio vidury gimus).

dar visos sako kad bais jau ten baisu tam kleckui per galva kazka vilkt

pirmą kartą viskas baisu, ir per galvą apvilkt ir nuvilkt, ir sauskelnes pakeist, ir užpakalį nuplaut, jau nekalbu apie maudynes. Bet po to įpranti prie to mažumo