aciu uz patarimus
QUOTE(elenuxus @ 2010 09 07, 12:20)
Kol mazytis, pati pirma men.tai sunku su tais bodziukais.Mum net gydytoja patare geriau siaustinukus naudoti, o kai jau nugijo bamba, vaikutis sustiprejo, tai jau ir bodzius renkdavau.Tik tada tokius, kur per prieki segasi, nes per galva maunami tai oi...
o as moviau,nieko ten sunkaus
Su pirmu vaiku bodžiukai man buvo baubas.Klykdavo mergina,kuomet per galvą reikėdavo rengti.Su antrąja tik ligoninėj dėjau tuos siaustinukus (šiaip net gimdykloj akušerė paklausė,kur bodžiukas
).Merginai bais patiko per galvą vilktis,šypsodavos ir juokdavos
Sakyčiau reiktų mažiau klausyt bobučių pasakų,neva bodžiukas trinas į bambutę
reik rengti taip,kaip vaikui,o ir pačiai patogu
Beje,užsienyje net nelabai rastum pirkt tų siaustinukų
Sakyčiau reiktų mažiau klausyt bobučių pasakų,neva bodžiukas trinas į bambutę
Beje,užsienyje net nelabai rastum pirkt tų siaustinukų
QUOTE(Megaera @ 2010 09 08, 13:52)
Būtent. Ir beje - su bodžiuku viskas gražiai apglusdavo ir nesitrindavo rūbeliai į bambytę. Taip pat niekas nesusigarbanodavo ir nesulipdavo į viršų, paliekant vaiko pilvuką ir nugarytę nuogą...
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 08, 17:24)
Būtent. Ir beje - su bodžiuku viskas gražiai apglusdavo ir nesitrindavo rūbeliai į bambytę. Taip pat niekas nesusigarbanodavo ir nesulipdavo į viršų, paliekant vaiko pilvuką ir nugarytę nuogą...
Sveikos mamytes
Turiu toki klausimeli, mano vaikiukas gims ziema, ar reikalingi pradziai smelinukai? Ir ka prie ju dar reiketu deti? As kalbu apie buvima namuose?
Atsiprasau, jeigu pasikartojau. Tiesiog neturejau laiko prabegti pro visa temele
Turiu toki klausimeli, mano vaikiukas gims ziema, ar reikalingi pradziai smelinukai? Ir ka prie ju dar reiketu deti? As kalbu apie buvima namuose?
Atsiprasau, jeigu pasikartojau. Tiesiog neturejau laiko prabegti pro visa temele
QUOTE(веро
@ 2010 09 15, 12:29)
@ 2010 09 15, 12:29)
Sveikos mamytes
Smelinukas yra tas pats kas bodis. taip jie reikalingi,jei pasirinksi juos naudoti. kam kas patogiau,man patogiau smelinukai,jie nesusirutulioja,beto jei baisu per galva mauti,galima isigyti sujuosiamu,susega kniedzikemis mazom sonelyje. arba vietoj ju kitos pradzioj naudoja siaustikus (tokia maikute ilgom rankovytem susisiaucia ir susirisa raistukais) Sie rubeliai kaip apatinis trikotazas mazyliams,taigi rengti namie mazdaug reiktu taip: smelinukas (siausitnukas) ilgom rankovem + slaiztukas ilgom rankovem + koinytes. vietoj sliauztuko ilgom rankovem galima mauti slaiztuka ant petnesu ir marskinelius ant virsaus,taip lengivau bus suizureti vaikucio temperatura,jei bus per silta,uzteks nuvilti marskineli. juk ziema namie sildymo sezonas.
Smelinukas yra tas pats kas bodis. taip jie reikalingi,jei pasirinksi juos naudoti. kam kas patogiau,man patogiau smelinukai,jie nesusirutulioja,beto jei baisu per galva mauti,galima isigyti sujuosiamu,susega kniedzikemis mazom sonelyje. arba vietoj ju kitos pradzioj naudoja siaustikus (tokia maikute ilgom rankovytem susisiaucia ir susirisa raistukais) Sie rubeliai kaip apatinis trikotazas mazyliams,taigi rengti namie mazdaug reiktu taip: smelinukas (siausitnukas) ilgom rankovem + slaiztukas ilgom rankovem + koinytes. vietoj sliauztuko ilgom rankovem galima mauti slaiztuka ant petnesu ir marskinelius ant virsaus,taip lengivau bus suizureti vaikucio temperatura,jei bus per silta,uzteks nuvilti marskineli. juk ziema namie sildymo sezonas.
[/quote]
Nu va dabar viskas aisku
QUOTE(ailinga @ 2010 09 20, 15:22)
Sveikos!
o kiek reiktu tureti bodziuku ir smelinuku 0-3 men.dydzio? kiek realiai susinaudos per ziemos 3 menesiukus?
o kiek reiktu tureti bodziuku ir smelinuku 0-3 men.dydzio? kiek realiai susinaudos per ziemos 3 menesiukus?
bodziukas ir smelinukas vienas ir tas
kaip saltesnis oras ziema ,ar kambary dedate dar kudikiui papildomas siltas kelnes ant sliaustinuku?