Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeninukų ir žieminukų kraitelis...

[quote=doruta,2010 10 06, 09:35]
<!--QuoteBegin-веро
+2010 10 06, 09:28--><div class='quotetop'>QUOTE(веро
@ 2010 10 06, 09:28)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Paieskokite toko kombinezono supermamoje skelbimukuose, nes maciau, kad pardavineja tokius ir nebrangiai gaunasi, o bukle ju gera  4u.gif
[/quote]

O kur tie skelbimukai yra? blush2.gif
[/quote]

Kai paiekoje irasote zodi kombinezonai, ismeta nemazai temeliu, kur mamytes pardavineja. Stai nuorodele :

http://www.supermama...te=KOMBINEZONAI

4u.gif
Atsakyti
Dekui, maniau, kad yra atskira tema Skelbimai yra..
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus ir info wink.gif reikes man mano mazyliui tokiu pasirupint, tik dar nzn kokia spalvyte tures but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2010 10 06, 10:01)
Dekui, maniau, kad yra atskira tema Skelbimai yra..

Yra gi begalė tų skelbimų mirksiukas.gif VA ČIA. Atskirai ir berniukams ir mergaitėms.
Atsakyti
[quote=doruta,2010 10 06, 09:35]
<!--QuoteBegin-веро
+2010 10 06, 09:28--><div class='quotetop'>QUOTE(веро
@ 2010 10 06, 09:28)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Paieskokite toko kombinezono supermamoje skelbimukuose, nes maciau, kad pardavineja tokius ir nebrangiai gaunasi, o bukle ju gera  4u.gif
[/quote]

O kur tie skelbimukai yra? blush2.gif
[/quote]

Kaip tik siandien idejo skelbima kad parduoda toki kombinezona. Paziurek paskutini skelbima:

http://www.supermama...;#entry40929175
Atsakyti
Del kraitelio tai siulau pasiimti daugiau siltu rubeliu.Gimdziau pries kelias dienas, katik grizom namo.Mazyli reikejo netik aprengti, bet ir i kaldryte susupti, o jei negulejau salia, tai dar ir su kaldra apkloti, kur pati miegojau, nes labai greit atsaldavo.Taigi, vien siaustinuko, kojinyciu, sliauztinuku ir marskineliu neuzteko.Namuose vilkom pasiltintus rubelius, tokius su pukeliu, tai dabar jau ir gerai viskas.Nors, kai sildyma ijungs gal bus kitaip, bet siom dienom tai truksta silumos ax.gif
Atsakyti
šilumos trūksta jau ir suaugusiems, o ką kalbėt apie kūdikius. Mes tai jau šildomės elektriniu, nes namie 16 laipsniu
Atsakyti
Manau sitas laikotarpis ir yra pats durniausias,kol ijungia sildyma,ziema jau tikrai nereikia tiek kamsyti ir rengti leliuko,nes ijungs ta sildyma,na nebent pas mus ir su sildymu vos 16laipsniu... bet siaip 18 jau normaliai tam vaikuciui...
Atsakyti
Mane vystyklai domina. Gal zinote kur pigiau ir geresnes kokybes galeciau isigyti? Pati neturiu jokio supratimo,nezinau kokius reikia pirkti.
Atsakyti
QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 14, 16:45)
Mane vystyklai domina. Gal zinote kur pigiau ir geresnes kokybes galeciau isigyti? Pati neturiu jokio supratimo,nezinau kokius reikia pirkti.

o jus zadate vystyti vaika i vystiklus? as niekad to nedariau tik turejau pora mazu dekuciu i kuriuos suvystydavau migdydama nes labai blaskydavosi, ar as cia kazka netaipsupratau?
Atsakyti
Tai gal mamyte ruosiasi naudoti daugkartines saukelnes... jas galima pasisiuti paciai tik nusipirkti dar papildomu kelnyciu prilaikymui arba pirkti nete... yra ir sm'e skelbimuku...
Atsakyti
man labai patiko puslapis www.manospinta.lt
Atsakyti