Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių Vilniečių pokalbiai

QUOTE(Agnužėlė @ 2007 03 15, 10:15)
O man siandien biski skaudena ir maudzia  verysad.gif jau ir vakar pries miega geriau Ibuprofeno ir siandien is ryto  verysad.gif  KOl buvo tik ant apatinio tai jauciu galejau kenteti, bet kai ir virsuje sidejo....ojojoj kaip jauciasi..

Man tai kaip tik buvo atvirkščiai: kai uždėjo ant viršutinio, tai jokio skausmo nejaučiau, net nė vienos tabletės neprisireikė, o su apatiniu tai gal kokias penkias dienas prasikankinau ir jau net vaistų griebiaus unsure.gif Tai padariau išvadą, kad čia tikriausiai nuo nusiteikimo daugiausiai priklauso - kadangi man pirmiausia dėjo ant viršutinių ir buvau prisiklausius prieš tai, kad labai skaudės, tai buvau nusiteikus ir pasiruošus tam skausmui, užtai gal ir atrodė, kad skauda mažiau, o kadangi neskaudėjo taip labai kaip tikėjaus, tai vėliau kai dėjo ant apatinio irgi nebesitikėjau, kad skaudės, o kadangi nebuvau pasiruošus, tai ir skaudėjo labiau smile.gif Va kokią teoriją išvedžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
as bijau to skausmo doh.gif ne duok dieve neis naktimis miegoti doh.gif
Atsakyti
Man tai panasiau, kad kai abu jau uzdeda, tai skausmas susisumuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 15, 13:42)
Man tai panasiau, kad kai abu jau uzdeda, tai skausmas susisumuoja  unsure.gif

nu va unsure.gif dar geriau verysad.gif
Atsakyti
Skausmo sumavimo teorija jauciu sitoj vietoj geriausiai tinka g.gif . Kazkaip per tuos tris menesiu jau buvau ismokus su kruminiais kramtyt - tai dabar ir ant tu paskutiniu uzdejo breketus... Kai sneku kartais apatiniai dantukai atsitrenkia i virsutinius - tai ojojoj... tai sedziu dabar darbe kaip vandens prisiliurlinus ir tyliu kaip zuvis quiet.gif
Atsakyti
Alio alio g.gif kazkaip visos kazkur dinge g.gif
Jauciu pavasaris veikia lotuliukas.gif geras oras, saule sviecia mirksiukas.gif maziau prie kompo visi sedi mirksiukas.gif

O mano virsutiniai dantukai priprato jau prie breketuku mirksiukas.gif tik dar lupa tokia aptirpus atrodo ir paciu priekiniu dantu nelabai dar jauciu tongue.gif , bet siaip tai nieko tongue.gif
As kas menesi savo dantus fotkinu, kad zinociau ir galeciau matyti kaip ten viskas keicias rolleyes.gif - tai zinokit po triju menesiu tokie pokyciai...wow...net paciai keista mirksiukas.gif bet uztat kaip ciotkai mirksiukas.gif

kaip pas jus dantukai tiesinasi?
Atsakyti
o guma kramtyti iseina, uzdejus breketus ? blush2.gif
Atsakyti
Man gydytoja pasakė iš karto, kad kramtoskes geriau nekramtyti, nes jis apsivelia aplink breketus ir po to sunku ja labai isrankioti.
Tai as net nebandau kramtyti rolleyes.gif
Atsakyti
O aš kramtau, kažkaip man netrukdo, ir dar nebuvo prisivėlus mirksiukas.gif
Kol buvo tik ant viršutinio žaidikaulio breketai, tai viską valgyt išeidavo, dabar tai esu priversta dietos laikytis, nes skauda dantis, tai mėgaujuosi sriubytėmis rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 03 21, 14:31)
Man gydytoja pasakė iš karto, kad kramtoskes geriau nekramtyti, nes jis apsivelia aplink breketus ir po to sunku ja labai isrankioti.
Tai as net nebandau kramtyti  rolleyes.gif

man ir taip atrodo, kad veltis gali, nes as kai nesiojau plokstele, tai guma pakramtyti be sansu lotuliukas.gif

QUOTE(Ri_a @ 2007 03 21, 14:47)
O aš kramtau, kažkaip man netrukdo, ir dar nebuvo prisivėlus mirksiukas.gif
Kol buvo tik ant viršutinio žaidikaulio breketai, tai viską valgyt išeidavo, dabar tai esu priversta dietos laikytis, nes skauda dantis, tai mėgaujuosi sriubytėmis rolleyes.gif  doh.gif

labai nenoriu, kad skaudetu, bet priverstine dieta tai man patiktu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La fraise: 21 kovo 2007 - 14:21
O as tai norejau pasiteirauti tokio dalyko - as jau minejau kad man toks vaizdas, jog virsutine lupa ir patys pirmi dantai su breketais yra nutirpe - o kaip jums? Nu kazkaip keistai jauciuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužėlė @ 2007 03 22, 11:35)
O as tai norejau pasiteirauti tokio dalyko - as jau minejau kad man toks vaizdas, jog virsutine lupa ir patys pirmi dantai su breketais yra nutirpe - o kaip jums? Nu kazkaip keistai jauciuosi g.gif

man taip irgi buvo.nejauciau dantu.
Atsakyti