Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis: Žolynėlis

QUOTE(xde @ 2010 11 19, 11:40)
sveiki,
gal kas lanko lopselio grupe,naujai susilkurusia?Vasara domejomes siuo darzeliu...
Ar reikejo pirkti lovele,spintele,ar esate patenkinti aukletojomis ,atmosfera ir pan.?

Facebooke yra sukurtas profilis Žolynėlis, ten tikrai yra tėvelių iš Pienės grupės (naujai suformuota). Jei papasakos apie auklėtojas, apie atmosferą grupėje.

O kad reiktų pirkti lovytę ar spintelę, tai tikrai neteko girdėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2010 11 19, 18:25)
O kad reiktų pirkti lovytę ar spintelę, tai tikrai neteko girdėti schmoll.gif

vedeja buvo minejusi ,kad reiketu nusipirkti...Pasiskaiciau facebooke,daug rasoma apie remontus,langu keitima...Kaip suporatau,rinkliavos is tevu naujai tvorai,langams?...
Bet pati iniciatyva diskutuoti aktyviai facebooke sveikintina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 19 lapkričio 2010 - 23:20
QUOTE(IRR @ 2010 11 17, 21:01)
Sveiki,

Šiandien sužinojau, kad šis darželis ieško 4-5 metu vaikučių, kurie norėtų nuo 2011m. rugsėjo mėnesio lankyti priešmokyklinę grupę 4u.gif 2012m. tie vaikučiai jau eitų į mokyklą.

Jei bus susidomėjusių, jau dabar krepkitės į darželio administraciją.

Mano penkiametis jau trečius metus lanko šį darželį, tai esame labai patenkinti, išskyrus tai, kad neveikia dėl sanitarinių sąlygų baseinas. Su maistu aš bėdų neturiu, nes vaikas valgo viską ir ypač košes. Bet pastabų dėl maisto daug turiu. Mūsų grupės tėveliai labai kovoja dėl jo. Pasiekimai - daugiau vaisių ir nauja dietologė darželyje.

Sveiki,
kokia keista informacija... Butu idomu suzinoti, kur tos vaikus talpins?
Mano 4 metu sunus lanko si darzeli. Musu grupeje (sveiku vaiku) yra 20 sarasiniu, kurie sunkiai telpa i miegamaji. Ju susirenka max 18, tai jau buna grustis.
Ar planuojama nauja grupe?
Kazkodel tokios naujienos neramina... g.gif
Ar gavote info is patikimu saltiniu? Aciu is anksto
Atsakyti
QUOTE(tatrud @ 2010 11 22, 00:38)
Sveiki,
kokia keista informacija... Butu idomu suzinoti, kur tos vaikus talpins?
Mano 4 metu sunus lanko si darzeli. Musu grupeje (sveiku vaiku) yra 20 sarasiniu, kurie sunkiai telpa i miegamaji. Ju susirenka max 18, tai jau buna grustis.
Ar planuojama nauja grupe?
Kazkodel tokios naujienos neramina... g.gif
Ar gavote info is patikimu saltiniu? Aciu is anksto

Sveiki,

taip planuojama nauja grupe. Pas mus irgi yra 20 sarasiniu vaiku, bet viskas normaliai. O saltinis - tai pati direktore ir jos pavaduotoja, manau, kad patikimiau negali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2010 01 13, 11:00)
Aš pati irgi užrašiau savo vyruką į šį daržą nuo kito rugsėjo (pagal gyv. vietą), bet ar priims, ar ne tai taip ir nesupratau - savivaldybėj sako kad mes pirmi eilėj, vedėja - kad du šimtai kažkelinti. Taip ir likau pasimetusi.....

Aš irgi savo mažulį esu užrašiusi nuo kito rugsėjo. Užsirašėm prieš metus, tai po kiek laiko skambinau į savivaldybę, tai sakė, kad einam pirmu numeriu. Reiks gal vėl pasiskambinti, nes žiūriu čia tų pirmų numerių daugiau yra smile.gif
Atsakyti
Mamytės, aš tikrai žinau iš patikimų šaltinių, jog darželis nuo sausio atidarė naują grupę, kur priimami vaikučiai, turintys problemų su kalba. biggrin.gif 4u.gif Tikrai žinau, jog dar yra vietų, gal net aie 10 kažkur. Kiek žinau, ten vaikai sveiki, tik ar švepli ar kažkas pan. ir dar reikia kažkokios papildomos pažymos. 4u.gif Ta va tokios naujienos. A, ir dar, kad bus gaunama logopedo pagalba kiekvieną dieną. Man atrodo, kad tos mamytės kurios susidomės, skambinkite pavaduotojai arba direktorei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 01 20, 00:39)
Aš irgi savo mažulį esu užrašiusi nuo kito rugsėjo. Užsirašėm prieš metus, tai po kiek laiko skambinau į savivaldybę, tai sakė, kad einam pirmu numeriu. Reiks gal vėl pasiskambinti, nes žiūriu čia tų pirmų numerių daugiau yra  smile.gif

Tai gal tu nuo 2011?....
Atsakyti
Sveikos Žolynėlio lankytojos bigsmile.gif
norėjau pasiteiraut, ar gali šį darželį lankyt alergiukai, t.y. ar įmanoma susitart su personalu dėl pakoreguoto meniu... būsiu dėkinga, jei ką nors apie tai žinančios papasakotų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaizai: 07 vasario 2011 - 11:14
QUOTE(zaizai @ 2011 02 07, 12:13)
Sveikos Žolynėlio lankytojos  bigsmile.gif
norėjau pasiteiraut, ar gali šį darželį lankyt alergiukai, t.y. ar įmanoma susitart su personalu dėl pakoreguoto meniu... būsiu dėkinga, jei ką nors apie tai žinančios papasakotų  smile.gif

Ne to klausi, bet... Kiek žinau, yra darželis būtent alergiškiems vaikams, jei neklystu - Žvėryne. Baliuonas tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaizai @ 2011 02 07, 12:13)
Sveikos Žolynėlio lankytojos  bigsmile.gif
norėjau pasiteiraut, ar gali šį darželį lankyt alergiukai, t.y. ar įmanoma susitart su personalu dėl pakoreguoto meniu... būsiu dėkinga, jei ką nors apie tai žinančios papasakotų  smile.gif

Kiek žinau, visuose darželiuiose yra sudaromos sąlygos vaikams sudaryti kitokį menių. Visur taip yra, nes tai vienas vaikas pieno negali gerti, kitas dar kažko valgyti... tai paprasčiausiai auklėtojos ir šeimininkėlės tai žino ir tam vaikui neduoda to kam jis elergiškas...
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2011 02 08, 10:52)
Ne to klausi, bet... Kiek žinau, yra darželis būtent alergiškiems vaikams, jei neklystu - Žvėryne. Baliuonas tau smile.gif

Asiū už baliuoną bigsmile.gif Kiek žinau Žvėryne astmiukų darželis yra, nelabai ten maniškiui priklausytų... Mums tinkamas būtų "Aitvaro" darželis Pašilaičiuose, bet ten eilės baisiulinės... tikiuosi mes geičiau tas alergijas išaugsim, nei ten pakliūsim... na ir vežiot mums ten laaaabai nepatogu būtų

QUOTE(mažytis raktelis @ 2011 02 08, 11:32)
Kiek žinau, visuose darželiuiose  yra sudaromos sąlygos vaikams sudaryti kitokį menių. Visur taip yra, nes tai vienas vaikas pieno negali gerti, kitas dar kažko valgyti... tai paprasčiausiai auklėtojos ir šeimininkėlės tai žino ir tam vaikui neduoda to kam jis elergiškas...

O, tai džiugu, kad galima su personalu tartis ir kad bus galima paderint meniu maniškiui bigsmile.gif Bandysim jau gal šią savaitę apsižiūrėt ir pakalbėt su auklytėm...

Ačiū už pasisakymus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mielos mamos, jeigu leidžiat savo vaiką į šį darželį, nepatingėkit retkarčiais netikėtai patikrint kuo užimtas jūsų vaikas, kai auklėtojos nesitiki, kad jūs galit pasirodyti. Ypač tai liečia spec.porekių grupes, kuriose vaikai negali pasipasakoti kaip su jais elgiamasi. Auklėtojos besišypsančiais veidais sako, kad vaikas miegojo pora valandų pietų, o netikėtai atvažiavus į darželį, pasirodo vaikas įsodintas spec.kėdutėje, kad nekeltų personalui papildomų problemų ir vienas uždaromas atskiroj patalpoj visam miego laikui. O jo verksmas ir klyksmai nieko nejaudina.
Atsakyti