Sveikos merginos,
gal kas paaiškintų, jei tarkim užauga trys folikulai, o sprogsta tik du, tai pastoti neįmanoma jei lieka vienas nesprogęs? Man jau čia visai nieko darosi neaišku.
QUOTE(Spanguole @ 2007 01 29, 15:40)
vau linlei, nemazai cia tau vaistu per viena cikla... o tai tau tikiuosi stebi folikulu augima bei gleivines stori... nes estrofem tai retai kam skiria, jei vartojamas gonal
o Cetrotide tai man is viso mistinis - kol kas neteko jo ragaut, nors jau 2 ciklus stimuliavo

Nu zinoma stebi.......

QUOTE(linlei @ 2007 01 29, 15:16)
Nu zinoma stebi.......
Blembacki man uzaugo 8 folikulai, net nezinau, kas dabar bus
Pilvukas tai mano ragavo net 8 durius, net jau paciai saves gaila, nors pati jauciuosi gan gerai, tik kartais kairyji sona pamudzia... 

jau yra hiperstimuliacija, belieka išaukt ovuliaciją, apvaisint bent du (trynukų juk nenori), o va kas su likusiais folikulais darysis, tik ponas dievas težino

pajuokavau, bet jei rimtai, tai nejuokinga ši situacija, bet turi tikimybę ir trynukams

QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 15:41)

QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 11:18)
pvz man gyd sakė, kai pradėjo tepliot, reikėjo po 2 tabl gerti
aš net minties neturėjau ir šiaip galvoju, man regis nebūtų padėję 

man gydytoja irgi yra minėjus, kad teplioja kai yra progesterono trūkumas

QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 11:40)
o toliau dar viena ovitrelle injekcija

QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 01 29, 11:48)

Aš manau, kad jei progesteronas žemas, tai geriant dufastoną jis susinormalizuoja, taip, kad tikros progeseterono normos, geriant duf., manau nensutatysi
o jei net geriant jo per mažai? t.y. jei per mažais kiekiais geri? aš tai kažkaip maniau, kad tyrimas neinformatyvus, kai vartojamas progesteronas, kurį reik susikišt TEN

QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 17:22)
jau yra hiperstimuliacija, belieka išaukt ovuliaciją, apvaisint bent du (trynukų juk nenori), o va kas su likusiais folikulais darysis, tik ponas dievas težino 
pajuokavau, bet jei rimtai, tai nejuokinga ši situacija, bet turi tikimybę ir trynukams

Tai , kad mano vyro "grikiai"lievi

Merginos, gal vardan tyrimo apie progeseroną pasidaryti tyrimą. Vat man irgi iškilo klausimas: kaip sužinoti ar tau pakanka 1 tabletės dufastono? Žinokit visai galva susisuko

QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 01 29, 15:33)

Merginos, gal vardan tyrimo apie progeseroną pasidaryti tyrimą. Vat man irgi iškilo klausimas: kaip sužinoti ar tau pakanka 1 tabletės dufastono? Žinokit visai galva susisuko

reik sakyt, žinokit visai man galvą susukot

o tau išskyrų kokių negražių nėra

aš tai sakiau eisiu, kai būnant

Linlei, tai pavaikyk tą savo vyriškį

Fliquiti(sorry jei blogai parašiau, nikas ne iš lengvųjų), kokia injekcija, pripratot badytis, duf po 10 dienų

QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 01 29, 15:33)

nu tai sprendžiant iš gydytojos pasakymo, pirmas ženklas, kad neužtenka, turėtų būt tepliojimas

QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 29, 15:41)
nu tai sprendžiant iš gydytojos pasakymo, pirmas ženklas, kad neužtenka, turėtų būt tepliojimas
ale aš kaip humanitarė galiu nusišnekėt 

bet iš tikro baisu sulaukti šio ženklo, aš kad ir kokia rami buvau, reikėjo visgi susijaudinti (prašom teisingai suprasti)
QUOTE(zulika @ 2007 01 29, 15:44)
bet iš tikro baisu sulaukti šio ženklo, aš kad ir kokia rami buvau, reikėjo visgi susijaudinti (prašom teisingai suprasti)
žinau