Įkraunama...
Įkraunama...

5mėn. vaikiuko dienos meniu

QUOTE(bubuke @ 2010 01 05, 12:26)
O kokia "norma" jus duodat?Nes as tai darzovienes ar kruopu koseles-tyreles duodu tris is penkiu paros maitinimu po 50 ml+170ml. misinuko. nuo siandien 100 ml. +130 ml. misinuko.Tarp maitinimu obolio ir banano.

Maniske valgo taip: ryte apie 170 misinuko, pietus kruopienes kazkur 150 ir 100 misinuko, po pietu darzovienes 150 ir biski atsigert, pries miega apie 240 misinuko, tarpuose vaisiu po biski karts nuo karto.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 12 31, 15:51)
nieko neatsitiko  smile.gif  tik turbut truputi alergija morkoms,labai gaila.

nieko neatsitiko, tik truputi alergija? blink.gif
Atsakyti
Mes tai valgom taip: is ryto misinukas 170ml, priespieciams vaisiu tyrele 80ml, pietums darzoviu kose 160ml+misinukas 70ml, pavakariams misinukas 150ml, vakarienei kruopu kose 200ml ir dar kartais nakciai misinukas 70ml.
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2010 01 05, 17:44)
Mes tai valgom taip: is ryto misinukas 170ml, priespieciams vaisiu tyrele 80ml, pietums darzoviu kose 160ml+misinukas 70ml, pavakariams misinukas 150ml, vakarienei kruopu kose 200ml ir dar kartais nakciai misinukas 70ml.

Apetitu nesiskundzia. thumbup.gif
Atsakyti
laba visoms 4u.gif
o man tai toks klausimas iskilo, o kas nors tyreliu neduoda?? ar duodat sviezia obuoliuka? kuo jos geriau? as turbut nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti
Neduodu jokiu pirktiniu tyreliu, duodu obuolio ( sako geriausia antaniniai), puse suvalgo ir banano.
Atsakyti
as duodu irgi is savo sodo obuoliuka, kartais paskutu su sauksteliu, kartais mikrobangeje apsildau kelias minutes, pediatre sake, kad vaikam maziau pilvuka pucia ir tos kelios minutes nesunaikina mikrobu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2010 01 06, 08:29)
Neduodu jokiu pirktiniu tyreliu, duodu obuolio ( sako geriausia antaniniai), puse suvalgo ir banano.

As taip pat.
Atsakyti
QUOTE(musmeryte @ 2010 01 06, 03:13)
laba visoms 4u.gif 
o man tai toks klausimas iskilo, o kas nors tyreliu neduoda?? ar duodat sviezia obuoliuka?  kuo jos geriau? as turbut nelabai suprantu  blush2.gif

As duodu tyreles, nes savo sodo obuoliuku neturim, o jei duoti pirktinius tai manau geriau tyreles.
Atsakyti
QUOTE(floridija @ 2010 01 06, 15:46)
As duodu tyreles, nes savo sodo obuoliuku neturim, o jei duoti pirktinius tai manau geriau tyreles.

Gali is ekologisku turgeliu pirkti, ten tikrai matos kaimiski. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduliuke @ 2010 01 05, 18:26)
nieko neatsitiko, tik truputi alergija?  blink.gif

as tik speju
Atsakyti
QUOTE(musmeryte @ 2010 01 06, 02:13)
laba visoms 4u.gif 
o man tai toks klausimas iskilo, o kas nors tyreliu neduoda?? ar duodat sviezia obuoliuka?  kuo jos geriau? as turbut nelabai suprantu  blush2.gif

mano dukra nei obuolio,nei tyreliu nevalgo, tik truputi banano, nepatinka jai matyt rugstumas, nors ir nebuna rugstu mano skoniui
Atsakyti