QUOTE(laukinukė @ 2010 03 17, 14:29)
Bet po mėnesio vis tiek reikės daržovienes duoti, o šviežių vis tiek dar nebus

Aišku, galima konservais maitint.
Negirdėjau, kad nuo bulvių kas būtų nusinuodijęs. Nereikia perlenkti lazdos
Tada imsimes pirktiniu tyreliu

Morku tai gerai islaikytu (uzkastu zemeje - pogrindiniame tokiame rusyje) tai pas gimines kaime yra. Bet va dygstancios bulves tikrai ne kas, ir cia ne lazdos perlenkimas, o moksliskai irodyta, kaip ir pazaliavusios bulves, taip ir dygstancios, turi kenksmingu medziagu
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2010 03 16, 20:10)
Sveikos mamos,
noriu paklausti patarimo. Po dviejų savaičių būsim 6 mėnesių. Sveriam 9600 gr, 72 cm ūgio. gydytoja jau nuo ketvirto mėnesio primygtinai liepė duoti daržovių, nes maitinamės mišinuku. nemėgsta niekaip daržovių, iki užsiklykimo. Gal ir anksti, bet šiandien viriau morka bulvė vištiena (kaimiška, lauke užaugusi, savaitgalį paskersta

). Kiek jam reikia suvalgyti košės iš karto? sumaitinau 150 ml, daviau kiek arbatos. Gydytoja liepia suvalgydinti tiek, kiek geria mišinuko. Mišinuko geriam 180 ml+milteliai. viso 200 ml. Tai ir košės tiek??? kažkaip daugokai tokiam špokui, atrodo...
taip pat sako reikia duoti kruopų visokių. Bandžiau duot pirktines, nes mano virtų nevalgo, o pirktinių nors kažkiek. Kaip išvirti, pasigaminti skaniai, kad valgytų? dėkinga už patarimus
Cia tik mano nuomone, bet manau, kad 200 ml koses pradedanciajam yra tikrai laaaaaabai daug. O ir gyd poziuris i vaiko maitinima man nepatiko - negalima vaikui primygtinai kisti maisto, jeigu jis sukasi nuo jo, spjauna, arba suciaupia burnyte. Galite pameginti pagaminti 200 koses, bet kiek suvalgys - tai nuo vaikiuko priklauso. Jeigu suvalgys visa, tai vadinasi norma vis tiek yra 200 (nes tiek misinuko suvalgo), jeigu maziau - vadinasi jam tiek si karta reikejo. kiekviena karta gali suvalgyti skirtinga kieki.
o siaip nuo vistienos nieko? nes ja rekomenduoja nuo kokiu 10 men tik. nes alergizuoti gali.