Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate pakėlę ranką prieš vyrą?

šaunuolė thumbup.gif Tik gal nereikėjo taip ilgai kęsti to mušeikos?
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2007 01 27, 16:32)
šaunuolė thumbup.gif  Tik gal nereikėjo taip ilgai kęsti to mušeikos?

na kentejo sake ilgai....bet dabar vaikus uzaugino ir gyvena ramiai smile.gif
Atsakyti
ir su tuo paciu?
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2007 01 27, 17:16)
Neseniai kalbėjau su viena kolege, ji prasitarė, kad visiškai be problemų galėtų sumušti vyrą, nors jį myli ir visa kita...Tuomet ir aš iškėliau sau tokį klausimą, ir net pasidarė baisu, kai priėjau prie išvados, jog taip pat labai dideliam reikalui esant pakelčiau ranką prieš savo mylimąjį...nors jei jis taip padarytų-kaip mat jį palikčiau  schmoll.gif

Jei prieš mane vyras (vaikinas) pakeltų ranką, tai būtų pirmas ir paskutinis kartas, kai jis tą padarytų. Atgal tikrai neduočiau, bet tą pačią minutę palikčiau jį. Niekada netoleruosiu muštynių ir visokių užgauliojimų šeimoje, neįsivaizduoju kaip šeima gali tokioj aplinkoj gyvent. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2007 01 27, 16:35)
ir su tuo paciu?

taip su tuo paciu 4u.gif turbut vyrukas pamoka gavo gera ir daugiau smurto seimoj nebebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2007 01 27, 17:36)
Jei prieš mane vyras (vaikinas) pakeltų ranką, tai būtų pirmas ir paskutinis kartas, kai jis tą padarytų. Atgal tikrai neduočiau, bet tą pačią minutę palikčiau jį. Niekada netoleruosiu muštynių ir visokių užgauliojimų šeimoje, neįsivaizduoju kaip šeima gali tokioj aplinkoj gyvent.  g.gif  g.gif

Na, žmonės taip gyvena. bet dabar man iškilo klausimas, ar jūs galėtumėte pakelti ranką?
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2007 01 27, 17:39)
Na, žmonės taip gyvena. bet dabar man iškilo klausimas, ar jūs galėtumėte pakelti ranką?

Dbr tai tikrai galiu pasakyti, kad ne. Bet čia viskas labai priklauso nuo situacijos. Jei tarkim vyras pradėtų mušti vaikus, tai tikrai ramiai negalėčiau stovėti ir žiūrėti. Arba jei prieš mane pačią pakeltų ranką. Paprasčiausiai, tai pirmiausia būtų gynybos pozicija, o ne puolimas.
Nors labai tikiuosi, kad tokio vyro neišsirinksiu, su kuriuo tektų tokius dalykus patirt.
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2007 01 27, 16:39)

Na sunku net atsakyti, kaip ir kokioje situacijoje pasielgtumėm g.gif . Gal ir taip, o gal ir ne. Lengviau toms kalbėt, kurios tai patyrė ir gali paaiškinti kokia priežastis buvo pakelt ranką prieš mylymąjį, o gal ir ne.
Na o jei jis taip pasielgtų, tai gautų kraustytis su savo manta lauk ir nesvarbu, kad aš turiu du vaikus, jis yra įspėtas apie tai dar prieš vedybas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2007 01 27, 17:45)
Dbr tai tikrai galiu pasakyti, kad ne. Bet čia viskas labai priklauso nuo situacijos. Jei tarkim vyras pradėtų mušti vaikus, tai tikrai ramiai negalėčiau stovėti ir žiūrėti. Arba jei prieš mane pačią pakeltų ranką. Paprasčiausiai, tai pirmiausia būtų gynybos pozicija, o ne puolimas.
Nors labai tikiuosi, kad tokio vyro neišsirinksiu, su kuriuo tektų tokius dalykus patirt.

aš taip pat galėčiau tai padaryti dėl tų pačių priežąsčių...nors nemanau, kad tai toleruotina ir garbinga.jei jis susipurvino, tai kam man būti tokiai pačiai purvinai?
Atsakyti
Ką reiškia pakelti ranką prieš vyrą? Trenkti per veidą? O atgal nebijotum gauti su, tarkim, tyriguba jėga stipriau? Nebent žmona-tankas, o vyrelis-drebulė...
Atsakyti
Na, nei šio nei što, tikrai netrenkčiau.. Juk tai yra pakankamai žeminantis dalykas. Ne tiek kitam žmogui, bet pačiai. Esu vieną vienintelį kartą trenkusi antausį. Bet tuomet jis mane labai išgasdino ir galvojau, kad nesusilaikys ir man trenks. Tuomet tikrai nemasčiau: ,, ar man dabar užvožti ar vėliau".. Tiesiog kažkoks savyginos refleksas. Užbėgau už akių. Jis atsipeikėjo ir pats šoke buvo, nemažesniam nei pati smile.gif .. Iš tiesų, tai po to antausio nebekilo tokių didelių barnių. Manau abu pasimokėm, kad negalima privesti santykių iki tokio žemo lygio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 sausio 2007 - 20:59
kol kas ne, bet ir tikiuos,kad neteks to padaryti, tačiau jei jis pakels prieš mane, gaus atgal, ir tai bus pirmas ir paskutinis kartas....
Atsakyti