QUOTE(*Rita* @ 2009 03 12, 14:19)
QUOTE(*Rita* @ 2009 03 12, 15:19)
QUOTE("linaaa @ 2006 01 14, 18:24)
skaiciau daug apie tai kaip vyrai musa moteris,bet neradau temos kai moterys juos musa....
nes as kartais pakeliu ranka prie JI .maniskis nieko nedaro,man atgal neduoda ir zianu kad niekada neduos,bet as negaliu ....
daznai as ji uzsipuolu ir trankau kur papuola,tai jis mane tik prispaudzia pie saves stipriai ir laukia kol man jegos pasibaigs,kol asnusilpsiu,o tada pradeda buciuoti...ar jums taip buna? ar as viena cia tokia fruktoze karinga????
daznai as ji uzsipuolu ir trankau kur papuola,tai jis mane tik prispaudzia pie saves stipriai ir laukia kol man jegos pasibaigs,kol asnusilpsiu,o tada pradeda buciuoti...ar jums taip buna? ar as viena cia tokia fruktoze karinga????
Teisingai daro, o ir apskritai kam mustis? O kam duotas liezuvis?siaip nelabai suprantu kokia prasme mustis. vyrai musa moteris, moterys musa vyrus, vyrai musa vyrus, moterys musa moteris. Koks to tikslas? Išsikrauti? Padauzykit galva i siena, issirekit isiikniaube i pagalvw, tris kartus giliai ikvepkit ir praeis noras mustis, tada atsiras noras pakalbeti graziai susedus.
QUOTE(Afroditte @ 2006 01 14, 19:13)
yra teke ne karta uztvoti
bet jau buvo davedes juodai mane...tiesiog afekto busenoj buvau tada, bet gavo pelnytai ir gan gerai, jei palygintumeme mano ir jo svorio kategorijas
istikruju mustynes man labai baisu, kazkas tokio, kas nutraukia viska, kas yra sventa seimoj
istikruju mustynes man labai baisu, kazkas tokio, kas nutraukia viska, kas yra sventa seimoj
Afrodi, nesitikejau to is jusu, tikiuosi negausiu kupron nuo jusu.
Nemaniau, kad tokioj temoj galiu parsyti TAIP. Uzvakar trenkiau ir nesigailiu. Jis kazka ne taip pasake, as kazka atsakiau, jis vel kazka, as i ji tik pasiziurejau ir... pasirodo jam nepatiko mano zvilgsnis! Griebe mane uz kaklo ir iskart paleido, o as trenkiau jam net negalvodama ir ispyriau dar i slauni (gerai, kad ne tarp slaunu). Nesigailiu. Tikrai nesigailiu. Su juo gyvenu jau 6 metus, niekada nera pries mane rankos pakeles, seniai jam sakiau, kad tokio dalyko netoleruociau, bet negi noreti kazka smaugti tai nepriskiriama prie smurto? Aisku, paskui atsiprasinejimai, geles, priesaikos... Niekad neatlesiu, jei pakels pries mane ranka ar pasikartos uzvakarykstis elgesys:angry: . Mano mama kentejo tevo tirono ir alkoholiko ispuolius, as tokio gyvenimo sau nenoriu. siandien vyras i darba su melyne poaky isejo. Idomu, kokia istorija kolegoms sukurs
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 03 14, 10:10)
jei įsiutusi ir kumšteliu trinktelčiau per kuprą , tai tikrai atgal negaučiau
o įsiutinti vyrai sugeba , oi kaip moka išvesti iš kantrybės
pavzdys - aš labai bijau kojų pėdų kutenimo , jei mb per jėgą man juos pakutentų
ištrūkusi taip prikulčiau kad gyvenime kutenti nesinorėtų 
o įsiutinti vyrai sugeba , oi kaip moka išvesti iš kantrybės
pavzdys - aš labai bijau kojų pėdų kutenimo , jei mb per jėgą man juos pakutentų
Ka ten rankas kelt,as jam taip is koju uzvanociau...ne viena karta taip buvo..juk zino,kad nekenciu kutenimu...tai bandant istrukt ir atspardau
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2009 03 20, 18:31)
(...) siandien vyras i darba su melyne poaky isejo. Idomu, kokia istorija kolegoms sukurs 
Na mušus taip smarkiai nesu. Greiciau paerzint megstu, ikandu ar idreskiu. Esu ir ispyrus, bet neapskaiciavau kampo truputeli tai skaudejo nezmogiskai jam
O šiaip nemušu su tuo tikslu kad rimtai skaudėtų.
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 20, 23:23)
Klausiau vakare, kaip kolegos melyne komentavo. Tai sake, kad tik pasisaipe, kad prie uniformos tinka
Gal pasirodysiu besirde, bet ziuredama i jo melyne, net didziuojuosi savimi, kad nenusileidau
QUOTE(leblon @ 2009 03 23, 00:28)
O jis ka daro?
dar neteko primušti vyro