QUOTE(Frija @ 2008 03 15, 14:14)
As irgi is Klaipedos. Jei kartais rastum tokius kursus parasyk parasu ir man.
Mane domina maisto gaminimas. Nelabai moku skaniia mesyte iskept, noriu moket, zinot kokie prieskoniai kiekvienu atveju tinka ir kas su kuom dera.
As visko mokausi is kulinariniu knygu, paskaitau ir patarimu internete, siame forume irgi daug puikiu receptu. O kokie prieskoniai prie kokio maisto tinka tai parasyta knygose, be to, ir ant prieskoniu pakeliu (pvz., mesos prieskoniai, zuvies, bulvems ir pan.), isbandai visus, vieni patinka, kiti nepatinka, atsirenki. Kad gautusi skanus patiekalai reikia tureti geru produktu ir geru virtuves irankiu, pvz, keptuve ne uz 30 lt. Jei orkaiteje nori skaniai kepti, reikia tureti ir gera orkaite, ir gera kepimo skardele. O is tu kulinarijos kursu naudos jokios nematau. Tiesiog domekis, skaityk, jei kulinar knygu neturi, tai paprasti zurnaliukai yra darbstuole (pvz., kur tam tikroms temoms skirti patiekalai). Isbandysi ir iseis, tik atrodo, kad ten kakzas itin sudetingo. Man asmeniskai visi patiekalai iseina, nors anksciau ir neiseidavo kazkas, tiesiog ipratau, suprantu, kas prie ko, patirtis ir tiek. Kol negamini, tai nieko ir nesigauna. Pradek nuo paprastu dalyku. Manau, kad kursai gal tiktu pazengusioms virejoms, pvz., as domiuosi indu virtuve, bet nieko gero nezinau, Indijoje nebuvau, kai ka indu restorane paragauju, bet pasimokyti pas koki inda vertetu. Na, o mokytis elementarius kasdienius produktus, pyragus gaminti, manau, galima kuo puikiausiai ir taip, tie kursai tai tik saviapgaule...