Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis blombavimas

QUOTE(xpoint @ 2007 06 03, 00:45)
Tvarkiausi dantukus pas sia gydytoja. Man patiko ir kaip zmogus ir kaip gydytoja profesionale. Cia jos klinika http://www.eokdens.l...x.php?page_id=9

Dariausi pas Gina Valanciene. Geriausia nueit i konsultacija, ten viska paaiskina, paskaiciuoja
Atsakyti
QUOTE(Pilvuke @ 2007 05 25, 08:18)
La!viena dantuka sutvarko per3-4val,na priekinius tai greiciau sutvarke abudu per tris valandas,o antrukus tai viena geras tris valandas uzeme,keturis dantis tiesinaus tai buvau tris kartus,na mano dar vienas negyvas buvo,tai dejo i danti kapsule kad spalvos nesiskirtu turejau ja10d.nesiot,tai dar papildomai pora kart turejau ateit,nes jei tos kapsules nedesi tai poto atrodys,kad vienas dantis tamsesnis.Bet jei pas tave nervai neistraukti tai paskaiciuok kiek dantuku tai mazdaug tiek kartu,gali ir du iskart bet pas mane dar netaisiklingas sukandimas tai labai sunku buvo istiesint

norisi labai to grozio, bet kur tiek laiko gauti rolleyes.gif o, jei dar tavo mieste tokios klinikos nera, tai isvis be prosvaisciu. vien kelionei kiek laiko reikia verysad.gif
Atsakyti
Na va, buvau vakar konsultacijoj toj Estetinės odontologijos klinikoj S.Nėries gatvėj. Turėsiu kur pinigus investuot doh.gif Reikia remonto pas mane, oi reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 06 12, 12:54)
Na va, buvau vakar konsultacijoj toj Estetinės odontologijos klinikoj S.Nėries gatvėj. Turėsiu kur pinigus investuot doh.gif Reikia remonto pas mane, oi reikia doh.gif

O tau nesake palaukti kol pagimdysi ir nebemaitinsi?Man, kai laukiausi, viena odontologe sake kapitalini dantu remonta atideti kol organizmas gris i normalias vezes. Nes kai nesioji ir maitini, ivyksta daug pokyciu organizme, gali but kad daug kalcio moteris praranda ir kartais isbyra koks dantis unsure.gif
Atsakyti
Vat kalbėjom apie tą nėštumą, sakiau, gal palaukti, bet sakė, kad geriausias laikas daryti viską 4-6 mėnesiais g.gif Nieko blogo nenutiko man pirmo nėštumo metu su dantimis, stiprūs buvo tfu tfu tfu, tai gal ir dabar nieko blogo nebus g.gif kai eisiu pirmą kartą darytis higienos, tai detaliau pakalbėsiu su gydytoja šiuo klausimu, nes vakar konsultavo kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 06 12, 13:18)
Vat kalbėjom apie tą nėštumą, sakiau, gal palaukti, bet sakė, kad geriausias laikas daryti viską 4-6 mėnesiais g.gif Nieko blogo nenutiko man pirmo nėštumo metu su dantimis, stiprūs buvo tfu tfu tfu, tai gal ir dabar nieko blogo nebus g.gif kai eisiu pirmą kartą darytis higienos, tai detaliau pakalbėsiu su gydytoja šiuo klausimu, nes vakar konsultavo kita ax.gif

na, tada kad tik kuo grazesnis rezultatas butu! 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau keturių viršutinių dantų estetinį plombavimą. Negaliu atsidžiaugti!! Tarp priekinių dantų buvo tarpai, dantys buvo nuskilinėję. Dabar dantukai lygūs, ne tarpelių ir .. nuostabūs blush2.gif .. Už keturių dantų viršutinių estetinį plombavimą sumokėjau 1000 Lt, bet visiškai negaila išleistų pinigų 4u.gif . Jei reikia kam nors kokios nors info, ar nuotraukos "prieš ir po" galiu atsiųsti, tik parašykite į AŽ smile.gif . Tikiuosi, jog padėsiu apsispręsti pasidaryti šį stebuklą!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweets @ 2007 06 16, 15:38)
Pasidariau keturių viršutinių dantų estetinį plombavimą. Negaliu atsidžiaugti!! Tarp priekinių dantų buvo tarpai, dantys buvo nuskilinėję. Dabar dantukai lygūs, ne tarpelių ir .. nuostabūs  blush2.gif  .. Už keturių dantų viršutinių estetinį plombavimą sumokėjau 1000 Lt, bet visiškai negaila išleistų pinigų  4u.gif . Jei reikia kam nors kokios nors info, ar nuotraukos "prieš ir po" galiu atsiųsti, tik parašykite į AŽ smile.gif . Tikiuosi, jog padėsiu apsispręsti pasidaryti šį stebuklą!!!  thumbup.gif

O tai pasidalink info tiesiog cia, tam mes cia ir susitinkam mirksiukas.gif 4u.gif Kur, pas ka? Ir nuotraukytes butu labai idomu... rolleyes.gif blush2.gif
Tiesa, labai sveikinu ir dziaugiuosi kartu su tavimi, kad taip gerai pasiseke! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweets @ 2007 06 16, 17:38)
Pasidariau keturių viršutinių dantų estetinį plombavimą. Negaliu atsidžiaugti!! Tarp priekinių dantų buvo tarpai, dantys buvo nuskilinėję. Dabar dantukai lygūs, ne tarpelių ir .. nuostabūs  blush2.gif  .. Už keturių dantų viršutinių estetinį plombavimą sumokėjau 1000 Lt, bet visiškai negaila išleistų pinigų  4u.gif . Jei reikia kam nors kokios nors info, ar nuotraukos "prieš ir po" galiu atsiųsti, tik parašykite į AŽ smile.gif . Tikiuosi, jog padėsiu apsispręsti pasidaryti šį stebuklą!!!  thumbup.gif

sveikinu 4u.gif
etc kaip pavydukas net jama... doh.gif db visus pinigelius investuoju i moksla ir net atliekamo 1000 nesukrapstau.. doh.gif doh.gif doh.gif BOMZE.. lotuliukas.gif

bet tai tau tikrai lb dideli sveikinimai kad ryzais ir nepabijojai notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 06 03, 15:01)
Sveikos. Turiu vieną klausimėlį : ant vieno priekinio dantuko turiu plombą, jinai jau sena , apie 10 metų ...tai aišku jau reik pasikeist. Galvojau apie estetinį plombavimą, nes prieky  tikrai nesinori , kad matytusi jog dantukas taisytas, bet...ar kažką ne taip supratau, ar kai daro estetinį plombavimą, tai labai daug danties išzulina  g.gif ??? nes ta plomba tai tokia nedidelė,nenorėčiau kad man sveikus audinius išgręžtų.

Sveiki,
pasitarkit su odontologais, jei dantys grazus, tai gal paprasciausiai pakeis plomba, pritaikys spalva ir nesimatys. Kas del iszulinimo, tai is tikruju ir mazai, kaip sakot plombai, isgreziama ganetinai daug ir giliai, nes kitaip plomba nesilaiko - patikekit, nes labai tuo domiuosi. Estetinis plombavimas ir vadinamas esteiniu todel, kad reikia pagerinti bendra dantu vaizda - kai jie yra nelygus, kai susigrude arba per dideli tarpai ir pan. Jei neturit tokiu problemu, tai galima paprasciausiai pakeisti plomba. Geras odontologas padarys taip, kad tikrai nieko nesimatys. smile.gif
Atsakyti
As isbandziau dantu balinima.... deja, rezultatas laaabai trumpalaikis doh.gif: todel galvoju apie estetini,,, juk tas balinimas dar labiau kenkia.. po keleriu metu isgraus danti tiek kad vos beliks jo. mano dantukai normalus, tik noriu tos holivudines sypsenos...
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 06 26, 11:46)
As isbandziau dantu balinima.... deja, rezultatas laaabai trumpalaikis doh.gif: todel galvoju apie estetini,,, juk tas balinimas dar labiau kenkia.. po keleriu metu isgraus danti tiek kad vos beliks jo. mano dantukai normalus, tik noriu tos holivudines sypsenos...

o kokiu budu tu balinaisi, kad tau rezultatas trumpalaikis ir dantis isgrauzia?
Atsakyti