Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis blombavimas

QUOTE(Grazhke @ 2007 08 22, 14:30)
labai labai rytoj laukiam tavo įspūdžių. smile.gif

Rytoj tik vakare eisiu, tai įspūdžiais dalinsiuosi poryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montvile @ 2007 08 18, 23:10)
Aš ir turėjau problemų su priekiniais dantim. Keli skirtingi stomatologai taisė, bet rezultatas buvo nekoks - ir plomba buvo nuskilusi, be to neoninėj šviesoj atrodydavo, kad nėra danties. Galvojau, kad nieko nebus ir reiks mauti, kol nenuejau i Danvitę. Dviejų dantukų sutaisymas man atsiėjo 400. Jau pusę metų negaliu atsidžiaugti - nei plomba trupa, nei dantis bešviečia. Dar ir spalvą parinko truputį baltenę, nei kitų dantų.

sveikute. o kiek kainavo konsultacija? ir per kiek tau sutvarke dantukus? ar reikejo plombuoti? labai viskas idomu, papasakok smile.gif nes kaip tik ieskau klaipedoj, nes i vilniu per toli ir ten labai brangu doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Darant estetinį plombavimą labai daug danties nuzulina? Atai man ir reik du priekinius sutvarkyt, tačiau ten ne tokios ir didelės plombos, tai būtų gailą visą dantuką išgręžti. Mano stomatologė siūlė pagalvoti apie laminates, bet nenoriu aš kažkokių "naklejkių" ant dantų schmoll.gif .
Gal kuri žinot pas ką galima būtų susitvarkyt dantukus ne su estetiniu plombavimu (Vilniuje)?? bet taip, kad nesimatytų jokio skirtumo tarp plombos ir dantuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n1lka: 23 rugpjūčio 2007 - 10:35
QUOTE(n1lka @ 2007 08 23, 10:33)
Sveikos. Darant estetinį plombavimą labai daug danties nuzulina? Atai man ir reik du priekinius sutvarkyt, tačiau ten ne tokios ir didelės plombos, tai būtų gailą visą dantuką išgręžti. Mano stomatologė siūlė pagalvoti apie laminates, bet nenoriu aš kažkokių "naklejkių" ant dantų  schmoll.gif .
Gal kuri žinot pas ką galima būtų susitvarkyt dantukus ne su estetiniu plombavimu (Vilniuje)?? bet taip, kad nesimatytų jokio skirtumo tarp plombos ir dantuko

tai manau čia kiekvienas geras stomatologas gali padaryti. Reikia labai tiksliai atitaikyti dantuko ir plombos spalvą. ar ne? g.gif
Bet vistiek laikus bėgant skirsis, nes dantys keičia spalvą nuo vyno, kavos arbatos ir tt. o ploba kiek įsivaizduoju arba mažiau keičia arba kitaip keičia. blush2.gif
Galima prieš viską tvarkant išsibalinti dantis ir po to pastoviai balinti, tada turėtų nesiskirti thumbup.gif tokia mano teorija
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2007 08 23, 12:18)
tai manau čia kiekvienas geras stomatologas gali padaryti.

Tai vat man ir įdomu, kur yra toks stomalogas, atai mano ir skaitosi gera, bet kai galinius dantukus taisė, tai visvien man tos plombos matosi...tai aš priekinių tokių nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
tai kad kai gale tvarko nelabai spalvą taiko. Aš pvz tvarkausi Gidentoj Vienuolio gatvėj pas Giedrę Gumbelevičienę, dar ten ir jos vyras Gumbelevičius dirba,. Nepigu, bet gerai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 08 23, 12:11)
Tai vat man ir įdomu, kur yra toks stomalogas, atai mano ir skaitosi gera, bet kai galinius dantukus taisė, tai visvien man tos plombos matosi...tai aš priekinių tokių nenoriu  schmoll.gif

Manau, kad priekinius tvarkys kitaip negu galinius 4u.gif pas mane irgi galiniai biski matosi plombos, o priekiniai nesimato. Taigi manau jei tavo dantiste gera tai gali drasiai eit pas ja ir priekinius tvarkyt 4u.gif
Atsakyti
Na va, vakar buvau EOK dens, viskas truputį ne taip kaip tikėjausi verysad.gif Labiausiai nuliūdino kaina, nes už mano, visai nekreivus, tik plombų išvagotus dantis reiktų pakloti 6000 lt doh.gif Čia su balinimu (kad ir klinikoje, reikalingi, sako, du kartai g.gif , o namuose tai išvis nerekomenduoja.) ir ta burnos higiena, kuri yra privaloma prieš balinimą taip supratau... Čia 4 apatiniai dantys ir 6 viršutiniai (galvojau ir viršuj tik 4 reikės verysad.gif )
Na, man truputį per brangu, planvau su kokiais 4 tūkst. išsiversti. Bandysiu dar į pora klinikų nueit pasitart ir kad paskaičiuotų. Gal kas gali pasiūlyti kokią gerą ir ne per brangią kliniką? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2007 08 24, 10:41)
Na va, vakar buvau EOK dens, viskas truputį ne taip kaip tikėjausi  verysad.gif  Labiausiai nuliūdino kaina, nes už mano, visai nekreivus, tik plombų išvagotus dantis reiktų pakloti 6000 lt  doh.gif  Čia su balinimu (kad ir klinikoje, reikalingi, sako, du kartai  g.gif , o namuose tai išvis nerekomenduoja.) ir ta burnos higiena, kuri yra privaloma prieš balinimą taip supratau... Čia 4 apatiniai dantys ir 6 viršutiniai (galvojau ir viršuj tik 4 reikės  verysad.gif )
Na, man truputį per brangu, planvau su kokiais 4 tūkst. išsiversti. Bandysiu dar į pora klinikų nueit pasitart ir kad paskaičiuotų. Gal kas gali pasiūlyti kokią gerą ir ne per brangią kliniką?  rolleyes.gif

vaje kokia kaina doh.gif as tai isvis galvoju su 2000issiverst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2007 08 24, 08:41)
Na va, vakar buvau EOK dens, viskas truputį ne taip kaip tikėjausi  verysad.gif  Labiausiai nuliūdino kaina, nes už mano, visai nekreivus, tik plombų išvagotus dantis reiktų pakloti 6000 lt  doh.gif  Čia su balinimu (kad ir klinikoje, reikalingi, sako, du kartai  g.gif , o namuose tai išvis nerekomenduoja.) ir ta burnos higiena, kuri yra privaloma prieš balinimą taip supratau... Čia 4 apatiniai dantys ir 6 viršutiniai (galvojau ir viršuj tik 4 reikės  verysad.gif )
Na, man truputį per brangu, planvau su kokiais 4 tūkst. išsiversti. Bandysiu dar į pora klinikų nueit pasitart ir kad paskaičiuotų. Gal kas gali pasiūlyti kokią gerą ir ne per brangią kliniką?  rolleyes.gif

aš irgi manau kad kainos nerealios.. Pabandyk į Google įvesk "estetinis plombavimas" nemažai išmeta pasirinkimų.
Atsakyti
QUOTE(Grazhke @ 2007 08 23, 14:01)
tai kad kai gale tvarko nelabai spalvą taiko. Aš pvz tvarkausi Gidentoj Vienuolio gatvėj pas Giedrę Gumbelevičienę, dar ten ir jos vyras Gumbelevičius dirba,. Nepigu, bet gerai. thumbup.gif

Tai gal ir man ten pabandyt g.gif , jei sutvarkys taip kad nieko nesimatys...gaila kad konsultacija brangokai kainuoja - 50Lt, nes man daugiau nieko ir nereik tvarkyt išskyrus tuos 2 priekinius
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 08 24, 10:00)
Tai gal ir man ten pabandyt  g.gif , jei sutvarkys taip kad nieko nesimatys...gaila kad konsultacija brangokai kainuoja - 50Lt, nes man daugiau nieko ir nereik tvarkyt išskyrus tuos 2 priekinius

jooo... ten nėra labai pigu verysad.gif
Atsakyti