QUOTE(Grilka @ 2009 04 06, 17:22)
o man gaila tu, kas pas Ivanciute darosi. Esu daug reikalu su gyd. turejusi ir zinau kokios nuomones apie ta istaiga netgi kiti gydytojai - labai prastos. Paziurekit vien tik ka sako, kad kiek jie reklamuojasi !!! GERIEMS DALYKAMS REKLAMOS NEREIKIA !!!
konkreciau: tas pats gyd. Balsiukas ten dirbes (gal ir dabar) man taip ta estetika dare,kad dantis neatlaike ir isluzo. Jis turejo matyti kad tas dantis silpnas ir pasiulyti kita sprendima jo gydymui.
Jeigu tik dancio kamputi atstatyti tai ok, bet daug kitu rimtesniu atveju - estetinis plombavimas netinka, kadangi jis netausojantis ! o Ivanciute tik pinigus darosi..
gaila kad per velai pati, savo kailiu, suzinojau ..
konkreciau: tas pats gyd. Balsiukas ten dirbes (gal ir dabar) man taip ta estetika dare,kad dantis neatlaike ir isluzo. Jis turejo matyti kad tas dantis silpnas ir pasiulyti kita sprendima jo gydymui.
Jeigu tik dancio kamputi atstatyti tai ok, bet daug kitu rimtesniu atveju - estetinis plombavimas netinka, kadangi jis netausojantis ! o Ivanciute tik pinigus darosi..
gaila kad per velai pati, savo kailiu, suzinojau ..
Cia ne Ivanciutes kalte, o toks yra visas estetinis plombavimas. Tokia metodika, kai turi nuimt gerokai sveiku audiniu, kad tilptu plombos sluoksnis. Daugumai zmoniu zodis protezavimas asocijuojasi su kazkokia senatve ar panasiai. Tipo dantis jau beviltiskas, kad reikia protezuoti, nors kaina panasi, o apie prognozes tai nera ka ir kalbet kas geriau