O gal kas žinot Klaipėdoj gerą ir nebrangų odontologą?
QUOTE(kity25 @ 2009 10 29, 13:58)
Kita savaite einu ir as darytis estetinio plombavimo, uz 4 dantis pasake kainos apie 800 lt, pas gyd. Motiejuniene. Gal kas lankesi pas ja?
kuriam mieste čia taip pigiai ir kur? kiek kainavo konsultacija?

QUOTE(kity25 @ 2009 10 29, 12:58)
Kita savaite einu ir as darytis estetinio plombavimo, uz 4 dantis pasake kainos apie 800 lt, pas gyd. Motiejuniene. Gal kas lankesi pas ja?
Aga, kur čia taip? Ir kokio lygio tas estetinis plombavimas už tokią kainą?

As lygiai beveik pries metus dariausi priekiniu 4 dantuku estetini, pries tai dar pasibalinau dantukus su kapomis, zinoma burnos higiena, man keturi dantukai 1600lt kainavo, 8h prabuvau pas odontologa kedeja, ziauru net prisiminti, bet rezultatu dziaugiuosi labai...Net nesinori ziureti i nuotraukas kur sypsausi pries tai....zinoma kas puse metu reikia pasipoliruosti dantukus, priziuriu labai, nes ir taip nori nenori norisi dantis issivalyti, nes kazkakip labai jauciasi apnasos, bet kaip niekad gyvenime neesi gavusi komplimentu del dantu, o dabar kaip pastoviai juos gauni jautiesi super:)))
QUOTE(gintuks @ 2009 11 01, 17:16)
As lygiai beveik pries metus dariausi priekiniu 4 dantuku estetini, pries tai dar pasibalinau dantukus su kapomis, zinoma burnos higiena, man keturi dantukai 1600lt kainavo, 8h prabuvau pas odontologa kedeja, ziauru net prisiminti, bet rezultatu dziaugiuosi labai...Net nesinori ziureti i nuotraukas kur sypsausi pries tai....zinoma kas puse metu reikia pasipoliruosti dantukus, priziuriu labai, nes ir taip nori nenori norisi dantis issivalyti, nes kazkakip labai jauciasi apnasos, bet kaip niekad gyvenime neesi gavusi komplimentu del dantu, o dabar kaip pastoviai juos gauni jautiesi super:)))
O ką konkrečiai darė? Nes ta kaina kainai nelygi, žiūrint kas nuveikta

Aš Mažeikiuose dariausi estetini plombavima.... vienas dantukas 400 Lt kainavo..

QUOTE(Vaidulė @ 2009 11 02, 14:29)
O ką konkrečiai darė? Nes ta kaina kainai nelygi, žiūrint kas nuveikta
Man 1nas gali tiek kainuoti 

Mano priekiniai du negyvi dantys buvo, tai juo plombavo visus, o kitus du soninius tai estetiskai plombavo mazdaug daugiau nei puse..Na kokybe t,ikrai nesiskundziu, zinoma manau reikia ir patiems labai saugoti dantis, stengiuosi nekasti nieko kieto su priekiniais dantimis, atsisakiau kavos, arbatos, raudono vyno (cia dantuku baltumui islaikyti)...
QUOTE(jegele @ 2009 10 30, 02:21)
cia Vilniuje, klinikoj Beladenta. konsultacija 50-100 lt. taip pigiai kainos, nes man is esmes reikia tik viena danti istiesint, o kitus prie to pacio truputi, nes ju apacia siek tiek nudilusi, bet jie yra visiskai lygus ir normaliai atrodo...
Papildyta:
QUOTE(Vaidulė @ 2009 10 30, 14:38)
Aga, kur čia taip? Ir kokio lygio tas estetinis plombavimas už tokią kainą?
Ką žadat darytis?

na lygio manau nezemo... klinika labai gera, apie gydytoja jau irgi radau daug geru atsiliepimu... na ziuresiu kaip bus
As neodentoj dariausi pries beveik 2 metus. Labai patenkinta.
Gal zinot kiek kainuoja korekcija dantuku mazdaug?

QUOTE(neringute miaukalys @ 2009 11 10, 20:48)
As neodentoj dariausi pries beveik 2 metus. Labai patenkinta.
Gal zinot kiek kainuoja korekcija dantuku mazdaug?

Ką darė ir kiek kainavo?