Mano vienas priekinis negyvas, tamsus. Buvo balintas is vidaus bet vel patamsejo po keliu metu. Ka geriau daryti: - estetini plombavima ar uzdeti laminante? Ir dar nesiojau breketus - juos nuimant labai pagadino dvieju kitu priekiniu emali (na gal matosi ir nelabai bet pakankamai gilus bruksniai igrezti) ar galima butu kazka padaryti pvz kokia nors permatoma estetines plombos sluoksni uzdet ar panasiai...
gal kas gali sciukinaites kontaktus duoti, kur ji dirba? i az galima

QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 22, 00:01)
Aciu, Liza, kaip tik susiradau sita psl

Papildyta:
aj, kazin ar pas ja ilgos eiles? ilgai reikia laukti?

QUOTE(ugnuzhe @ 2010 05 22, 01:04)
Aciu, Liza, kaip tik susiradau sita psl 
Papildyta:

Papildyta:

Manai dabar nelabai, apie pora savaiciu. Nebent pataikisit, kai bus isvaziavusi kur nors.
o kokios mazdaug kainos dabar?nes kainorasciuose vienos nurodytos o kai pradedi tvarkyt prisiskaiciuoja visokios papildomos paslaugos ir gaunas tikrai pakankamai daugiau nei pasiskaiciuoji
man reiktu tvarkyt 4 virsutinius priekinius ir 4 apatinius priekinius,tai svarstau ar cia jau labai smarkiai taupyt pradet

QUOTE(luckyme @ 2010 05 24, 11:18)
o kokios mazdaug kainos dabar?nes kainorasciuose vienos nurodytos o kai pradedi tvarkyt prisiskaiciuoja visokios papildomos paslaugos ir gaunas tikrai pakankamai daugiau nei pasiskaiciuoji
man reiktu tvarkyt 4 virsutinius priekinius ir 4 apatinius priekinius,tai svarstau ar cia jau labai smarkiai taupyt pradet 

Tiksliai zinosite tik nuejus i konsultacija.

QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 24, 11:02)
ir as taip manau

QUOTE(luckyme @ 2010 05 24, 13:08)
ir as taip manau
bet bent apytiksliai gal pvz kas tvarketes tarpus tarp dantuku?breketais istiesint ju man neimanoma vienintele iseitis belieka estetinis 

Mano pazistama uz 3 dantukus sumokejo 700lt. estetinis . Skilutes buvo nedideles. pas Viktorija Šciukinaite pries pusmeti.
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 24, 11:18)
Mano pazistama uz 3 dantukus sumokejo 700lt. estetinis . Skilutes buvo nedideles. pas Viktorija Šciukinaite pries pusmeti.
aciu

Sveikos merginos,
Gal kas nors is jusu turite kokiu atsiliepimu apie Estetinės odontologijos klinika įsikūrusi Pašilaičiuose Vilniuje (Euklinika) ir apie Gidenta? Nes vasara noreciau pasitaisyti dantukus ir pasidaryti estetini plombavima
Taip pat gal kas turite kokiu rekomendaciju apie kokias geras odontologijos klinikas Vilniuje ar Kaune?
Is anksto Labai Aciu!
Gal kas nors is jusu turite kokiu atsiliepimu apie Estetinės odontologijos klinika įsikūrusi Pašilaičiuose Vilniuje (Euklinika) ir apie Gidenta? Nes vasara noreciau pasitaisyti dantukus ir pasidaryti estetini plombavima

Taip pat gal kas turite kokiu rekomendaciju apie kokias geras odontologijos klinikas Vilniuje ar Kaune?
Is anksto Labai Aciu!

o ant plombuotu paprastom plombom dantu deda estetini plombavima? pas mane dantys lygus tik keli plombuoti. noreciau issibalinti dantis, tai galvoju, ar reiktu keisti plombas