Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis blombavimas

Mano vienas priekinis negyvas, tamsus. Buvo balintas is vidaus bet vel patamsejo po keliu metu. Ka geriau daryti: - estetini plombavima ar uzdeti laminante? Ir dar nesiojau breketus - juos nuimant labai pagadino dvieju kitu priekiniu emali (na gal matosi ir nelabai bet pakankamai gilus bruksniai igrezti) ar galima butu kazka padaryti pvz kokia nors permatoma estetines plombos sluoksni uzdet ar panasiai...
Atsakyti
gal kas gali sciukinaites kontaktus duoti, kur ji dirba? i az galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 05 21, 21:33)
gal kas gali sciukinaites kontaktus duoti, kur ji dirba? i az galima mirksiukas.gif

http://www.32dantys.lt/lt/klinika/151 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 21 gegužės 2010 - 23:02
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 22, 00:01)

Aciu, Liza, kaip tik susiradau sita psl mirksiukas.gif
Papildyta:
aj, kazin ar pas ja ilgos eiles? ilgai reikia laukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnuzhe @ 2010 05 22, 01:04)
Aciu, Liza, kaip tik susiradau sita psl mirksiukas.gif
Papildyta:
aj, kazin ar pas ja ilgos eiles? ilgai reikia laukti? g.gif

Manai dabar nelabai, apie pora savaiciu. Nebent pataikisit, kai bus isvaziavusi kur nors.
Atsakyti
o kokios mazdaug kainos dabar?nes kainorasciuose vienos nurodytos o kai pradedi tvarkyt prisiskaiciuoja visokios papildomos paslaugos ir gaunas tikrai pakankamai daugiau nei pasiskaiciuoji doh.gif man reiktu tvarkyt 4 virsutinius priekinius ir 4 apatinius priekinius,tai svarstau ar cia jau labai smarkiai taupyt pradet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 05 24, 11:18)
o kokios mazdaug kainos dabar?nes kainorasciuose vienos nurodytos o kai pradedi tvarkyt prisiskaiciuoja visokios papildomos paslaugos ir gaunas tikrai pakankamai daugiau nei pasiskaiciuoji doh.gif  man reiktu tvarkyt 4 virsutinius priekinius ir 4 apatinius priekinius,tai svarstau ar cia jau labai smarkiai taupyt pradet biggrin.gif

Tiksliai zinosite tik nuejus i konsultacija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 24, 11:02)
Tiksliai zinosite tik nuejus i konsultacija.  4u.gif

ir as taip manau doh.gif bet bent apytiksliai gal pvz kas tvarketes tarpus tarp dantuku?breketais istiesint ju man neimanoma vienintele iseitis belieka estetinis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 05 24, 13:08)
ir as taip manau doh.gif bet bent apytiksliai gal pvz kas tvarketes tarpus tarp dantuku?breketais istiesint ju man neimanoma vienintele iseitis belieka estetinis verysad.gif

Mano pazistama uz 3 dantukus sumokejo 700lt. estetinis . Skilutes buvo nedideles. pas Viktorija Šciukinaite pries pusmeti.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 05 24, 11:18)
Mano pazistama uz 3 dantukus sumokejo 700lt. estetinis . Skilutes buvo nedideles. pas Viktorija Šciukinaite pries pusmeti.

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal kas nors is jusu turite kokiu atsiliepimu apie Estetinės odontologijos klinika įsikūrusi Pašilaičiuose Vilniuje (Euklinika) ir apie Gidenta? Nes vasara noreciau pasitaisyti dantukus ir pasidaryti estetini plombavima smile.gif

Taip pat gal kas turite kokiu rekomendaciju apie kokias geras odontologijos klinikas Vilniuje ar Kaune?

Is anksto Labai Aciu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o ant plombuotu paprastom plombom dantu deda estetini plombavima? pas mane dantys lygus tik keli plombuoti. noreciau issibalinti dantis, tai galvoju, ar reiktu keisti plombas
Atsakyti