Įkraunama...
Įkraunama...

Miegmaišis naujagimiui - ar reikalingas?

QUOTE(neramastingumas @ 2012 01 27, 16:58)
ir kaip? rankytes nesala? ar kazka po apacia silciau velkat, ar dar anklode klojat?

po apacia tik sliaustinukai, rankytes nesala, nors kaip minejau miegamajame vesu. Is idejos, kad man jaukiau ziuretusi uzkloju plona antklode, kuria greitai nusispardo bet kadangi su miegmaiciu tai man ramu, o kadangi mazius ramiai miega tai speju tikrai nesalta:)
Aplamai savo abiems vaikams ar nesusalia tai tikrinu prie kakliuko nugaryte, jei silta tai ir maziukui silta. Nors kartais rankeles ar nosyte buna vesi(lauke) bet jei nugaryte silta tai ir jam nesalta. Man cia taip buvo sakiusi gydytoja ir su ja pilnai sutinku.smile.gif Nelinkusi perrenkti savo mazyliu, bet kap ir minejau sumiegmaiciuku man ramiau. Pirmajam va neturejau tai klostydavau ir klostydavau visa nakti doh.gif
Atsakyti
Siaip gal ir neblogas daiktas, bet pirma pusmeti dukra miegojo lopsiuke, o ten su miegmaisiuku nebutu tilpus. o miegodavo marskinukai trumpom rankovem, vystyklas ir tada pizamyte ilgom rankovem ir su pedutem tokia. klodavau nertu pleduku.
Atsakyti
Turejome isigyje miegmaisiuka,bet taip ir nenaudojome jo thumbup.gif
Atsakyti
mamytes kurios naudojote miegmaisius !!!!

o kaip del to,kad vaikas pirmus menesius miega ant soniuko,o ten visuose miegmaisiuose arba susiuta toj vietoj arba yra isvis uztrauktukas...? as vos nenusipirkau miegmaisio, bet kazkaip pamaciau kad yra taip tai sudvejojau,nes nu kazkaip gal nemalonu taip miegot...
Atsakyti
Turejom bet neprireike, todel nepatariu pirkt
Atsakyti
Miegmaišį nuspirkau kartu su pataliukais, taip ir guli nepanaudotas iki šiol smile.gif
Atsakyti
Manoji iki 1 metų tik su miegmaišiu miegojo, po juo bodžiukas ir pižaminiai šliaužtinukai (čia žiemą). Man ramiau buvo, nes ji vartytis mėgėja, tai žinojau, kad neužsiklos nosytės.
Atsakyti
Naujagimi paguldai ant sono, tai ir miega ramiai bigsmile.gif
O jau kai paauga ir ima vartytis - tai miegmaisis tikrai nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
mes miegmaisi nuo kazkur pusmecio naudojom, man labai patiko. aprengdavau sliauztiniu ir kisdavau i maisa thumbup.gif Super. nei nusikloja jei ka smile.gif rankytes nenusaldavo irgi rolleyes.gif
Atsakyti
Labai geras dalykas, naudoju ir neatsidziaugiu thumbup.gif
Ramiai galiu miegot nes zinau kad nenusispardys, o be to mazyle jau zino kad kai yra idedama i miegmaisiuka tai jau laikas miegoti mirksiukas.gif
Atsakyti