Įkraunama...
Įkraunama...

Lenormand būrimo kortos

QUOTE(Chiromante @ 2009 10 09, 13:21)
Aciu,auksi, uz atsakyma...O tu pati-jei ne paslaptis- darbuojiesi sioje srityje?

ieškau savirealizacijos ir maloniai leidžiu laisvalaikį (čia ezoterikoje apskritai, nors tikriausiai klausei apie kortas). Tai nėra mano profesija ir juo labiau nėra pragyvenimo šaltinis.
Atsakyti
QUOTE(auksi @ 2009 10 09, 14:11)
ieškau savirealizacijos ir maloniai leidžiu laisvalaikį (čia ezoterikoje apskritai, nors tikriausiai klausei apie kortas). Tai nėra mano profesija ir juo labiau nėra pragyvenimo šaltinis.

biggrin.gif siaip tai apie Taro kortas....nors tema apie Lenorman biggrin.gif O kad butu i tema,tai pati planuoju giliau susipazinti su Lenorman,nors ir nelabai jos mane kolkas vilioja....Taigi ir svarstau-kokiu budu pazindintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 10 09, 15:38)
biggrin.gif siaip tai apie Taro kortas....nors  tema apie Lenorman biggrin.gif O kad butu i tema,tai pati planuoju giliau susipazinti su Lenorman,nors ir nelabai jos mane kolkas vilioja....Taigi ir svarstau-kokiu budu pazindintis bigsmile.gif

pats paprasčiausias būdas - nusipirkt žalią Kotelnikovos knygutę, egzotiškiausias iš tų, kuriuos šiai dienai žinau - Lenormand mokyklos ypač stiprios Vokietijoje, tarp jų yra ir neakivaizdinių, ir netgi galima kai kur angliškai susikalbėti smile.gif. Visa man priimtina literatūra yra vokiečių kalba.
Atsakyti
QUOTE(auksi @ 2009 10 09, 15:24)
pats paprasčiausias būdas - nusipirkt žalią Kotelnikovos knygutę, egzotiškiausias iš tų, kuriuos šiai dienai žinau - Lenormand mokyklos ypač stiprios Vokietijoje, tarp jų yra ir neakivaizdinių, ir netgi galima kai kur angliškai susikalbėti smile.gif.  Visa man priimtina literatūra yra vokiečių kalba.

Dekui uz patarimus 4u.gif Zaliaja knygute,be abejo, turiu biggrin.gif
Atsakyti
BURIU KORTOMIS 3 KALADEMIS (TARO, LENORMAN, PAPRASTOMIS). SEANSAS VYKSTA APIE 2 VALANDAS. BURIMO KAINA 80 LITU. TAIP PAT PADEDU SU BALTAJA MAGIJA SPRESTI IVAIRIUS KLAUSIMUS (MEILES, VERSLO, PINIGU). UZKALBU AMULETUS. ESU BAIGUSI TARO PARAPSCICHOLOGIJA (BAKALAURO DIPLOMAS), LENORMAN DIPLOMAS. VILNIUS. 867760731 SUSANNA
Atsakyti
sveikos, gal padetumet? smile.gif)

klausimas uzduotas taip - kai atrodo tapusavio santykiai (tarp konkretaus vyro ir moters)
krito kortos:

Raktas + Karstas + Sirdis + Bokstas + Vyras (33 + 8 + 24 + 19 + 28) ?

pirmoji korta - praeitis
antroji - klausianciojo potencialas situcijoje
trecioji - klausiantysis problemos kontekste (jei taip galima sakyti)
ketvirtoji - planai, lukesciai arba patarimas
penktoji - ateikis, rezultatas

sunku isnarplioti pirmu triju kortutarpusavio rysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 11 15, 13:47)
sveikos, gal padetumet? smile.gif)

klausimas uzduotas taip - kai atrodo tapusavio santykiai (tarp konkretaus vyro ir moters)
krito kortos:

Raktas + Karstas + Sirdis + Bokstas + Vyras  (33 + 8 + 24 + 19 + 28) ?

pirmoji korta - praeitis
antroji - klausianciojo potencialas situcijoje
trecioji - klausiantysis problemos kontekste (jei taip galima sakyti)
ketvirtoji - planai, lukesciai arba patarimas
penktoji - ateikis, rezultatas

sunku isnarplioti pirmu triju kortutarpusavio  rysi smile.gif

Kiek suprantu, moteriai yra likęs tik laukimas. Ji myli, ji nori stabilaus gyvenimo, bet nežinia, ar to nori ir jis...Reikėtų dar vienos dėlionės.
Atsakyti
Gal zinot kokiuose knygynuose butu galima rasti sitas kortas?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 10 19, 22:06)
Gal zinot kokiuose knygynuose butu galima rasti sitas kortas?

Ezoteriniam tikrai yra.
Atsakyti
Aciu, jau nusipirkau baltose lankose smile.gif O siauliuose tokio ezoterinio knygyno lyg ir nera... bent jau mano ziniomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 10 20, 15:01)
Aciu, jau nusipirkau baltose lankose smile.gif O siauliuose tokio ezoterinio knygyno lyg ir nera... bent jau mano ziniomis  ax.gif

Baltose lankose yra geras ezoterinis skyrius. Pati ten kartais perku smile.gif
Atsakyti
ar kas lankete kursus pas Irina Kersiene?
kokie atsiliepimai?
Atsakyti