Įkraunama...
Įkraunama...

Karštos žirklės

QUOTE(dimutee @ 2011 06 15, 01:52)
Labutis. Gal kas nors žinote kur Šiauliuose kerpa šiuo kirpimu? Ir kokia kaina? Būčiau labai dėkinga  4u.gif

Man irgi idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote gerą kirpėją Vilniuje? Esu buvusi pas Jūratę (Architektų gatvėje) - nepatiko. Aplinka tragiška. unsure.gif
Atsakyti
As pati dar nesu isbandziusi sio kirpimo budo, bet viena kirpeja, kur kerpa karstomis zirklemis, pasake, kad jei turi galimybe geriau dazniau su paprastomis, nei reciau su karstomis zirklemis blink.gif tai dar vis ir neisbandziau smile.gif
Atsakyti
Gal patartumete kur Vilniuj pigiau ir kokybiskai apsikirpti karstomis zirklemis?
Atsakyti
QUOTE(inguzele @ 2011 08 10, 16:24)
As pati dar nesu isbandziusi sio kirpimo budo, bet viena kirpeja, kur kerpa karstomis zirklemis, pasake, kad jei turi galimybe geriau dazniau su paprastomis, nei reciau su karstomis zirklemis  blink.gif tai dar vis ir neisbandziau smile.gif

O įdomu kodėl jos tokia nuomonė.
Atsakyti
Sveikos,
kartštomis žirklėmis aš kerpuosi jau beveik metus. Esu labai patenkinta smile.gif Plaukų galiukai ilgiau būna lygūs smile.gif
Atsakyti
As puse metu atgal kirpausi karstomis zirklemis VDG style, patiko, net dabar beveik nesuskilineje, kaikur aisku yra tokiu plauku, bet ne taip kaip su paprastomis. smile.gif
Atsakyti
Kirpausi ir as paskutini karta kirpykloje Ametistejoje. Karstos zirkles pacio kirpimo nepadaro, tik nukerpa pacius galus jau pagal esama kirpima. Mano plaukai nebuvo kirpti keleta menesiu, tai reikejo pakirpti daugiau negu 1cm, nes ir issisakojimu buvo. Tai mano manynu pradzioje reikejo pakirpti pora cm paprastomis ir tik paskui pabaigai karstomis zirklemis, nes dabar kai galiukia "uzlydyti" ir jie pasauseja auksciau pas mane ju neimanoma issukuoti, tragiskai susivele galai doh.gif Tad kita karta busiu protingesne ir patariu kitoms pradzioje nusikirpti besiveliancius galus ir tik po to palyginti galus su karstomis zirklemis,nes taip nepajausite jokio efekto smile.gif
Atsakyti
noriu artimiausiu metu nusikirpti karstomis zirklemis, girdejau daug geru atsiliepimu apie Neringa is Ametistejos (kaunas), manau pas ja ir reikes apsilankyti
Atsakyti
reiks pabandyti, aš visada už naujoves thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
apsikirpau ir as tom karstom zirklem - nerealiai patiko, super!ir kirpejas, tikras profesionalas, tikrai zino kaip ka reikia daryti!!!!!!!!!
Jei kam idomu tai kirpausi [/B]ESLAUDOJE pas STYVENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif

Dabar kaip tik 50 %nuolaida (visa rugsejo menesi),
sumokejau 65 lt!!!!!!!!!!!!!!!!
Tikari patariu kas nori, eikite isbandykite, plaukams tik geriau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.eslauda.l...ents_item_id=67
Atsakyti
O geras, pas mane plaukai jau daug metu sakojasi ir nieko negaliu padaryt. O tai cia kaip atskira procedura kirpykloj ar tiesiog galima paprasyt? Kaip ten tas zirkles kaitina? Idomu ar galima paciai kaip nors, pasildant zirkles su fenu? Bet nerizikuociau turbut pati kirptis, nebent plauka po plauko lotuliukas.gif
Atsakyti