Įkraunama...
Įkraunama...

Stambus kūdikis

QUOTE(Tomulyte @ 2009 03 18, 13:01)
Na,nesupykit mirksiukas.gif Mano požiūris į vaiko svorį galbūt šiek tiek kitoks.Aš visiškai nesureikšminu to.Ar jis didelis,ar mažas tas svoris,esmės tikrai nekeičia 4u.gif

nus kaip tai nekeičia blink.gif didelis vaisus gali reikšti komplikuotą gimdymą ( kaip man ir nutiko), tarp to ar pagimdai pati ar lengvai, ar nusikaukus nusikankinus daugiau nei pusę paros ir po neplanuoto cezario- labai didelis ir labai esminis skirtumas... bent jau man tai tikrai labai labai...
p.s. laukiuosi antro ir man labai aktualu , kad naujagimis būtų normalaus svorio. deja echo rode kiek didesni, nei pagal datą. taigi lioviausi gert vitaminus ( palikau tik folinę rūgštį)- visa kita bandysiu gaut su normaliu maistu... kasdien stiklinė šviežiai spaustų sulčių ir pan. vietoj tos chemijos...
Moterys ir taip, lyginant su kitais žinduoliais, gimdo pačius didžiausius palikuonis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 18 kovo 2009 - 19:01
QUOTE(vobla @ 2009 03 18, 18:54)
Moterys  ir taip, lyginant su  kitais žinduoliais, gimdo pačius didžiausius palikuonis doh.gif

blink.gif mega_shok.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2009 03 18, 18:54)
taigi lioviausi gert vitaminus ( palikau tik folinę rūgštį)- visa kita bandysiu gaut su normaliu maistu...

as visus 3 nestumus geriau TIK foline rugsti (visa nestuma) iki 12 sav dar gerdavau VIT E.... vaiku mano mazais nepavadinsi tikrai, jau ko gero n kartu sioj temoj rasiau bet pasikartosiu:
1. 4200g 54 cm
2. 4900 56 cm
3. 4630 g 60 cm

Mano vyras gime KAZKADA 5100 g 4u.gif
Maista ypatingai su treciu nestumu labai ziurejau ir nevalgiau uz 2 4u.gif

tiesa gimdziau pati visus tris, pirmas gal keik sunkesnis gimdymas buvo bet tai kaip as DABAR suvokiu ne vaiko dydzio pasekme o gydytojo darbas tongue.gif tongue.gif tongue.gif per trecia gimdyma varte mane kaip parseli ant iesmo blush2.gif ale uztat begiojau po gimdymo praejus keliom val ir sedejau kaip negimdzius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 19 kovo 2009 - 11:13
QUOTE(Nerutė @ 2009 03 19, 12:10)

tiesa gimdziau pati visus tris, pirmas gal keik sunkesnis gimdymas buvo bet tai kaip as DABAR suvokiu ne vaiko dydzio pasekme o gydytojo darbas tongue.gif tongue.gif tongue.gif  per trecia gimdyma varte mane kaip parseli ant iesmo  blush2.gif ale uztat begiojau po gimdymo praejus keliom val ir sedejau kaip negimdzius tongue.gif

nus...dar ir nuo moters sudėjimo priklauso- jei sudėjimas smulkus, o gimdymo takai siauri- joks gydytojas čia nepagelbės. bet sutinku, kad nuo gero gydytojo daug kas priklauso- nafik man buvo tiek laiko kankintis, galėjo iš karto daryt cezarį...
"paguodei" mane dėl tų vitaminų- vienintelis šansas pačiai pagimdyti, jei antras nebus mutantas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2009 03 21, 16:34)
nus...dar ir nuo moters sudėjimo priklauso- jei sudėjimas smulkus, o gimdymo takai siauri-

TAIP wink.gif bet jei gimdymo takai siauri o vaikelis nemazas gal vertetu iskart aptarti cezario galimybe, nes is tikruju KAM kankintis ir vaikeli kankint smile.gif linkiu kuo geriausios sekmes 4u.gif del vitaminu parasiau kaip yra, pardon jei nuvyliau blush2.gif musu atveju as vaiku svorius genetikai nurasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 03 19, 12:10)
as visus 3 nestumus geriau TIK foline rugsti (visa nestuma) iki 12 sav dar gerdavau VIT E.... vaiku mano mazais nepavadinsi tikrai, jau ko gero n kartu sioj temoj rasiau  bet pasikartosiu:
1. 4200g 54 cm
2. 4900 56 cm
3. 4630 g 60 cm

Mano vyras gime KAZKADA 5100 g  4u.gif 
Maista ypatingai su treciu nestumu labai ziurejau ir nevalgiau uz 2  4u.gif

tiesa gimdziau pati visus tris, pirmas gal keik sunkesnis gimdymas buvo bet tai kaip as DABAR suvokiu ne vaiko dydzio pasekme o gydytojo darbas tongue.gif tongue.gif tongue.gif  per trecia gimdyma varte mane kaip parseli ant iesmo  blush2.gif ale uztat begiojau po gimdymo praejus keliom val ir sedejau kaip negimdzius tongue.gif

O jei ne paslaptis, koks pačios svoris? ax.gif maniškis irgi buvo 4,5 kg ir 56 cm, bet kad mano 50 kg, tai maniau, į kitą pusę gal išsiversiu rolleyes.gif
Atsakyti
mano mazoji virs 4gime,bet placenta buvo labai didele, pernesiojau, tai tikrai sunku buvo, ypatingai paskutines 6 savaite: 9 ir 10 menesius lotuliukas.gif
eidama nesdavau pilva, nes pati jau nebeistengiau, pilvas buvo baisulinio dydzio.
atsisedus jis siekdavo kelius blink.gif
Atsakyti
Na stai pagaliau sulaukiau tos nuostabios akimirkos, kai priglaudziau prie krutines mazyti savo suneli smile.gif . kaip ir spejogydytojai sunelis gime ne toks jau ir mazytis 4260 g 56 cm. gime greitai, bet suplese ten viska blink.gif dar iki siol negaliu sedeti. bet as vistiek laiminga, kad sunelis gime sveikas, nors mano tyrimai buvo blogi ir gimdyti teko 38 sav. ir ligonineje uzsibuvome net 9 dienas. Bet siandien as laiminga turedama dvi dukreles ir mazyti suneli. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaraa @ 2009 03 30, 12:25)
Na stai pagaliau sulaukiau tos nuostabios akimirkos, kai priglaudziau prie krutines mazyti savo suneli  smile.gif . kaip ir spejogydytojai sunelis gime ne toks jau ir mazytis 4260 g 56 cm. gime greitai, bet suplese ten viska  blink.gif dar iki siol negaliu sedeti. bet as vistiek laiminga, kad sunelis gime sveikas, nors mano tyrimai buvo blogi ir gimdyti teko 38 sav. ir ligonineje uzsibuvome net 9 dienas. Bet siandien as laiminga turedama dvi dukreles ir mazyti suneli.  wub.gif

4u.gif 4u.gif sveikinu visa gausia jusu seimynele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 31, 14:00)
4u.gif  4u.gif  sveikinu visa gausia jusu seimynele 4u.gif

Aciu smile.gif Linkiu lengvo gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 03 21, 23:51)
O jei ne paslaptis, koks pačios svoris?  ax.gif maniškis irgi buvo 4,5 kg ir 56 cm,  bet kad mano 50 kg, tai maniau, į kitą pusę gal išsiversiu  rolleyes.gif

ojej nu nea, mano ne 50 schmoll.gif aisku svoris paslaptis lotuliukas.gif pries pirma buvo apie 63-65 kg turbut unsure.gif (maziau vargiai) ugis mano 178, dbr normalus man svoris 67-68 kg... blush2.gif maziau niekaip nepasidaro laugh.gif ale dbr dar ir iki sio dar reik pasistengt wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
Kai man gydytoja dare echoskopa 34 sav., sake leliuko svoris 2800 g, bet siaip matmenys atitinka nestumo 34 savaite, tai va ir nezinau ar cia jaudintis,kad bus per didelio svorio mazulytis ar ne ax.gif Aisku,svarbiausia,kad butu sveikas 2.gif
Atsakyti