[quote=Esha,2009 08 06, 12:42]
Man 19 sav ir šiandien gydytoja pasakė, kad mano lelius didesnis nei pagal savaites (visa savaite) ir rekomendavo žiūrėt ką valgau. Tai dabar bijosiu gigantą užsiaugint...
Man darė echo 32 savaitę, gydytoja įrašė, kad 34 sav. Reiškia, kaip ir spėjo ginekologė, lelius nemažas. Dabar jau 39 savaitė - ir pilvukas ne toks jau ir didelis. Vaikutis tam tikrą laiką gal augo sparčiau. Ligoninėje gydytoja apžiūrėjus pasakė, kad iki termino gal ir negimdysiu. Pirmas vaikas irgi buvo nemažas - 4 kg (tada priaugau 12).
[quote=Edditocka,2009 08 18, 21:40]
Man 19 sav ir šiandien gydytoja pasakė, kad mano lelius didesnis nei pagal savaites (visa savaite) ir rekomendavo žiūrėt ką valgau. Tai dabar bijosiu gigantą užsiaugint...
Man darė echo 32 savaitę, gydytoja įrašė, kad 34 sav. Reiškia, kaip ir spėjo ginekologė, lelius nemažas. Dabar jau 39 savaitė - ir pilvukas ne toks jau ir didelis. Vaikutis tam tikrą laiką gal augo sparčiau. Ligoninėje gydytoja apžiūrėjus pasakė, kad iki termino gal ir negimdysiu. Pirmas vaikas irgi buvo nemažas - 4 kg (tada priaugau 12).
[/quote]
lengo ir sėkmingo gimdymo tau
[/quote]
lengo ir sėkmingo gimdymo tau

QUOTE(Esha @ 2009 08 20, 12:27)

Šiaip esu optimistė, ir su pirmu vaiku, kai sakė, kad didelis, galvodavau - nors nebaisu bus į rankas paimt. Taip ir galvokit, nieko nebijokit, mamytes.

Mano pirmas leliukas gime didelis kaip gydytoja ir spejo. Taciau gimdykloje laukeme iki galo. Tik tada pasimato ar kudikio galva isistato i dubeni. Padare cp.
Dabar laukiuosi antro, manome irgi didelio, tai ir tai neaisku lieka iki kokios 35 savaites ar darys planini. Gydytojai, pastebejau, kazkaip nelinke skirti cezari.
Is tikruju pilvuko dydis nepriklauso ar leliukas bus didelis ar ne. Svarbu klubu plotis ir dar visokie niuansai. Nera ko pergyventi, juk vistiek reiks gimdyti atejus laikui.
Sekmes besiruosiancioms gimdyti mamytems.
Dabar laukiuosi antro, manome irgi didelio, tai ir tai neaisku lieka iki kokios 35 savaites ar darys planini. Gydytojai, pastebejau, kazkaip nelinke skirti cezari.
Is tikruju pilvuko dydis nepriklauso ar leliukas bus didelis ar ne. Svarbu klubu plotis ir dar visokie niuansai. Nera ko pergyventi, juk vistiek reiks gimdyti atejus laikui.
Sekmes besiruosiancioms gimdyti mamytems.
Kai dare pirma echoskopija net isgasdino,kad vaikas per mazas
.Pagal savaites,veliau,sake normalus.Pilvas buvo didziulis
.Galvojau,kad dvynukai... viena dakare ispyskino,kad cia ne vaisius-cia as riebalus auginu
. Kokiam 8 menesy gine pasake - tikrai bus virs 4kg. Isigandau.Pati gimiau beveik 4kg . Ir istikro vaiko svori daktarai speja pagal mamos...kazkodel
.O sunus gimes svere cielus 5kg
.
Cezario iskart nepalanavo
.Pagal echoskopa daktarai nepasake,kad bus toks didelis
(kai gulde i ligonine dare paskutini echo,turejo matyt
) .O labiausiai nervino kai prigasdino,kad per mazas.....tada gal buvo 20savaite.
Visoms
sekmes
.

Cezario iskart nepalanavo

Visoms

QUOTE(Esha @ 2009 08 06, 12:42)
bet nu va cia tai ginekologe... apsisukciau ir nueiciau. kai man per pirma nestuma svoris lb augo tai man pasake kad valgyciau tai ko norisi, nes to ir truksta organizmui.
kai man jau buvo 41sav dare echo ir sake kad svoris kazkur 3300 o visa nestuma kartojo kad didesnis 5dienom. gimdziau po 3 dienu ir gime 4246g

Kai gimdžiau pirmą, tai net neįtariau, kad vaikas didelis bus. Kai pati pamačiau, sakau: vajei koks didelis
gimė 4,5.
Dabar antras
ir irgi nežinau koks gims, bet įtariu, kad gali būti didesnis, o taip norėčiau mažo leliuko

Dabar antras

QUOTE(Edit_a @ 2009 05 11, 18:05)
Kadangi vaisius didelis, medikai liepe daryti cukrinio diabeto tyrima - ar Jums teko?
Jau pagimdžius ir pamačius, kad pas mane gimė didelis lelius, gydytoja patarė pasidaryti tyrimą. Po kiek laiko pasidariau, viskas gerai. Bet po gimdymo ligoninėj buvo prigąsdinę

Sveikos
Mano pirmagimis gime 3.720 o antras 4.320 pilvo dydziai buvo vienodi ir siaip palyginus mazas pilvas pas mane buvo, 7 men atrodo kaip 3 men
O gima va koks dickis antras ir lengviau gime negu pirmas
Nuo galvytes dydzio irgi priklauso kaip gimdysis, primojo galvyte buvo tokia nemenka ir suapalejusi tai tai sunkiau ejosi, o antras vienas stumimas ir yra, nor gime visu kilu didesnis
O klubai irgi siauri pas mane ir nieko gyva va
aisku plysimu buvo, bet pora savaiciu pakenti ir viskas
Taigi nusiraminkit visos ir dziaukites ramybe kol galit

Mano pirmagimis gime 3.720 o antras 4.320 pilvo dydziai buvo vienodi ir siaip palyginus mazas pilvas pas mane buvo, 7 men atrodo kaip 3 men

Nuo galvytes dydzio irgi priklauso kaip gimdysis, primojo galvyte buvo tokia nemenka ir suapalejusi tai tai sunkiau ejosi, o antras vienas stumimas ir yra, nor gime visu kilu didesnis

Taigi nusiraminkit visos ir dziaukites ramybe kol galit

Laba,
mano pilvelis irgi buvo didelis, mano ginė sakė, kad bus vaikelis iki 4500 gr, o gimė 5870 gr ir 64 cm bernelis
Pagimdžiau pati kažkaip, dar dabar neįsivaizduoju, bet viskas gerai ir su gliukoze ir visi kiti tyrimai... Nors pirmi vaikai daug mažesni gimė - 3930 ir 4200 gr. Net nežinau,kodėl toks milžinukas užaugo pas mane
mano pilvelis irgi buvo didelis, mano ginė sakė, kad bus vaikelis iki 4500 gr, o gimė 5870 gr ir 64 cm bernelis