Įkraunama...
Įkraunama...

Dovilė

dažnas vardas, nemėgstu jo trumpinio Dofka, prastai skamba, o ir vardas toks nelabai g.gif
Atsakyti

mano toks vardas, tad dukters jau tokiu paciu as nevadinciau biggrin.gif
dabar tai gal ir nieko, bet paauglystej labai nepatiko blush2.gif
Atsakyti
mano dukrytes vardas tongue.gif
Atsakyti
Labai grazus wub.gif net sesei pries 20 metu toki varda isrinkau blush2.gif ir sakyciau retas dar tada buvo, dabar nezinau g.gif
bet jokiais trumpinimais mes jos nevadinam, na nebent pasaipom, ir teveliai kartais Dovke pakviecia tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Man labai gražus vardelis. O dėl to kad Dovke vadina, Povilus irgi Povkem, Loretas - Lorkem ir t.t. vadina. Vardas nuo to blogesnis netampa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2007 05 30, 20:40)
dažnas vardas, nemėgstu jo trumpinio Dofka, prastai skamba, o ir vardas toks nelabai  g.gif

Tai galima Dove trumpinti:)
Atsakyti
kylam biggrin.gif
Atsakyti
Mano vardas Dovilė thumbup.gif vaikystėj man jis labai nepatiko, nes aplink nebuvo nei vienos mergaitės tokiu vardu ir galvodavau kas bus kai užaugsiu ir kaip skambės tas vardas blush2.gif
bet dabar labai džiaugiuosi savo vardu, nes jis tikrai retas user posted image user posted image
o trumpinimų girdėjau visokių... jūs visus jau išvardinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowileete @ 2009 06 17, 10:29)
Mano vardas Dovilė  thumbup.gif  vaikystėj man jis labai nepatiko, nes aplink nebuvo nei vienos mergaitės tokiu vardu ir galvodavau kas bus kai užaugsiu ir kaip skambės tas vardas  blush2.gif
bet dabar labai džiaugiuosi savo vardu, nes jis tikrai retas user posted image user posted image
o trumpinimų girdėjau visokių... jūs visus jau išvardinot  mirksiukas.gif

nu jau labai retas doh.gif
pažįstu gal 10 Dovilių.....O ir www.vaikis.com galite patikrint. Taip dabar jau mažėja populiarumas, bet 1992 metais buvo užregistruota kone 500 Dovilių....
Atsakyti
man labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 06 17, 17:25)
nu jau labai retas  doh.gif
pažįstu gal 10 Dovilių.....O ir  www.vaikis.com  galite patikrint. Taip dabar jau mažėja populiarumas, bet 1992 metais buvo užregistruota kone 500 Dovilių....

Kadangi be saves pazistu vos viena Dovile, todel ir sakau, kad sis vardas retas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowileete @ 2009 07 16, 08:30)
Kadangi be saves pazistu vos viena Dovile, todel ir sakau, kad sis vardas retas  mirksiukas.gif

labai trumparegiška taip galvoti tada 4u.gif
Atsakyti