dažnas vardas, nemėgstu jo trumpinio Dofka, prastai skamba, o ir vardas toks nelabai
mano toks vardas, tad dukters jau tokiu paciu as nevadinciau
dabar tai gal ir nieko, bet paauglystej labai nepatiko
mano dukrytes vardas
Labai grazus
net sesei pries 20 metu toki varda isrinkau
ir sakyciau retas dar tada buvo, dabar nezinau
bet jokiais trumpinimais mes jos nevadinam, na nebent pasaipom, ir teveliai kartais Dovke pakviecia
bet jokiais trumpinimais mes jos nevadinam, na nebent pasaipom, ir teveliai kartais Dovke pakviecia
Man labai gražus vardelis. O dėl to kad Dovke vadina, Povilus irgi Povkem, Loretas - Lorkem ir t.t. vadina. Vardas nuo to blogesnis netampa
QUOTE(Gardee @ 2007 05 30, 20:40)
dažnas vardas, nemėgstu jo trumpinio Dofka, prastai skamba, o ir vardas toks nelabai 
Tai galima Dove trumpinti:)
kylam
Mano vardas Dovilė
vaikystėj man jis labai nepatiko, nes aplink nebuvo nei vienos mergaitės tokiu vardu ir galvodavau kas bus kai užaugsiu ir kaip skambės tas vardas
bet dabar labai džiaugiuosi savo vardu, nes jis tikrai retas

o trumpinimų girdėjau visokių... jūs visus jau išvardinot

QUOTE(Dowileete @ 2009 06 17, 10:29)
Mano vardas Dovilė
vaikystėj man jis labai nepatiko, nes aplink nebuvo nei vienos mergaitės tokiu vardu ir galvodavau kas bus kai užaugsiu ir kaip skambės tas vardas

nu jau labai retas
pažįstu gal 10 Dovilių.....O ir www.vaikis.com galite patikrint. Taip dabar jau mažėja populiarumas, bet 1992 metais buvo užregistruota kone 500 Dovilių....
QUOTE(Arvena @ 2009 06 17, 17:25)
nu jau labai retas
pažįstu gal 10 Dovilių.....O ir www.vaikis.com galite patikrint. Taip dabar jau mažėja populiarumas, bet 1992 metais buvo užregistruota kone 500 Dovilių....
Kadangi be saves pazistu vos viena Dovile, todel ir sakau, kad sis vardas retas
QUOTE(Dowileete @ 2009 07 16, 08:30)
labai trumparegiška taip galvoti tada