Įkraunama...
Įkraunama...

Vietnamas ir Kambodža

QUOTE(aix2011 @ 2016 02 10, 16:00)
Aciu as vat irgi bandau stumdyti tas dienas is vienos vietos atimti prie kt prideti zodziu nežinau kas cia gausis ...

Kiek dienų turite?
Mes tai turbūt rekordininkai smile.gif , per 14 dienų sulakstėm tokiu maršrutu: Ho ši minas skrydis į Hanojų - Halongo įlanka - Sapa - Vinh - Da Nangas- Hoi An - Muine - Ho ši minas - Phu quoc - Ho ši minas.

Jei reikia kokios nors informacijos ar pagalbos drąsiai klauskit, man smagu, grįžta prisiminimai mirksiukas.gif
Atsakyti
prieš 3 savaites grįžome iš Kambodžos, savo potyrius bandau nuosekliai surašyti starttravellingblog.wordpress.com , užsukit gal kam pravers wink.gif nes prieš išvykstant teko nemažai ieškoti informacijos, tai po truputį sukelsiu į vieną puslapį, jei kam bus įdomi detalesnė informacija, rašykit, būtinai atsakysiu, bus lengviau planuoti ir keliauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birma1: 29 vasario 2016 - 12:47
QUOTE(avietė2 @ 2016 02 10, 19:15)
Kiek dienų turite?
Mes tai turbūt rekordininkai smile.gif , per 14 dienų sulakstėm tokiu maršrutu: Ho ši minas skrydis į Hanojų - Halongo įlanka - Sapa - Vinh - Da Nangas- Hoi An - Muine - Ho ši minas -  Phu quoc - Ho ši minas.

Jei reikia kokios nors informacijos ar pagalbos drąsiai klauskit, man smagu, grįžta prisiminimai mirksiukas.gif

Sakykite,kur geriausi pliazai,graziausi..smelis,palmes ir.t.t.. Ar visur banguota,gal yra ramiu pliazu,pvz.su vaikais bunant.Supratau ,kad lanket Pqu quoc sala,kaip ten nusigavote,kaina ir ar verta..Jei atsakysite,bus daugiau klausimu :-) Matau buvote Vasario pradzioje,ar tinkamas laikas ten tokiu metu,nes mes irgi mastom ar sausi,ar vasari rinktis.Skristi tikriausiai geriau i pietus,kur silta-Hošimina ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindiokas: 15 birželio 2016 - 11:04
QUOTE(sindiokas @ 2016 06 15, 11:02)
Sakykite,kur geriausi pliazai,graziausi..smelis,palmes ir.t.t.. Ar visur banguota,gal yra ramiu pliazu,pvz.su vaikais bunant.Supratau ,kad lanket Pqu quoc sala,kaip ten nusigavote,kaina ir ar verta..Jei atsakysite,bus daugiau klausimu :-) Matau buvote Vasario pradzioje,ar tinkamas laikas ten tokiu metu,nes mes irgi mastom ar sausi,ar vasari rinktis.Skristi tikriausiai geriau i pietus,kur silta-Hošimina ?

Man gražiausi ir geriausi pliažai - tai Pqu quac saloje. Skridome į ją iš Hošimino. Pirmyn ir atgal kaina dviem apie 150 Eur. Sala nėra kažkuo labai įpatinga, bet man patiko. Mes keliavom lapkritį. Sausis ar vasaris - didelio skirtumo, geras laikas. Šilta buvo ir šiaurėje.
Atsakyti
Sveikos, mes taip pat skrendame į Vietnamą sausio mėn. radome labai geria dealą iš Vilniaus su Turkish Airlines. Visa kelionė atmetus skrydžius truks 18 d. koks būtų Jūsų patarimas, ar visą laiką praleisti tik Vietname ar bandyti ir Kambodžą aplankyti, konkrečiai domina Angkor Vatas. Taip pat kaip ten yra su ta viza? Kažkaip per internetą užsipildai, kad gautum kvietimą, o tada atvykus jau gauni vizą? Ačiū.
Atsakyti
sveikos merginos mes ir keliausim gruodzio- sausio men 3sav planuojam vietnamas laosas kambodza mane domina kas buvot ka pasimti i kelione reiketu gal kokiu vaistu kaip reikalai su uodais ar gerete nuo maliarijos tabletes
aciu
Atsakyti
QUOTE(dzina07 @ 2016 11 16, 16:12)
sveikos merginos mes ir keliausim gruodzio- sausio men 3sav  planuojam vietnamas laosas kambodza mane domina kas buvot ka pasimti i kelione reiketu gal kokiu vaistu kaip reikalai su uodais ar gerete  nuo maliarijos tabletes
aciu

Manau,kad nuo maliarijos tikrai neverta,nes uodų bent jau lapkritį nebuvo visai.
Ką pasiimti? Kuo mažiau daiktų, kuo daugiau geros nuotaikos biggrin.gif
Atsakyti

sveikos merginos mes ir keliausim gruodzio- sausio men 3sav planuojam vietnamas laosas kambodza mane domina kas buvot ka pasimti i kelione reiketu gal kokiu vaistu kaip reikalai su uodais ar gerete nuo maliarijos tabletes
aciu

Prieš važiuodami susirinkom trūkstamus skiepus, o tabletes nuo maliarijos vežėmės, bet negėrėm. Apsistodami visada pasitikrindavom, kad būtų tinklelis nuo uodų prie lovos. Kova-balandį šiaurės Vietname uodų buvo ne taip ir mažai.

Nieko ypatingo pasiimti nereikia. Pravertė šilkiniai miegmaišiai nakvynėse traukiny.

Atsakyti