Įkraunama...
Įkraunama...

Viešieji pirkimai

Sveikutes dar karteli, gal patarsit.
VYkdysiu teritorijos tvarkymo paslaugu pirkima. Ar gali buti koks nors specifinis reikalavimas, kaip pvz. patirtis teritorijos tvarkymo kalvotose vietovese ir t.t. Esame tureje reikalu su soc. imonemis - tiesiog tokiu imoniu darbuotojai fiziskai nepajegus tvarkyti tokiu teritoriju (pas mus nemazas teritroijos plotas ir dar dalis kalvota - laiptai, takai i kalvas), o konkursus jie laimi. Labai bijau kad vel negalesim ramiai gyventi vykdant atvira pirkima ir laimejus soc. imonei. Nieko pries juos neturiu, tiesiog norisi kad butu ir kokybiskai teikiamos paslaugos.

Atsakyti
Sveikos mamytės, prašau padėkite laimėti nuotraukų konkursą mano vyresniajam sūnui ir jo draugams! Prabalsuokite už Aleksėjus Zubcovas nuotrauką (trys šventikai ir banditas) žemiau pateiktoje nuorodoje: http://stilius.lryta...o-nuotrauka.htm

AČIŪ!!
Atsakyti
QUOTE(veversi @ 2015 03 02, 16:31)
Galima. Skaidot pirkima i atskiras pirkimo dalis ir kiekvienoje pirkimo dalyje atskirai vertinate pasiulymus, sudarote pasiulymu eiles, nustatot laimetojus ir t.t.

Ačiū 4u.gif
Dar norėčiau pasitikslinti (kadangi tai man pirmas pirkimas butu, kuri skaidyciau i dalis), CVP IS priemoneje pasibaigus pirkimo terminui man automatiskai turetu leisti vertinti kiekviena pirkimo dali atskirai, nurodant tos dalies preliminaria eile (tik kaip suprantu pries kuriant pirkima sistemoje, tureciau nurodyti, kad pirkimas bus skaidomas i dalis) ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2015 03 02, 17:25)
Sveikutes dar karteli, gal patarsit.
VYkdysiu teritorijos tvarkymo paslaugu pirkima. Ar gali buti koks nors specifinis reikalavimas, kaip pvz. patirtis teritorijos tvarkymo kalvotose vietovese ir t.t. Esame tureje reikalu su soc. imonemis - tiesiog tokiu imoniu darbuotojai fiziskai nepajegus tvarkyti tokiu teritoriju (pas mus nemazas teritroijos plotas ir dar dalis kalvota - laiptai, takai i kalvas), o konkursus jie laimi. Labai bijau kad vel negalesim ramiai gyventi vykdant atvira pirkima ir laimejus soc. imonei. Nieko pries juos neturiu, tiesiog norisi kad butu ir kokybiskai teikiamos paslaugos.

Ganetinai sudetingda vienareiksmiskai atsakyti... mes kazkada buvome issikovoje teise reikalauti butent specifines patirties.. bet neretai VPT neigiamai ziuri i tokius dalykus.. siulyciau pasitarti su VPT smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aimute @ 2015 03 03, 10:36)
Ačiū 4u.gif
Dar norėčiau pasitikslinti (kadangi tai man pirmas pirkimas butu, kuri skaidyciau i dalis), CVP IS priemoneje pasibaigus pirkimo terminui man automatiskai turetu leisti vertinti kiekviena pirkimo dali atskirai, nurodant tos dalies preliminaria eile (tik kaip suprantu pries kuriant pirkima sistemoje, tureciau nurodyti, kad pirkimas bus skaidomas i dalis) ?  blush2.gif

Dar priklauso kiek jus daliu turesit.. nes jei daug nepatartina CVP IS kurti atskiras dalis... As, tiesa pasakius, atskirai jokiu daliu CVP IS nekuriu, todel apieju kurima nepatarsiu.. man tai tik apsunkina darba.. o nera privaloma... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veversi @ 2015 03 03, 10:47)

Dar priklauso kiek jus daliu turesit.. nes jei daug nepatartina CVP IS kurti atskiras dalis... As, tiesa pasakius, atskirai jokiu daliu CVP IS nekuriu, todel apieju kurima nepatarsiu.. man tai tik apsunkina darba.. o nera privaloma...  4u.gif

Pas mane butu 3 dalys ty draudimo paslauga suskirstyciau i tris dalis, noreciau pirkti transporto priemoniu draudima, turto draudimas ir profesinis draudimas. Tik kiekviena sia draudimo rusi vertinti atskirai, tarkim pirkti transporto draudimo paslauga is to tiekejo, kuris pasiule maziausia kaina, bet gal turto draudima kitas tiekejas butu pasiules pigiau, todel noreciau kiekviena kategorija vertinti atskirai. Tai gal man geriau butu tiesiog paskelbti 3 pirkimus atskirai, neskaidant i dalis blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aimute @ 2015 03 03, 10:55)
Pas mane butu 3 dalys ty draudimo paslauga suskirstyciau i tris dalis, noreciau pirkti transporto priemoniu draudima, turto draudimas ir profesinis draudimas.  Tik kiekviena sia draudimo rusi vertinti atskirai, tarkim pirkti transporto draudimo paslauga is to tiekejo, kuris pasiule maziausia kaina, bet gal turto draudima kitas tiekejas butu pasiules pigiau, todel noreciau kiekviena kategorija vertinti atskirai. Tai gal man geriau butu tiesiog paskelbti 3 pirkimus atskirai, neskaidant i dalis  blush2.gif  g.gif

Manau neverta, teisingai Veversi sako, CVP IS'e nieko ir nepildot (tiesą sakant, kiek metų dirbu, nei karto to nedariau, bet mano ir pirkimai kartais būna po 700 dalių...), visą informacią tiekėjai matys skelbime (ir, žinoma, pirkimo dokumentuose), kur jau bus privaloma pažymėti ar skaidoma į dalis ar ne, o paskui, viskas matysis ataskaitoj, jei atviras konkursas - info apie skaidymą į dalis iš skelbimo persikels automatiškais, jei pirkimas supaprastintas atviras - reikės įvesti ranka ir tiek.
Dar dėl atskirų pirkimų skelbimo labai pagalvokit apie tokį momentą, kad pagal įstatymą draudžiama dirbtinai skaidyti pirkimą, vien dėl to, kad norėtumėt pirkti "žemesniu" pirkimo būdu. Pilnai tikiu, kad su draudimu "neperlipst" atviro konkurso vertės ribos (nors aišku labai priklauso kas per profesinė rizika), bet bet... niekada nežinai kas tarnybai gali netyčia užplaukti.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeb @ 2015 03 03, 17:27)
Manau neverta, teisingai Veversi sako, CVP IS'e nieko ir nepildot .....

Aciu 4u.gif

Dar klausimas viešojo pirkimų sutarčių viešinimas CVP IS, ar perkančioji organizacija turi viešinti visas sudarytas sutartis CBP IS nepriklausomai nuo sumos ar pirkimo būdo? Tarkim kaip pavyzdys CVP IS buvo skelbtas mažos vertės pirkimas apklausos būdu paslaugoms iki 20 000 eurų. Ar pasibaigus pirkimui ir sudarius sutartį aš turiu sutartį paviešinti įkeldama i viesuju pirkimų sutarčių posistemę.
Atsakyti
QUOTE(aimute @ 2015 03 04, 12:42)
Aciu  4u.gif

Dar klausimas viešojo pirkimų sutarčių viešinimas CVP IS, ar perkančioji organizacija turi viešinti visas sudarytas sutartis CBP IS nepriklausomai nuo sumos ar pirkimo būdo? Tarkim kaip pavyzdys CVP IS buvo skelbtas mažos vertės pirkimas apklausos būdu paslaugoms iki 20 000 eurų. Ar pasibaigus pirkimui ir sudarius sutartį aš turiu sutartį paviešinti įkeldama i viesuju pirkimų sutarčių posistemę.

Privaloma viesinti visas sutartis ir pasiulymus, isskyrus zodziu sudarytas sutartis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veversi @ 2015 03 04, 12:57)
Privaloma viesinti visas sutartis ir pasiulymus, isskyrus zodziu sudarytas sutartis  4u.gif

aciu, visiems uz pagalba susideliojant trukstamas spragas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas galėtų pakonsultuoti ,kaip vykdyti pirkimus per cvp is?
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2015 04 28, 17:00)
sveiki, gal kas galėtų pakonsultuoti ,kaip vykdyti pirkimus per cvp is?

Kas būtent neaišku?,Šiaip buvo skaidrės kaip vykdyti pirkimus per cvp is.
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2015 04 28, 19:11)
Kas būtent neaišku?,Šiaip buvo skaidrės kaip vykdyti pirkimus per cvp is.

neaišku viskas, bandysiu pirmą kartą. man reikia mažos vertės pirkimą atlikti, bet ,kad skaičiuotųsi ,kaip elektroninis.
Atsakyti