QUOTE(mmeda @ 2016 01 21, 14:57)
kad šitia bus ir aš girdėjau. Tipo taisyklės bus tik mažos vertės pirkimams ir griežtai pagal VPT rekomendazijas (pavyzdines tiasykles), o visi supaprastinti pirkimai vadovaujantis įstatymu. Kad visas bendravimas vykdant visus pirkimus tik per cvp is sistemą, išskrus įstatytme numatytas išimtis. Sąskaitos tik epr e.sąskaita sistemą. Bet mano buhalterė garsiai aiškina kad ji nenaudos e.sąsaktos ir kad valstybinės įmonės tma nepasiruošę, akd kompai nepaveš ir t.t. Žodžiu jei tikrai visa tia įgyvendinti sieks - bus diiidelis balaganas iš pradžių kol viskas stosis į savo vietas. Sutarčių skelbimas išliks, kaip išliks ir informacijos apie vykdomus įvykdytus pirkimus viešinimas. Žodžiu darbo padaugės. Man labai įdomu jei prireiks skubiai ten kokių 5 bloknotų konferencijai, kaip tada reikės daryti? ar bus tam išimtis ar kaip? juk CPO 5 vnt neleidžia pirkti, per mažas kiekis
ataskaita jau lyg ir parengiau, bet neskubu dar skelbti, gal dar islys kas kur - pas mane taip buna kartais

ataskaita jau lyg ir parengiau, bet neskubu dar skelbti, gal dar islys kas kur - pas mane taip buna kartais

LRV e-sąskaitos nuostatą į viešųjų pirkimų sutartis rekomenduoja įsitraukt nuo 2015-10-01 (vakar kaip tik žiūrėjau tą nutarimą). Kol rekomenduoja, tol, vadinasi, neprivaloma. Blogiau yra tai, kad e-sąskaitos bus mokamos: http://info.registru...s.lt/node/14271
Kad buhalterė nesinaudos, tai kentės vadovas po to. Aišku, valstybiniam sektoriuj ir šiaip per daug visokių prikurta sistemų, kuriose reikia vis kažką pildyti, žymėti ir t.t.