ziurint kokia ta tavo drauge
jeigu viena is geriausiu draugiu tai galiu papasakot ka vienai savo draugei gyvenanciai uzsienyje buvau sugalvojus
beje dovanojau gimtadienio proga ne kaledu, bet kazkiek pakeitus viska galima bet kokia proga padovanoti
tai va pasidariau palkata dideli su uzrasu ...... su gimimo diena... ant sienos prisiklijavau balionu, po to dar toki kaip plakata pasidariau laimes, meiles, pinigu kad netruktu tau darugu, vienu zodziu pasipuosem visa kambari, labiausiai viena siena ir prie tos sienos su vaikais padarem fotosesija, ta nuotrauka ireminau ir nusiunciau
drauge liko patenkinta
o ka daugiau gali padovanoti darugei gyvenanciai toli, kuri visko visko turi arba gali pati nusipirkti o cia tai bent staigmena gavosi. Su kaledom irgi galima kazka panasaus sugalvoti, kepuraites apsimauti, seniu salciu ar snieguole apsirengti, ant sienos palkata garzu su sveikinimo zodziais parasyti, man tai super atrodo
noreciau paklausti ar kur nors daro vienetinius ranksluoscius su nuotrauka? zinau, kad galima pasidaryt puodeliu, pagalveles, puzles ir kt. bet ar galima butent ranksluosti? prasau kas zino padekit
QUOTE(black_angel @ 2006 12 02, 16:13)
noreciau paklausti ar kur nors daro vienetinius ranksluoscius su nuotrauka? zinau, kad galima pasidaryt puodeliu, pagalveles, puzles ir kt. bet ar galima butent ranksluosti? prasau kas zino padekit 
dar negirdejau apie tai
QUOTE(black_angel @ 2006 12 02, 14:13)
jei kalbi apie frotini ranksluosti tai turbut ne. as norejau nuotraukos ant chalato, bet sake daro tok ant lygiu pavirsiu, taigi, ant chalato nepadare, tai manau ir ant ranksluoscio nepadarys, nebent ranksluostis bus pe tu pukeliu, tai yra ispaprastos medziagos
va va ir mane ta pati problema kamuoja
... tik sesuo anglijoje su vyru gyvena.... na desru juk nesiusi, gintariniai papuosalai ir siaip juvelyrika irgi jau prisiusta n kartu, nuotraukos ant puodeliu, marskineliu irgi jau isbandyti variantai...
visiskai issisemus esu... buciau dekinga ir as uz keleta gudriu pasiuymu
va va, mane sis klausimas irgi labai kankina.... mano krikstadukrei vos 6 men... niekaip nesugalvoju
mama kaip uzsispyrus nieko nesako, ko dukrytei reiketu....
drabuzeliu pirkti nenoriu, pasaku knyga gaus nuo seneliu, teveliai sake zaislus dovanos... o ka kumai pirkti? gal kokias supynes? arkliukas dar nuo broliuko yra likes.... niu niekaip nesumastau
mes irgi jau keleri metai is eiles nieko vienas kitam neperkame atskirai... o nusiperkame kokia bendra didele dovana... na ko labiausiai reikia, norime, ale vis pinigu pagailime...
tik gaila kad tos staigmenos, laukimo nelieka.... tad po eglute pakisam dar vienas kitam koki niekuti... na kad ir kojines
tik gaila kad tos staigmenos, laukimo nelieka.... tad po eglute pakisam dar vienas kitam koki niekuti... na kad ir kojines
Dar rudėnį iš kelionės į Vokietiją vaikui parvežėm tokį Advento kalendorių.
Į kiekvieną dienos dėžutę įsideda po žaisliuko detale, o kai surinks visus galės džiaugtis Kalėdiniu vaizdu. Tai dabar kas naktį vyras atlieka Kalėdų senio darbą - įdeda po žaisliuką. Sekamdienį pamiršo įdėti, tai iš ryto vaikas taip laukė, sakė, gal Kalėdų senio rogės kur nors užstrigo, ar jis pats susirgo

Į kiekvieną dienos dėžutę įsideda po žaisliuko detale, o kai surinks visus galės džiaugtis Kalėdiniu vaizdu. Tai dabar kas naktį vyras atlieka Kalėdų senio darbą - įdeda po žaisliuką. Sekamdienį pamiršo įdėti, tai iš ryto vaikas taip laukė, sakė, gal Kalėdų senio rogės kur nors užstrigo, ar jis pats susirgo

SUPER MAMA,Nabagelis tas tavo vyras,tokia atsakomybe gavo
O tokio principo advento kalendoriu yra ir su lego detalem.Preitais metais sunus turejo.Tad buvo labai patenkintas.
SPYLKA,As ir dukra tokiom mergytem-panelytem pripirkom graziu pagalviu (kaciuku,bucinuku,sirduciu formos).Arba koki rinkinuka su duso zele ir lubdaziukais(vazelinu).
O tokio principo advento kalendoriu yra ir su lego detalem.Preitais metais sunus turejo.Tad buvo labai patenkintas.
SPYLKA,As ir dukra tokiom mergytem-panelytem pripirkom graziu pagalviu (kaciuku,bucinuku,sirduciu formos).Arba koki rinkinuka su duso zele ir lubdaziukais(vazelinu).