Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

ziurint kokia ta tavo drauge mirksiukas.gif jeigu viena is geriausiu draugiu tai galiu papasakot ka vienai savo draugei gyvenanciai uzsienyje buvau sugalvojus ax.gif beje dovanojau gimtadienio proga ne kaledu, bet kazkiek pakeitus viska galima bet kokia proga padovanoti tongue.gif tai va pasidariau palkata dideli su uzrasu ...... su gimimo diena... ant sienos prisiklijavau balionu, po to dar toki kaip plakata pasidariau laimes, meiles, pinigu kad netruktu tau darugu, vienu zodziu pasipuosem visa kambari, labiausiai viena siena ir prie tos sienos su vaikais padarem fotosesija, ta nuotrauka ireminau ir nusiunciau biggrin.gif drauge liko patenkinta thumbup.gif o ka daugiau gali padovanoti darugei gyvenanciai toli, kuri visko visko turi arba gali pati nusipirkti o cia tai bent staigmena gavosi. Su kaledom irgi galima kazka panasaus sugalvoti, kepuraites apsimauti, seniu salciu ar snieguole apsirengti, ant sienos palkata garzu su sveikinimo zodziais parasyti, man tai super atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
noreciau paklausti ar kur nors daro vienetinius ranksluoscius su nuotrauka? zinau, kad galima pasidaryt puodeliu, pagalveles, puzles ir kt. bet ar galima butent ranksluosti? prasau kas zino padekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(black_angel @ 2006 12 02, 16:13)
noreciau paklausti ar kur nors daro vienetinius ranksluoscius su nuotrauka? zinau, kad galima pasidaryt puodeliu, pagalveles, puzles ir kt. bet ar galima butent ranksluosti? prasau kas zino padekit  smile.gif

dar negirdejau apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(black_angel @ 2006 12 02, 14:13)
noreciau paklausti ar kur nors daro vienetinius ranksluoscius su nuotrauka? zinau, kad galima pasidaryt puodeliu, pagalveles, puzles ir kt. bet ar galima butent ranksluosti? prasau kas zino padekit  smile.gif

jei kalbi apie frotini ranksluosti tai turbut ne. as norejau nuotraukos ant chalato, bet sake daro tok ant lygiu pavirsiu, taigi, ant chalato nepadare, tai manau ir ant ranksluoscio nepadarys, nebent ranksluostis bus pe tu pukeliu, tai yra ispaprastos medziagos
Atsakyti
Manau, kad labai tiktų kas nors lietuviškais motyvais - papuošalas, pirštinės ir kepurė su tautiniais mūsų raųtais ir pan. Gal kasnors iš lino. Jei draugė mėgsta papuošalus, manau nieko geriau nesugalvosi - beliks tik išrinkti ką nors GRAŽAUS ir ORIGINALAUS. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
va va ir mane ta pati problema kamuoja g.gif ... tik sesuo anglijoje su vyru gyvena.... na desru juk nesiusi, gintariniai papuosalai ir siaip juvelyrika irgi jau prisiusta n kartu, nuotraukos ant puodeliu, marskineliu irgi jau isbandyti variantai... doh.gif visiskai issisemus esu... buciau dekinga ir as uz keleta gudriu pasiuymu ax.gif
Atsakyti
na man rodos kitiems metams turesiu super dovana suaugusiam vaikui thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va va, mane sis klausimas irgi labai kankina.... mano krikstadukrei vos 6 men... niekaip nesugalvoju g.gif mama kaip uzsispyrus nieko nesako, ko dukrytei reiketu.... doh.gif drabuzeliu pirkti nenoriu, pasaku knyga gaus nuo seneliu, teveliai sake zaislus dovanos... o ka kumai pirkti? gal kokias supynes? arkliukas dar nuo broliuko yra likes.... niu niekaip nesumastau doh.gif
Atsakyti
mes irgi jau keleri metai is eiles nieko vienas kitam neperkame atskirai... o nusiperkame kokia bendra didele dovana... na ko labiausiai reikia, norime, ale vis pinigu pagailime... blush2.gif
tik gaila kad tos staigmenos, laukimo nelieka.... tad po eglute pakisam dar vienas kitam koki niekuti... na kad ir kojines tongue.gif
Atsakyti
Dar rudėnį iš kelionės į Vokietiją vaikui parvežėm tokį Advento kalendorių.

Į kiekvieną dienos dėžutę įsideda po žaisliuko detale, o kai surinks visus galės džiaugtis Kalėdiniu vaizdu. Tai dabar kas naktį vyras atlieka Kalėdų senio darbą - įdeda po žaisliuką. Sekamdienį pamiršo įdėti, tai iš ryto vaikas taip laukė, sakė, gal Kalėdų senio rogės kur nors užstrigo, ar jis pats susirgo lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
4u.gif sveikos gal kas pasiulys ka padovanoti 9 metuku mergytei ? manau kad su zaisliukais nezaidzia, o norisi padovanoti tai kas butu miela wub.gif siap retai matome mergyte uztat nelabai zinom ko reikia verysad.gif
Atsakyti
SUPER MAMA,Nabagelis tas tavo vyras,tokia atsakomybe gavo thumbup.gif
O tokio principo advento kalendoriu yra ir su lego detalem.Preitais metais sunus turejo.Tad buvo labai patenkintas.

SPYLKA,As ir dukra tokiom mergytem-panelytem pripirkom graziu pagalviu (kaciuku,bucinuku,sirduciu formos).Arba koki rinkinuka su duso zele ir lubdaziukais(vazelinu).
Atsakyti