Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

na mes negalim daug leist dovanoms, tai tik vienas kita salyginai brangesnemis dovanomis lepinsim.
taigi siemet jos tokios:
mano mamai-sudarem rinkinuka: zvake kvepianti, padekliukai , smilkalai. jai tokie dalykai labai patinka.
mano teciui - kalendorius.
boliui - pakabukas is mazosios indijos ir dantu sepetukas, fainas.
vyro mamai - puodkele, virtuvine pirstine ir ranksluostis, bei muilo gabaliukas is muilo parduotuves.
vyro teciui - skutimosi putos ir priemone po skutimosi.

daugiau niekam nedovanojam dovaneliu. nes vyras nelabai turi giminiu artimu, o mano mociutei ir tetai su pusbroliu mama dovanoja ka nors nuo seimos.

Savajam brangiajam pirkau dovanu dzemperiuka is UT, o jis man ka nzn. itariu, kad chalata:)
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2006 12 21, 18:07)
tai maziausiai 300 ji kainuoja, tai galvoju gal paimsiu issimoketinai, puse inesiu, puse kita men sumokesiu, nes kai pas mane tiek daug zmoniu, kuriem turiu pirkt dovanas  doh.gif o as gi nedirbu... ka manot apie barzdaskute? smile.gif

Dovana tai gera thumbup.gif Bet abejoju ar duos išsimokėtinai, jei nedirbi, be to- suma mažoka ax.gif
Atsakyti
Kad nedirbu, tai tam reikalui mama yra lotuliukas.gif ta prasme pajamas tai as turiu pakankamas, tai ji tik paims, o duoda tai ka tik nori nuo 150 Lt smile.gif tik mastau ar apskritai kaip dovana gera wink.gif tai visa vakara masciau ir sumasciau, kad gera smile.gif leksiu ryt i kokius senius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2006 12 22, 03:29)
Kad nedirbu, tai tam reikalui mama yra  lotuliukas.gif ta prasme pajamas tai as turiu pakankamas, tai ji tik paims, o duoda tai ka tik nori nuo 150 Lt smile.gif tik mastau ar apskritai kaip dovana gera wink.gif tai visa vakara masciau ir sumasciau, kad gera smile.gif leksiu ryt i kokius senius  lotuliukas.gif

As irgi kai pagalvoju, barzdaskute butu labai faina padovanoti, bet....vyro oda sausa ir jautri, tai bijau kad nedirgintu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2006 12 21, 18:07)
Niu as cia vis skaitineju tai irgi pasigirsiu siu metu savo fantazija  4u.gif :

Mamai - veltinio karoliai + apyranke
Teciui - pakaba kaklaraisciams
Broliui - labai prikolnas ir juokingas puzzle (tegu nors porai valandu atsitraukia nuo kompo  lotuliukas.gif )
Mociutei - veltinio sage
Seneliui - knyga
Tetai - veltinio sage
Kitai tetai - labai faina vazele is stiklo matinio su tokiais burbuliukais
Dedei - mini fondiu rinkini
Pusbroliams ir puskei - Twister zaidima (irgi gal bent kiek maziau sedes prie kompo smile.gif )
Vienai draugei - veltinio apyranke + auskarai
Kitai - veltinio tapkes

Niu o savo brangiausiajam dar neisrinkau sad.gif niu vis suku galvele kaip cia pradziugint, galvoj tiek ideju, alia kad piniginej ne milijonas. Masciau chalata, bet galvoju kad gal jam ir nelabai jie patinka. Pinigine jo jau gerokai nusidevejus, bet jau viena kart dovanojau... Labiausiai sirdele linksta prie barzdaskutes, alia as is tokiu zmoniu kur sh... neperka, tai maziausiai 300 ji kainuoja, tai galvoju gal paimsiu issimoketinai, puse inesiu, puse kita men sumokesiu, nes kai pas mane tiek daug zmoniu, kuriem turiu pirkt dovanas  doh.gif o as gi nedirbu... ka manot apie barzdaskute? smile.gif

Gera dovana. Maniškis yra gavęs gimtadienio proga, tai labai patenkintas. Ir pirkta buvo už 220, Phillips firmos. Labai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2006 12 22, 08:19)
As irgi kai pagalvoju, barzdaskute butu labai faina padovanoti, bet....vyro oda sausa ir jautri, tai bijau kad nedirgintu  verysad.gif

Mano vyro oda labai jautri, tai su peiliukais būdavo prastai, pradėjus naudotis elektrine barzdaskute oda atsigavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2006 12 22, 10:19)
As irgi kai pagalvoju, barzdaskute butu labai faina padovanoti, bet....vyro oda sausa ir jautri, tai bijau kad nedirgintu  verysad.gif

O aš siūlau pirma paties brangiausiojo paklausti, nes kiek žinau, ne visi vyrai gali su barzdaskutėmis skustis ir dažniausiai jie patys žino ar jų odą jos dirgina ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
o ka jus manote apie tokias dovanas?
http://www.supermama...view=getnewpost
Atsakyti
QUOTE(melmel @ 2007 11 10, 14:58)
o ka jus manote apie tokias dovanas?
http://www.supermama...view=getnewpost

tai kuri dovana? biggrin.gif
Atsakyti
O kokias dovanas pirksite savo atžaloms? Ar jau sugalvojot? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 11 10, 17:24)
tai kuri dovana? biggrin.gif

http://www.supermama...howtopic=247138

va cia smile.gif
ten buvau kazkaip ne taip nuoroda nukopinus doh.gif
Atsakyti
Turbūt esate girdėję apie "Angelavimą", "Angelus Sargus"?
Apie žaidimą, kai išsitrauki žmogų ir jam padedi, stengieis jį nudžiuginti.
Norėjau paklasuti gal turite kokių idėjų tokiam žaidimikui?
Gal žinot kaip gražiai paglostyti žmogui širdutę?
ačiū.
Atsakyti