na mes negalim daug leist dovanoms, tai tik vienas kita salyginai brangesnemis dovanomis lepinsim.
taigi siemet jos tokios:
mano mamai-sudarem rinkinuka: zvake kvepianti, padekliukai , smilkalai. jai tokie dalykai labai patinka.
mano teciui - kalendorius.
boliui - pakabukas is mazosios indijos ir dantu sepetukas, fainas.
vyro mamai - puodkele, virtuvine pirstine ir ranksluostis, bei muilo gabaliukas is muilo parduotuves.
vyro teciui - skutimosi putos ir priemone po skutimosi.
daugiau niekam nedovanojam dovaneliu. nes vyras nelabai turi giminiu artimu, o mano mociutei ir tetai su pusbroliu mama dovanoja ka nors nuo seimos.
Savajam brangiajam pirkau dovanu dzemperiuka is UT, o jis man ka nzn. itariu, kad chalata:)
QUOTE(maripe @ 2006 12 21, 18:07)
tai maziausiai 300 ji kainuoja, tai galvoju gal paimsiu issimoketinai, puse inesiu, puse kita men sumokesiu, nes kai pas mane tiek daug zmoniu, kuriem turiu pirkt dovanas
o as gi nedirbu... ka manot apie barzdaskute? 

Dovana tai gera

Kad nedirbu, tai tam reikalui mama yra
ta prasme pajamas tai as turiu pakankamas, tai ji tik paims, o duoda tai ka tik nori nuo 150 Lt
tik mastau ar apskritai kaip dovana gera
tai visa vakara masciau ir sumasciau, kad gera
leksiu ryt i kokius senius

QUOTE(maripe @ 2006 12 22, 03:29)
Kad nedirbu, tai tam reikalui mama yra
ta prasme pajamas tai as turiu pakankamas, tai ji tik paims, o duoda tai ka tik nori nuo 150 Lt
tik mastau ar apskritai kaip dovana gera
tai visa vakara masciau ir sumasciau, kad gera
leksiu ryt i kokius senius 

As irgi kai pagalvoju, barzdaskute butu labai faina padovanoti, bet....vyro oda sausa ir jautri, tai bijau kad nedirgintu

QUOTE(maripe @ 2006 12 21, 18:07)
Niu as cia vis skaitineju tai irgi pasigirsiu siu metu savo fantazija
:
Mamai - veltinio karoliai + apyranke
Teciui - pakaba kaklaraisciams
Broliui - labai prikolnas ir juokingas puzzle (tegu nors porai valandu atsitraukia nuo kompo
)
Mociutei - veltinio sage
Seneliui - knyga
Tetai - veltinio sage
Kitai tetai - labai faina vazele is stiklo matinio su tokiais burbuliukais
Dedei - mini fondiu rinkini
Pusbroliams ir puskei - Twister zaidima (irgi gal bent kiek maziau sedes prie kompo
)
Vienai draugei - veltinio apyranke + auskarai
Kitai - veltinio tapkes
Niu o savo brangiausiajam dar neisrinkau
niu vis suku galvele kaip cia pradziugint, galvoj tiek ideju, alia kad piniginej ne milijonas. Masciau chalata, bet galvoju kad gal jam ir nelabai jie patinka. Pinigine jo jau gerokai nusidevejus, bet jau viena kart dovanojau... Labiausiai sirdele linksta prie barzdaskutes, alia as is tokiu zmoniu kur sh... neperka, tai maziausiai 300 ji kainuoja, tai galvoju gal paimsiu issimoketinai, puse inesiu, puse kita men sumokesiu, nes kai pas mane tiek daug zmoniu, kuriem turiu pirkt dovanas
o as gi nedirbu... ka manot apie barzdaskute? 

Mamai - veltinio karoliai + apyranke
Teciui - pakaba kaklaraisciams
Broliui - labai prikolnas ir juokingas puzzle (tegu nors porai valandu atsitraukia nuo kompo

Mociutei - veltinio sage
Seneliui - knyga
Tetai - veltinio sage
Kitai tetai - labai faina vazele is stiklo matinio su tokiais burbuliukais
Dedei - mini fondiu rinkini
Pusbroliams ir puskei - Twister zaidima (irgi gal bent kiek maziau sedes prie kompo

Vienai draugei - veltinio apyranke + auskarai
Kitai - veltinio tapkes
Niu o savo brangiausiajam dar neisrinkau

Gera dovana. Maniškis yra gavęs gimtadienio proga, tai labai patenkintas. Ir pirkta buvo už 220, Phillips firmos. Labai gera

QUOTE(Anile @ 2006 12 22, 08:19)
As irgi kai pagalvoju, barzdaskute butu labai faina padovanoti, bet....vyro oda sausa ir jautri, tai bijau kad nedirgintu 

Mano vyro oda labai jautri, tai su peiliukais būdavo prastai, pradėjus naudotis elektrine barzdaskute oda atsigavo

QUOTE(Anile @ 2006 12 22, 10:19)

O aš siūlau pirma paties brangiausiojo paklausti, nes kiek žinau, ne visi vyrai gali su barzdaskutėmis skustis ir dažniausiai jie patys žino ar jų odą jos dirgina ar ne

o ka jus manote apie tokias dovanas?
http://www.supermama...view=getnewpost
http://www.supermama...view=getnewpost
QUOTE(melmel @ 2007 11 10, 14:58)
tai kuri dovana?

O kokias dovanas pirksite savo atžaloms? Ar jau sugalvojot?

QUOTE(boruzzze @ 2007 11 10, 17:24)
http://www.supermama...howtopic=247138
va cia

ten buvau kazkaip ne taip nuoroda nukopinus