Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės staigmenos ir dovanos

QUOTE(_agnute_ @ 2006 10 26, 17:19)
na aš dovanos pinigų labai daug skirti negaliu ,nes esu studentė, rolleyes.gif  tačiau kadangi siuvinėju ,tai nusprendžiau nupirkti rankšluostukus ir ant jų kažką gražaus išsiuvinėt, tiksliau 2 rankšluostukai kainuoja 35 lt, kartu būna schema ir reikalingi siūlai, manay tėvam bus nebloga dovana cool.gif o dėl kitų dovanų tai dar nežinau sad.gif

As va irgi sugalvojau ranksloscius draugams issiuvineti smile.gif o klausyk kur yra pirkti tokiu rinkinuku, kad dar ir schema butu?
Atsakyti
QUOTE(Jaunikla @ 2006 11 12, 16:19)
Sveikos Mielosios,arteja kaledos - nesveiku dovanu metas.uzkniso pirkt tas dovanas, noris kazko orginalaus.galvojau apie kalendoriu su artimuju nuotraukas, kur daro specializiuota firma, berodz uz 40lt, bet kai pazystamas pats pasidare toki pat, tai gaila man tuos 40lt moket, kai dar gyvenu is tevu saskaitos:) taigi, yra tokia programa Microsoft oficer publisher, tik va, beda, nezinau kaip ji padaryti, nebutinai kalendoriu, bet kazka..noriu padaryt brolio seimai, neseniai jie susilauke pirmagimio, tai butu miela su nuotraukom padaryt,gal kas daret, galit patart ideju?nes kalendorius, truputi jau nuvalkiota.... Galbut butu faina kokia istorija sukurt, ar kazka panasaus, net nezinau, jis uz mane vyresnisi, bet manau jiems ta dovana patiktu, tik niekaip nesukuriu kokia tema daryt doh.gif  padekit 4u.gif

o tai tas pažįstamas tau negali padėti? jei pats pasidarė, tai gal ir tau pagelbėtų. o kalendorius visai nenuvalkiota, bent jau mano manymu, tik reik originaliai sugalvot, ir tiek. svarbiausiai, kad turės tokį tik 1-ą, va kame visas 'cinkelis'.

aš tai dovanojus esu marškinėlius su nuotrauka, puodelį su nuotrauka, iš tokių originalesnių. tada kaip tik pinigų labai nebuvo, tai reikėjo laviruot, tarp miela širdžiai ir nebrangu tongue.gif
Atsakyti
Labai fainų dovanų idėjų radau čia bigsmile.gif
Atsakyti
Aš močiutėm megzu šalikus ax.gif Radau labai gražių kiauraraščių, nusipirkau plonų moherinių siūlų ir kibau į darbą ax.gif Draugėms versiu papuošalus iš karoliukų.
Pernai draugams dovanojau sveriamas arbatas ir po šiltas kojines - kad žiema šiltesnė būtų.
Atsakyti
Aš sesers vaikams (paaugliai) ir kolegoms užsakiau
pakabukus mobilkai ar raktams
Mano galva, labai originali dovanėlė, ir nebūtinai turi žmogui kaktusai patikt biggrin.gif Tiesiog smagus daiktelis.

Mano pažistami jais prekiaus, tai aš pigiau gausiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melsva @ 2006 11 14, 14:27)
Aš sesers vaikams (paaugliai) ir kolegoms užsakiau
pakabukus mobilkai ar raktams
Mano galva, labai originali dovanėlė, ir nebūtinai turi žmogui kaktusai patikt  biggrin.gif Tiesiog smagus daiktelis.

Mano pažistami jais prekiaus, tai aš pigiau gausiu.  blush2.gif

O kokia 1 vnt. kaina? g.gif
Atsakyti
Aš mokėsiu 18 Lt
Atsakyti
QUOTE(melsva @ 2006 11 14, 16:49)
Aš mokėsiu 18 Lt

O kur jų yra pirkti? g.gif
Atsakyti
Nežinau tongue.gif
Manau kad dar nepardavinėja, bet paklausiu.
Greičiausiai internetu prekiaus.
Atsakyti
QUOTE(Keite @ 2006 11 13, 21:13)
Labai fainų dovanų idėjų radau čia  bigsmile.gif

reikia šitą puslapį savo vyrui parpdyti tongue.gif jam visada idėjų pritrūksta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 14, 22:11)
reikia šitą puslapį savo vyrui parpdyti  tongue.gif jam visada idėjų pritrūksta  hihihi.gif

pritariu, maniškis kas liečia dovanas labiau praktikas, o ne romantikas. deja... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 11 14, 13:19)
Aš močiutėm megzu šalikus  ax.gif Radau labai gražių kiauraraščių, nusipirkau plonų moherinių siūlų ir kibau į darbą  ax.gif  Draugėms versiu papuošalus iš karoliukų.
Pernai draugams dovanojau sveriamas arbatas ir po šiltas kojines - kad žiema šiltesnė būtų.

o čia tai idėja thumbup.gif

QUOTE(ingutera @ 2006 11 15, 09:01)
pritariu, maniškis kas liečia dovanas labiau praktikas, o ne romantikas. deja... drinks_cheers.gif

ale maniškiam ir su praktiškumu sunku, slankioja, slankioja.. tada klausia, ko dovanų noriu... tai turiu jam pasakyt ne tik, ko noriu, bet kurioj parduotuvėj rast, kiek kainuoja ir kaip atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti