Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Veronika
ačiū už greitą atsakymą.... 4u.gif
tai aš ir pati suprantu, kad jam nėra gerai. bėda ta, kad jis labai didelis užsispyrėlis.
Jau gal koks pusę metų įkalbinėju pasidaryt spermos tyrimą (kol jis neišsitirs tol aš negaliu toliau eit ir ieškoti priežasčių)..... dabar kai susuko jį skausmai ( kiek suprantu paskauda praeina) užsiregistravo Santariškėse, bet taip ir nenuėjo...
tai užtat ir domiuosi gal žinot kas kokį gerą urologą dirbantį privačiai Vilniuje? (prašau parašykit jei galit į asmeninį ax.gif ) nes kol valstybiniam sulauks savo eilės, tai.... o be to kai bus privačiai nebegalės jis man išsisukinėt tai laikas netinka, tai tas,tai anas..... ir išvis pasiryžus aš jį jėga nutempt jei dar dels...... cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 02 19, 21:03)
Turbūt tas residuo delle droghe iš galvos neišeina ir visokių simptomų prisifantazuoja. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif būtent tai ir turėjau omeny lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasiimk tą senovinį įnagį kilimams dulkint ir įkrėsk į tą vietą dove la schiena cambia nome biggrin.gif
Atsakyti
nu negalima rizikuoti su savo reprodukciniais organais biggrin.gif sitie organai, svarbiausi norint susilaukti vaiku, taip kad cia negali but nei kalbos apie kokias nors baimes ir vengimus. perduok jam..kad reikia rupintis savim ir kuo greiciau...paskui gailetis gali buti per velu 4u.gif

kreipkis tiesiai pas andrologus, taip vienu kartu du zuikius nushausit smile.gif

QUOTE(speranza @ 2007 02 19, 22:12)
tai aš ir pati suprantu, kad jam nėra gerai. bėda ta, kad jis labai didelis užsispyrėlis.

Papildyta:
gal i ta vieta ir nekresk..is nugaros tvok biggrin.gif

QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 19, 22:20)
..pasiimk tą senovinį įnagį kilimams dulkint ir įkrėsk į tą vietą .....

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 19, 22:39)
gal i ta vieta ir nekresk..is nugaros tvok  biggrin.gif

kad išvengtume nesusipratimų iškart pareiškiu, kad ir neturėjau omeny užpakalio priekio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites!

Dziaugiuosi uz tas, kurios drasios ir stiprios! Ir saunuoliai tie vyrai, kurie rupinasi savo sveikata arba leidzia rupintis ja savo moterims! thumbup.gif

Ziuriu ne as viena tokia doh.gif

Nezinau ar gimdos nuotraukos darymas su narkoze ar siaip blogas oras, bet as dabar sedziu namie (pas mama blush2.gif ) ir sergu. Itaria bronchita. Ciuju, kad persalau bandydama savo grazuoli paguost ir nuraminti...O juk ta diena buvo geriau pasisaugot.

Del saviskio meiles jau nesu tokia tikra...Sirdy kazkas apsiverte, nes labai jau daug negraziu zodziu pasake ("as sveikas ir niekur neisiu", "as dar turesiu vaiku, o tu ir toliau gali begiot per gydytojus", "turejau moteri, kuri pries 4 m. buvo pastojus nuo manes, tik tau nesakiau"....). Pradedu galvot, kad jam vaiku nereikia. Jis jau turi dukra is pirmos santuokos. Ir kodel nutylejo, kad turejo vaika pries 4 metus, nes man sake, kad tik pries 11 m. gimusi dukra. Ir apskritai, normalios grazios poros uz vaisingumo tyrimus moka kartu, o as kaip doh.gif moku uz viska viena. Jis tik uz sperma susimokejo. O kadangi gimdos nuotraukai pritrukau pinigu,tai dar likau jam skolinga... Bet juk vaiko tai norime "abu"...

Nezinau, kas bus is musu draugystes... Baigia akys atsiverti bigsmile.gif

Sekmes mergytes! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes artimiausiu metu ruosiames MB spermiukus istirti. Nors pas mane yra problemele su kiausidemis, bet ginekologe taip pat sake, kad ir spermiuku situacija reikia zinoti. MB labai pozityviai sutiko sia zinia, nes jis irgi labai nori 2.gif: ir be jokiu atsikalbinejimu sake nukeliaus istirti. didis.gif as kazkaip isivaizdavau, kad daugeliui vyru labai sunku eiti tokius tyrimus daryt, bet MB net nesusirauke, kai pasakiau, o iskart paklause - kada, kaip ir t.t. thumbup.gif

O jusu, kaip su patirtim noriu paklaust... jei, tarkim, spermiukai irgi su problemytem, tai juos gydo vaistukais ar kaip? g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 15, 19:26)
Oi mergaites, cia i tas kreipiuosi, kurios kencia nuo idiotu, nesupratingu vyru! Gal tai Jums pirmasis siunciamas dievo isbandymas, o jus jo nesugebat islaikyti. Manau kad tokiose situacijose ir yra svarbiausia paremti vienas kita, supratingumas, meile ir uzuojauta, tai zmones suartina, nors zinoma, tai nera lengva. Mano busimas vyras neturi nei vieno grikiuko, gal tai genetika, mes ta zinome, bet balandzio menesi planuojame vestuves. Esame laimingi, kai esame kartu! Negi, as galeciau, jam pasakyti, sorry, bet as taip negaliu, man taves nereikia? verysad.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip pat manau... ir kartais pagalvoju, kaip as ar MB elgtumemes suzinoje, kad kuris nors negalim tureti vaiku... unsure.gif Na, tiesiog pagalvoju nors kol kas nera rimto pagrindo tam. Ir esu tikra, kad mes liktume kartu ir niekada niekada neprikistume, kad kazkuris is musu kaltas del to. Pries metus as laukiausi ir netekom leliuko, bet MB TAIP mane palaike, ir dabar, kai vaikstau pas ginekologes ieskodama problemu, jis labai palaiko. Kartais pasakau: ''isitaisei beda, kuri negali normaliai pastot'', tai jis labai supyksta, nes ne del to mes kartu... wub.gif
Atsakyti
Amade... kai suzinosi spermogramos rezultatus, tada ir padiskutuosim smile.gif gal isvis nereikes net vitaminu smile.gif

QUOTE(Amade @ 2007 02 20, 12:25)
Sveikutes, mes artimiausiu metu ruosiames MB spermiukus istirti....... jei, tarkim, spermiukai irgi su problemytem, tai juos gydo vaistukais ar kaip?  g.gif  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 02 20, 12:09)
Amade... kai suzinosi spermogramos rezultatus, tada ir padiskutuosim smile.gif gal isvis nereikes net vitaminu smile.gif

na taip, as is anksto bandau galimybes issiaiskint, kas gali buti daroma, jei ka... ax.gif
Atsakyti
Amade, negruzink sau galveles is anksto smile.gif bus beda..padesim sprest...nebus..isvengsi papildomo galvos skausmo ishankstinio 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 19, 22:20)
drinks_cheers.gif būtent tai ir turėjau omeny  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pasiimk tą senovinį įnagį kilimams dulkint ir įkrėsk į tą vietą dove la schiena cambia nome  biggrin.gif

Žodžiu, aš jam jau įkrėčiau-turėjom rimtą pokalbį su lėkščių padaužymu, tai Sperman (kaip jis vadina biggrin.gif ) bus vartojamas toliau.
Atsakyti
Liusiperiukui, noriu palinketi greiciau pasveikti, ir nusiraminti ir ramiai pagalvoti apie vyro ar draugo padarytus veiksmus. Kaip as elgciausi tavo situacijoje - manau, kad man su tokiu vaikinu nepakeliui, jus turit viena kita palaikyti, jus gi seima! Vienybe ir tvirtybe svarbiausia!

Euromergele, aciu kad vis pasirupini ir mumis. Dar genetiniu vyro tyrimu negavom, as kolkas kalnkinuosi su savo bedomis. Stengiuosi saves nekankinti, kiek imanoma linksmesnemis nuotaikomis gyventi. Dabar su berniuku renkames povestuvine kelione. thumbup.gif

Bet is gydytoju puses patarimas man, nelaukti ilgai, pasidaryti kiausintakiu nuotraukyte, pradeti stimuliacija, ir vaziuoti i latvija.

O kaip jus?
Atsakyti
Boruzele, labai dziaugiuosi tavo emocine busena smile.gif tu shaunuole 4u.gif

nelabai patinka man toks gydytoju patarimas, ar sakai nebesiulo TESA? ..as vis dar noreciau tiket kad genetika nepasitvirtins smile.gif

mes tai va ruosiames treciam bandymui nedelsiant, pavyko atsatyti spermos kokybe iki pradinio pirmos spermogramos tasko...ne ideali padetis, bet visgi reikia bandyti smile.gif

ir dar mazytis zodelis....nepalik musu rato, kaip ten viskas besusiklostytu smile.gif kiekviena patirtis...tiek medicinine tiek emocine labai reikalinga cia smile.gif

QUOTE(Boruzele07 @ 2007 02 20, 20:44)
...Bet is gydytoju puses patarimas man, nelaukti ilgai, pasidaryti kiausintakiu nuotraukyte, pradeti stimuliacija, ir vaziuoti i latvija.

O kaip jus?

Atsakyti