Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

QUOTE(kristinux:) @ 2010 05 06, 11:07)
Sveiki, na kaip, "aitvariukai" apsipratot kitose grupėse? Boružėlių gr. lankančius aitvarėlius karts nuo karto pakalbinu, visada atsakymas vienas - mums čia patinka....mes draugaujam su vaikais.....o labiausiai patiko vienos mergytės atsakymas - taip, man patinka pas boružėles, bet aš tai aitvariukas  thumbup.gif  šaunuolė  biggrin.gif  ir šiaip kiek nueinu savo boružės pasiimti, tai svečiai matau, kad gerai jaučiasi, o ir auklėtojos bei auklytė tikrai laaabai geros  mirksiukas.gif

Mano aitvarele dabar jauciasi gerai thumbup.gif sveciuose pas smalsucius, aukletojos labai geros, bet nepamirsta aitvareliu ir laukia rudens kada vel bus su savo visais draugais lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,

noriu pasiteirauti mamų, kurių vaikučiai lanko Ozo darželį, kaip jį vertinate? Mano dukra lanko Bitutę, tačiau sūnus, vargu, ar pateks nuo rudens, nes eilės didelės, todėl dairausi greta kito darželio. Ozas kaip ir tiktų... savivaldybės www rašo, kad kaip tik yra laisvų vietų dviejų metų vaikams. Aš nerimauju dėl priežiūros, nes mano sūnus itin aktyvus berniukas ir jį reikia nuolat stebėti, kad nesusižalotų doh.gif Labai lauksiu atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vdj @ 2010 06 08, 07:55)
Sveikos, mamos,

noriu pasiteirauti mamų, kurių vaikučiai lanko Ozo darželį, kaip jį vertinate? Mano dukra lanko Bitutę, tačiau sūnus, vargu, ar pateks nuo rudens, nes eilės didelės, todėl dairausi greta kito darželio. Ozas kaip ir tiktų... savivaldybės www rašo, kad kaip tik yra laisvų vietų dviejų metų vaikams. Aš nerimauju dėl priežiūros, nes mano sūnus itin aktyvus berniukas ir jį reikia nuolat stebėti, kad nesusižalotų doh.gif  Labai lauksiu atsiliepimų ax.gif

Jei turėčiau kitų variantų į šį darželį savo vaiko nevesčiau schmoll.gif
Atsakyti
na, pats darželis, jo vadyba - čia nešnekėsiu. Tikrai tikiu, kad būna geriau 100 kartų.
Bet juk vaikas pripranta prie auklėtojos, su ja būna, ir kiek papuolė auklėtojų - tikrai visos geros, vaikas myli jas. Ir prižiūri, ir pasupuoja, ir pavalgydina, bent kol mažiukė manoji buvo. Dabar jau pati šuoliuoja į darželį su džiaugsmu ir noru.

o ir kitam daržely galima užsirauti ant nevykusios auklėtojos, arba kokio hyperaktyvaus vaiko grupėje, kuris išbalansuoja kitus vaikus.
Atsakyti
mes keliausim i si darzeli nuo rugsejo, busim Nykstuku grupeje. Gal galit kas papaskot apie akletojas is sios grupes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ir mes nuo rugsejo keliausim i Nykstuku grupe, taip pat labai domina aukletojos smile.gif

Atsakyti
Nykštukų auklėtojos labai geros, ypač auklėtoja Angelė smile.gif , o šioje grupėje dirbanti auklytė-šeimininkė irgi gera. Gaila, kad visus "ex-Nykštukus" nuo rudens perkelia į Drugelius..... sad.gif Nors žiūriu pagal jūsų vaikučių gimimo datas, tai maniškis vyresnis tik 1-2 mėn., o jau keliaus į darželinę grupę, nors rudenį tik bus 2,5 metukų.
Atsakyti
Aciu , uz atsakyma smile.gif, dabar bus ramiau smile.gif
Atsakyti
Labas mes irgi nuo rugsejo einam i Nykstuku grupe! rolleyes.gif
Atsakyti
O jei vaikutis patenka i si darzeli tai direktore paskambina teveliam ir pasako, ar patiem reikia skambinti ir pasiklausti?
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2010 07 22, 11:54)
O jei vaikutis patenka i si darzeli tai direktore paskambina teveliam ir pasako, ar patiem reikia skambinti ir pasiklausti?

Mes ejom. Sarasai jau yra.
Atsakyti
[quote=Carisma,2010 07 22, 11:54]

Sarasai yra iskabinti, i darzeli pateko tik tie, kurie parase antrus prasymus iki birzelio prADZIOS. Visi kiti nukeliavo i gala sad.gif mes taip ir nepatekom verysad.gif verysad.gif o anot direktores tevai patys turi rupintis savo vaikais ir skambinti i darzeli kas menesi, jei nori patekti i darzeli smile.gif ji neprivalo informuoti apie naujas tvarkas ir apie tai kas pateko ....
Atsakyti