Kuo vardu aukletoja, kuri siemet dirbs su Nykstukais?
QUOTE(akb @ 2011 08 10, 10:14)
Kuo vardu aukletoja, kuri siemet dirbs su Nykstukais?
Aukletoja vardu Danute
Ar sunku patekt i sita darziuka?kaip eiles?
mes 2 metai is eiles i kita nepatekom
mes 2 metai is eiles i kita nepatekom

QUOTE(natina @ 2011 08 11, 16:01)
labas

QUOTE(Migdols @ 2011 08 11, 16:18)
labas
Sunku. Mes irgi laukiam, kaip tik vakar buvau , tai sake kad yra laisvu vietu tik priesmokyklinej 

tai kur tu laisvu vietu yra

QUOTE(natina @ 2011 08 11, 17:21)
tai visiskai nieko nepasiule?

mano dickis nepapuole ne i viena darzeli(uzsirasem i 3), ryt skambinsiu i savivaldybe, ziuresiu ka man pasakys

QUOTE(Migdols @ 2011 08 11, 17:31)
tai visiskai nieko nepasiule?
mano dickis nepapuole ne i viena darzeli(uzsirasem i 3), ryt skambinsiu i savivaldybe, ziuresiu ka man pasakys

visiskai

O is ju puslapio, kur dabar neva laisvos vietos, tai nera vietu, galit nebevargt ir neskambint

QUOTE(nakte @ 2011 08 06, 14:38)
Sveiki, mes eisime i Nykstuku grupe.
QUOTE(ingulka35 @ 2011 08 09, 12:42)
ir mano mergytė eis į Nykštukų grupę. Tėvelių susirinkime buvo tėtis, tad netekau progos susipažinti gyvai.
O klausimas būtų visos spesite susitvarkyti su sveikatos pažymom iki rugsėjo 1 d. nes be ju nepriima. O mūsų kaip tyčia atostogauja gydytoja, kitos labai nenoriai priima
Žodziu vargai kol patenki i darželį, paskiau misija neįmanoma patekti pas gydytoją reikiamu laiku nors ir registravomes is anksto....

Žodziu vargai kol patenki i darželį, paskiau misija neįmanoma patekti pas gydytoją reikiamu laiku nors ir registravomes is anksto....
QUOTE(Džinė79 @ 2011 08 12, 14:26)
ir mano mergytė eis į Nykštukų grupę. Tėvelių susirinkime buvo tėtis, tad netekau progos susipažinti gyvai.
Sveiki, mes ir i Nykstuku grupe eisim:) vardas-Urte:)
Sveiki, mes eisim siemet i Drugeliu grupe, apie joki susirinkima negirdejau
Buvau liepa nuvaziavus tai sake atostogauja visi, radau tik sarasus iskabintus kas i kokia grupe paskirtas, daugiau info nemaciau
Pernai mano mergyte keleta dieneliu lanke, kiek pamenu, jeigu norit su pusryciais tai iki 8 val. reikia nuvezti, o jeigu be pusryciu, bet kad pietus gamintu, tai iki 10 val. ryto? (gal kas patikslins).
Manau, pirma savaite busim po keleta valandu iki pietu be miego, o paskui ziuresim kaip eisis...

Pernai mano mergyte keleta dieneliu lanke, kiek pamenu, jeigu norit su pusryciais tai iki 8 val. reikia nuvezti, o jeigu be pusryciu, bet kad pietus gamintu, tai iki 10 val. ryto? (gal kas patikslins).
Manau, pirma savaite busim po keleta valandu iki pietu be miego, o paskui ziuresim kaip eisis...
Labas rytas,
Na va ir mes busime sio darzelio lankytojai papuoleme i Nykstuku ir i Peledziuku grupes
Smagu butu susipazinti su tais kurie jau lanko sias grupes-mums pirmi metai siame darzelyje 
Gal kas gali parasyti nuo kelintos valandos vaikai jau priimami i darzeli ir kelintai valandai reikia pasiimti: pas mus tokie ankstyvi darbai, tai sprendziame kaip viska sudelioti
aciu
Na va ir mes busime sio darzelio lankytojai papuoleme i Nykstuku ir i Peledziuku grupes

Gal kas gali parasyti nuo kelintos valandos vaikai jau priimami i darzeli ir kelintai valandai reikia pasiimti: pas mus tokie ankstyvi darbai, tai sprendziame kaip viska sudelioti