Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės: l/d. Ozas

QUOTE(egliutka @ 2008 09 15, 19:13)
Sveikutes
Nu pagaliau ir mes nuejom pasirodo ir mes voveraiciu grupeje o ne vytureliu blush2.gif kaip anksciau rasiau,gaila bet susirinkime nadalyvavau nes tik siandien pirma diena kaip nuejom i darzeli,o del langu tai tikrai keista valgykloje ir pas direktore  atsirado lesu langams pakeisti o pas vaikus grupese teveliai keiskit patys, man tikrai keistas ju poziuris,mes pas vyresne kaip buvo tik pradejus lankyti darzeli davem pinigus grupes remonui o po remonto praejus pusmeciui mus is ten iskeli i kita grupe verysad.gif

smagu kad radom bendragrupiu 4u.gif . va tas ir baisiausia, kad nera jokiu garantiju del grupes pastovumo ph34r.gif ir siaip juk cia nemaza investicija umn.gif . ziuresim ka kiti teveliai nuspres, nes viena mamyte zadejo suveikti nuolaida ir tada ziuresim po kiek visiems iseitu tie langai
Atsakyti
O aš langams savo įnašą daviau dar gegužę g.gif . Įdomiai žiūriu dabar gaunasi, ką aš žinau, tikrai jei prašys dar neduosiu schmoll.gif
Atsakyti
labas rytas,

niu va pas bitutes ir bus susirinkimas ketvirtadieni,tai ziursim kas pas mus bus prasoma.o tai po kiek gaunasi susirinkt langu idejimui?? g.gif kazkaip labai daug skamba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 16, 07:30)
labas rytas,

niu va pas bitutes ir bus susirinkimas ketvirtadieni,tai ziursim kas pas mus bus prasoma.o tai po kiek gaunasi susirinkt langu idejimui?? g.gif kazkaip labai daug skamba ax.gif

aš prisidėjau 400 lt, ir tai buvo pabrėžiama ,kad pinigai bus langams doh.gif
Atsakyti
Sveiki visi lankantis „Ozo“ darželi .Nuo šio pirmadienio pradėjau ir aš vesti vaiką i ,Nykštuko grupe (ir įsigandau )visi vaikai verkia.
Snargliukai bėga . Buvau su vaiku gripe apie pusantros valandos .Visus verkiančius vaikus kurios atveda tęvai pajema auklėtoja ir verkianti nuneša i megamaji kad stipriai nesigirdėtų iki tol kol apsiramins.
Šeimininke dar jos prižiūri, bet auklėtoja vietoj to kad žaistu su jais ,žiuri kad jie perdaug žaislu neprimėtytu.(vardo nežinau beit jau pagyvenusi moteriške ,šeimininke atrodo Julija)
nežinau įsigandau
Atsakyti
Labas mes pradejome nuo pirmadienio lankiti nykštuko grupe ,kaip jums tian sekasi.
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renataok: 16 rugsėjo 2008 - 12:24
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 13:01)
Sveiki visi lankantis „Ozo“ darželi .Nuo šio pirmadienio pradėjau ir aš vesti vaiką i ,Nykštuko grupe (ir įsigandau )visi vaikai verkia.
Snargliukai bėga . Buvau su vaiku gripe apie pusantros valandos .Visus  verkiančius vaikus kurios atveda tęvai pajema auklėtoja ir verkianti nuneša i megamaji    kad stipriai nesigirdėtų  iki tol kol apsiramins.
Šeimininke dar jos prižiūri, bet auklėtoja vietoj to kad žaistu su jais ,žiuri kad jie perdaug žaislu neprimėtytu.(vardo nežinau beit jau pagyvenusi moteriške ,šeimininke atrodo Julija)
nežinau įsigandau

o jetau,kaip sirdi uzspaude perskaicius.mes po kol kas labai patenkinti bituciu aukletoja.bet,kaip perskaiciau tai matau ta kraupu vaizdeli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 16, 13:24)
o jetau,kaip sirdi uzspaude perskaicius.mes po kol kas labai patenkinti bituciu aukletoja.bet,kaip perskaiciau tai matau ta kraupu vaizdeli verysad.gif

O kiek laiko jusu vaikui gal aš dar spesiu pakeisti grupe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renataok: 16 rugsėjo 2008 - 12:30
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 13:27)
O kiek laiko jusu vaikui gal aš dar spesiu pakeisti grupe

mums ryt 3 sueina ax.gif .jis su vyresneis,bet po kol kas nesisikundziam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2008 09 16, 13:41)
mums ryt 3 sueina ax.gif .jis su vyresneis,bet po kol kas nesisikundziam thumbup.gif

O ne mums tik 2.4
Atsakyti
QUOTE(Renataok @ 2008 09 16, 13:59)
O ne mums tik 2.4

tai jua jus isvis mazesni mirksiukas.gif .maniskis dar pilnai nekalba,tai sake sunkiau jam,nes nelabai supranta.bet spejam iki gruodzio pavys,nes tokias suoleis pradejo kalbet,kad ne tik as ji suprantu pradeda ir aplinkinei lotuliukas.gif
bet,tai gal jus issakykit auklytei kas jums kelia rupesti,gal ji jums paiskint,kad gal ji cia tik turejo bloga diena,ar ka nors panasaus g.gif
Atsakyti
[Oi žinokit nežinau... man šeimininkele pasakę, kad su vaikais nekas neužsiima, kad jie visi dar permažai , nekalba.
Visi kaip katinėliai ant to kilimu susėda ir žiuri.
O kad ant ranku juos nešiotu tai tikrai tokio nemačiau,
Ant puoduko pasodinti po 15 minučių sėdi kol nepradeda verkti .
Aš nesuvokiu negu Auklėtojai taip sunku su jais pažaisti. (suprantama dirba 25 metus ta pati ).
O kai ateini ir būni su įeis grupėj ,tai nelabai patenkintos būną.
Bet nepaliksiu vaiko vieno kol nepamatysiu, kad ten bus viskas tvarkoj .
Atsakyti