Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Pumpurėlis

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 10 21, 07:25)
galėtų bendrą nuotrauką padaryt  g.gif

QUOTE(lauritaz @ 2009 10 21, 09:15)
As irgi uz bendra  thumbup.gif

Mums sakė, kad bendros nedarys šį kartą.... Sakė ir taip, ten sunkiai su vieno vaikučio nufotkinimu, o su visa grupe turbūt iš viso aukštas pilotažas.. blush2.gif
Mes bandėm atsisakyti, tai sakė, kad vistiek visus fotkins, o paskui kas norės - pirks foto...

QUOTE(amila1 @ 2009 10 21, 15:26)
Siaip turetu daryt ir bendra nuotrauka. Kiekvienais metais daro bendra. Kas norejo galejo eiti i kiema fotografuotis.
As kaip tik buvau nuejus i foto sesija mazyliu. Fotografavo zirniuku grupeje. Ejo visos grupes. Daug mazyliu verke, nenorejo fotografuotis.Is sono vaizdas juokingas ir graudus. Vaikuti atnesa pasodina ir bando prajuokint ji, o tas vargselis dar daugiau pradeda verkti.

Jau įsivaizduoju tą vaizdelį biggrin.gif Duodu 100 pr., kad mano bitutė - tarp verksniukų buvo (auklėtoja minėjo, kad fotografo išvaizda ir balsas baugina ne vieną klecką)
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2009 10 21, 16:20)
Mums sakė, kad bendros nedarys šį kartą.... Sakė ir taip, ten sunkiai su vieno vaikučio nufotkinimu, o su visa grupe turbūt iš viso aukštas pilotažas..  blush2.gif
Mes bandėm atsisakyti, tai sakė, kad vistiek visus fotkins, o paskui kas norės - pirks foto...
Jau įsivaizduoju tą vaizdelį  biggrin.gif  Duodu 100 pr., kad mano bitutė - tarp verksniukų buvo (auklėtoja minėjo, kad fotografo išvaizda ir balsas baugina ne vieną klecką)

Kai visus izyzina, tai aisku ka tu jau bendra bepasodinsi.

Tai vat ir man sake, kad fotkins visus, o paskui galesi rinktis.

Bet siaip tai vaiko traumavimas, jeigu jis nenori, kas cia per prievarta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauritaz: 21 spalio 2009 - 15:28
QUOTE(amila1 @ 2009 10 21, 15:26)
Vaikuti atnesa pasodina ir bando prajuokint ji, o tas vargselis dar daugiau pradeda verkti.

tai aš tokią dukros nuotrauką ir turiu doh.gif Visa raudona nuo verkimo ir plius su tuo idiotišku skėčiu doh.gif
Atsakyti
O mes sia savaite vel sergam doh.gif ,tai ir neteko fotosesijoj sudalyvauti.
Atsakyti
QUOTE(Elzevyra @ 2009 10 21, 20:35)

Manau daug ir nepraradot smile.gif

Manau koki pavasari, galesim patys pasidaryti savo fotosesija smile.gif
Ka manai Majaa?
Atsakyti
QUOTE(lauritaz @ 2009 10 21, 16:18)
biggrin.gif  jau isivaizduoju kaip maniski bande pasodinti ir dar prajuokinti smile.gif reikejo sakyti, kad nefotkintu, nes tik vaika sunervino ir psio. Maniskis nemegejas tokiu prievartu.

Nelabai ten ziuri, pasodina ir fotkina. Siandien vel fotografavo. Bendras dare nuotraukas ir lauke kol iseis i lauka vaikai.
Atsakyti
Maniskis pasakojo, kad vede visus vaikus i maziuku grupe ir ten fotkino. Sake, kad buvo karsta ir daug maziuku verke 2.gif . Taigi jis labai pavargo, sake kad fotografas prilipo, atsisesk taip, ziurek tenai ir t.t. Kai suzinojo, kad siandien vel fotografos, sake, kad atsisuks nugara ir taip stoves bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzevyra @ 2009 10 21, 20:35)

Tikrai nedaug ka praradot. Pries naujus metus fotografuos, poto pavasari. Vistiek nieko naujo nebus, tik kad musu mazyliai bus paauge. O taip nuotraukos tos pacios 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasiklaust del tu 5 lt,ar jus duodat?Tiesiog idomu,nes si menesi daug sergam,tai kazkaip ir nebuvo kaip nunest,bet galvoju,gal niekas ju ir neduoda g.gif
Atsakyti
aš duodu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 10 21, 17:07)
tai aš tokią dukros nuotrauką ir turiu  doh.gif Visa raudona nuo verkimo ir plius su tuo idiotišku skėčiu  doh.gif

Siaubas kažkoks....

QUOTE(lauritaz @ 2009 10 22, 09:15)
Manau daug ir nepraradot  smile.gif

Manau koki pavasari, galesim patys pasidaryti savo fotosesija  smile.gif 
Ka manai Majaa?

Laisvai thumbup.gif

QUOTE(Elzevyra @ 2009 10 27, 21:53)
Norejau pasiklaust del tu 5 lt,ar jus duodat?Tiesiog idomu,nes si menesi daug sergam,tai kazkaip ir nebuvo kaip nunest,bet galvoju,gal niekas ju ir neduoda g.gif

Davėm šį mėnesį, nes praeitą mėnesį tik kelias dienas ėjome... Šiaip auklėtojos sakė, kad čia neprivalomai blush2.gif Geranoriškai tipo... Sakė, galit vietoj to atnešti piešimui popieriaus ar t. popieriaus
Atsakyti